3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke site.

Pluspunten

Het werkt echt snel. Binnen 1 dag de offertes binnen (op één na). Duidelijke en overzichtelijke offertes. Heel handig!

Pluspunten

Prima vergelijk mogelijk. Notaris kantoren zijn snel met hun offerte.

Bij verschillende notarissen is het opgegeven bedrag, niet het werkelijke bedrag. Na een telefoontje plegen, kom je hier wel achter. Bij sommige komt er nog leges van de Gemeente bij. Ik houd van open en eerlijkheid. Dus opgegeven offerte, moet de prijs zijn.

Pluspunten

Tool is overzichtelijk en praktisch. Geeft duidelijke informatie. Kortom zeer goed.

Geen.

Pluspunten

Eenvoudige routing, heldere antwoorden op kern vragen

Directe contactmogelijkheden toevoegen als telefoon etc.

Pluspunten

Snel overzicht van kosten

Pluspunten

Overzichtelijk Meerdere notarissen in beeld Snelle reactie van notarissen

Pluspunten

De snelheid van reactie's. De vrijblijvende offerte's ;duidelijk en helder omschreven. zeer zekers mede doordat je 1 leek bent als je een testament laat opmaken! In alles helemaal Top te noemen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel en adequaat goede keuze kunnen maken

de offertes waren soms het zelfde opgebouwd maar ook erg onduidelijk. wij hebben gekozen voor een duidelijke offerte waarbij alles al bij elkaar opgeteld was en we niet zelf een keuze pakket hoefden samen te stellen.

Pluspunten

Snelle reactie, prima

zaak loopt nog bij de notaris verder nog geen ervaringen te delen

Pluspunten

Overzichtelijke site waar je snel en eenvoudig je offerte aanvragen kunt plaatsen

Pluspunten

Snelle informatie overzichtelijk weergegeven op de site.

Pluspunten

Snel en overzichtelijk

Pluspunten

snelle reactie ik had 3 offertes gevraagd maar heb maar 2 reacties ontvangen maar verder zeer tevreden en ik heb een keus kunnen maken

Pluspunten

Goede duidelijke snelle website

Pluspunten

Heel positief vond ik dat ik nog dezelfde dag, zelfs een paar uur, nadat ik een mail voor een offerte had gestuurd, een mail terug ontving met de offerte + prijsopgave. De afspraak met de notaris is al heel snel, namelijk a.s. dinsdag 18 november. Een beoordeling over mijn bezoek aan het notariskantoor kan ik danook nog niet geven.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reactie's

Pluspunten

Op zich prima. Heb twee notarissen om offerte gevraagd. Notaris in Oosterbeek heeft niet gereageerd. De notaris in Doesburg direct de volgende dag

Bij meerdere klachten over niet reageren deze van de site te verwijderen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

helder, overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken

Pluspunten

Maandag gebeld voor een afspraak, dinsdag op kantoor langs geweest en woensdag de stukken al in huis! Heldere uitleg zonder poespas. De prijs was zoals afgesproken dus zonder onverwachte kosten achteraf. Genoeg gratis parkeerplaatsen. Mochten we ooit weer een notaris nodig hebben, dan gaan we zeker terug.

Pluspunten

Snelle reactie

Pluspunten

heldere en snelle bediening

Pluspunten

komt later. Zie mijn vorig bericht.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.