Pluspunten

duidelijk overzicht van de kosten van de meeste notarissen

enkele notarissen zijn naar mijn mening niet helemaal eerlijk over de extra kosten die verborgen zijn. Dit terwijl er ook de overige collega's wel een eerlijke verwijzing naar de kosten hebben en deze ook heel makkelijk in te zien zijn.

Pluspunten

Gaat snel en gemakkelijk

Pluspunten

Snel en overzichtelijke site

?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Idee is leuk, zou handig kunnen zijn

Het werkt niet. De prijzen die aangegeven worden, blijken in werkelijkheid veel hoger. Daarbij duurt het lang. Gewoon zelf even wat notarissen bellen is sneller.

Pluspunten

Snel en duidelijk.

Pluspunten

Overzichtelijk en snel naar datgene wat je wilt weten.

Evt. informatie erbij verstrekken dat het niet altijd noodzakelijk is om daadwerkelijk naar de notaris van je keuze te moeten reizen.Het is bijv. bij een royementsakte tbv een hypotheek niet nodig.Dit kan geheel schriftelijk worden afgehandeld.

Pluspunten

Snelheid waarmee de offerte binnen was. Goede aanbieding

Pluspunten

Overzichtelijk en reactief

Pluspunten

Snelle respons van aanvraag. binnen 3 werkdagen

niet ieder e notaris heeft nog niet gereageerd na ongeveer 10 dagen.

Pluspunten

Heel goed beeld van alle notarissen die ik nodig zou kunnen hebben En een hele snelle reactie. Maar helaas ik kan er geen gebruik van maken, want de koop gaat niet door.

Pluspunten

Overzicht van notarissen in de eigen regio Indicatie van prijzen Cijfers voor snelheid e.d. Referenties van klanten Link naar gegevens kantoor Gemak van aanklikken gewenste notarissen voor offerte

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel

Telefonische inventarisatie kan beter. Gelukkig hadden we een andere notaris voor een persoonlijk gesprek. Deze heeft het beter toegelicht.

Pluspunten

zeer snel een bericht terug gekregen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs en locatie.

Als klant moet je bij deze notaris echt alles twee keer goed doornemen! Maar voor de prijs is het zeker de moeite waard. *) Het opstellen van de documenten bestaat veel uit kopiëren en dit was meerdere keren niet goed gegaan. *) De nota was verkeerd opgesteld.

Pluspunten

dat het online kan

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Er wordt een ruime hoeveelheid notarissen gepresenteerd.

Ik heb er dus 2 geselecteerd en om een offerte gevraagd. Dat is nu ruim een week geleden. Tot op heden heb ik geen enkele reactie gekregen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prettig contact. Gegarandeerd lage prijs zonder bijkomende kosten.

Meer communicatie.

Vermeld duidelijk dat er maar 4 offertes mogelijk zijn op deze site.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik kreeg de reactie van het bedrijf waar in 1e instantie mijn voorkeur naar uit ging. Er bleek echter nog sprake te zijn van bijkomende kosten, waardoor de aanbieding een stuk minder interessant werd.

Het is bij die ene reactie gebleven. Er werden meerdere bedrijven aangeschreven, doch alleen die en e reageerde.

Pluspunten

We hebben de goedkoopste notaris bij mij in de buurt gevonden via deze site

Pluspunten

snel overzichtelijk

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.