Heb offertes opgevraagd bij verschillende 'goedkope' notarissen. Hun offertes waren meer of min hetzelfde. Uiteindelijk ben ik bij mijn eigen notaris gebleven, die vanwege de reeds aanwezige informatie het voor honderden euro's minder kon doen. Ook: de goedkope notaris kan niet concurreren met de doe-het-zelf notaris.
Prima, vlot en netjes.
Dezelfde dag al vijf voorstellen
Geachte heer de Jong, bedankt voor uw review, Fijn om te horen dat u tevreden bent met de aangevraagde offertes. Wij helpen u graag in de toekomst weer met een goede vergelijking! Met vriendelijke groet, Team DeGoedoopsteNotaris.nl
Twee offertes aangevraagd.Een notaris niet gereageerd dus heb bij andere notaris afspraak gemaakt
Geachte heer Berlijn, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de aangevraagde offertes. Wij helpen u graag in de toekomst weer met een goede vergelijking! Met vriendelijke groet, Team DeGoedoopsteNotaris.nl
Na aanmelding kreeg ik van 4 notarissen een mail waarin ze hun diensten en 3 v.d. 4 hun voorlopige factuur uitlegde en waaruit je kunt kiezen dan
Geachte heer Laurens, Goed om te horen dat de service goed was. Wij helpen u graag in de toekomst nogmaals met een duidelijk en snelle vergelijking. Met vriendelijke groet, Team deGoedkoopsteNotaris.nl
Overzichtelijke site die erg duidelijk is en goed
Geachte heer Koek, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de aangevraagde offertes. Wij helpen u graag in de toekomst weer met een goede vergelijking! Met vriendelijke groet, Team DeGoedoopsteNotaris.nl
prima keuzemogelijkheden
Geachte heer Vernooij, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat de service goed was. Wij helpen u graag in de toekomst nogmaals met een duidelijk en snelle vergelijking. Met vriendelijke groet, Team deGoedkoopsteNotaris.nl
Snelle reactie van de gekozen notarissen
Geachte heer Simons, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat de service goed was. Wij helpen u graag in de toekomst nogmaals met een duidelijk en snelle vergelijking. Met vriendelijke groet, Team deGoedkoopsteNotaris.nl
Ik heb bij 4 notariskantoren in mijn regio om een offerte gemaakt. Slechts 2 hebben gereageerd. Bij een heb ik om een afspraak gemaakt. Ik wacht nog op hun antwoord.
Enkele notarissen zijn erg traag met reageren.
Geachte heer van Laar, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat u nog geen reactie heeft ontvangen van de notarissen. In de regel neemt de notaris binnen 2 werkdagen contact met u op. Dit is de verantwoordelijkheid van de notaris zelf. Wellicht is uw aanvraag vanwege drukte blijven liggen. Wij koppelen deze informatie terug aan de notaris zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopsteNotaris.nl
Via DeGoedkoopsteNotaris zouden er drie offertes van notarissen komen. Uiteindelijk heb ik er na één week maar één gekregen, hetgeen niet veel vergelijkingsmogelijkheden biedt.
Beste Will, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u niet alle offertes heeft ontvangen. We horen natuurlijk graag als u lang moet wachten op reactie. Wanneer u geen reactie van de notarissen ontvangt, neem dan telefonisch contact met ons op via het volgende nummer: 088-2424611, dan kijken we graag met u mee. Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopstennotaris.nl
Ik heb een offerte aangevraagd. Maar er is nooit een aanbod gekomen.
Beste mevrouw Wissel, Wat vervelend om te horen dat u geen de offerte heeft ontvangen. Ik zal telefonisch contact met u opnemen om te zoeken naar een passende oplossing. Met vriendelijk groet, Serviceteam DeGoedkoopstennotaris.nl
er werd snel gereageerd door 4 verschillende notarissen met interessante aanbiedingen
Door deze site ben ik snel aan een niet te dure notaris gekomen
Afspraak gemaakt (half juni) verder nog niets.
Prima notaris gevonden voor het aangegeven tarief. Duidelijk en overzichtelijk.
positief
In eerste instantie kreeg ik maar 1 reactie, waardoor en niet zoveel te vergelijken was, Na een telefoontje van Degoedkoopstenotaris kwam notaris 2 ook eindelijk in actie. Die zond mij een offerte met een geldigheidsduur van drie maanden, terwijl zij aangaven voor half juni (over twee maanden dus) geen tijd voor me te hebben. Tja, graag of niet zou ik zo denken..
Beste mevrouw Zindel-Wolters, Wat vervelend om te horen dat u niet beide offertes heeft ontvangen. Ik zal telefonisch contact met u opnemen, om samen naar een gepaste oplossing te zoeken. Met vriendelijk groet, Serviceteam DeGoedkoopstenotaris.nl
Originele beoordeling
Er viel niet veel te vergelijken. Ik kreeg slechts reactie. Ik had hier meer van verwacht..
Ik vraag één offerte aan bij één notariskantoor. En ik hoor nooit meer iets... ;-(
Duidelijk voor iemand die niet in de notarissenwereld thuis is.
Als ik vragen had kreeg ik vrij snel antwoord terug en dat scheelde een hoop. Zo hoop ik me vader ook snel te hebben kunnen helpen.
Uiteindelijk zelf maar even gebeld.
slecht
Herengracht 166
1016BP Amsterdam
Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.