Aanbiedingen zijn helemaal niet zo voordelig ; bovendien is er soms sprake van een "kosteloos" voorgesprek MITS men dan wel de opdracht ook geeft ! Zo niet : alsnog betalen ; dit is niet wat wordt gezegd / gesuggereerd in de voor-info.
Geachte heer Van Hees, Bedankt voor uw bericht! Zoals aangegeven in het verzoek tot beoordeling kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken. Zou u uw review willen aanpassen naar de werking van de website? Hierbij kunt u denken aan vragen als: Vond u het aanvraagformulier te uitgebreid, of juist te beknopt? Vond u de zoekmachine duidelijk en volledig? Mist u bepaalde functies op de website? We zijn benieuwd naar uw mening! Met vriendelijke groet, Ebru | Servicedesk DeGoedkoopsteNotaris
ik wilde graag voor een persoon testament laten maken maar iedereen kantoor vraagt 500 euro Poef ik van koodkoopste ook gevraagd om offerte maar paar dagen voorbij hoor ik niets
Mijn eerste aankoop zonder adviserende makelaar. De notaris heeft mij goed geholpen duidelijk aangegeven het hoe en waarom. De correspondentie via email verliep zeer snel. E.e.a is nog niet afgehandeld maar tot nu toe zeer tevreden.
Makkelijke manier om een geschikte notaris in de buurt te vinden.
Goed eruit zit, maar geen reactie van notarissen
Beste heer Bjelic, Bedankt voor uw bericht. U geeft aan geen enkele reactie te hebben ontvangen. Hiernaast heeft u de offerte op 7 juni jl. aangevraagd. Zoals aangegeven bevestigingsmail neemt het notariskantoor in de regel binnen 2 werkdagen contact met u op om uw aanvraag te beantwoorden. Dit is de verantwoordelijkheid van de notaris zelf. De 2 werkdagen zijn nog niet voorbij. We willen u vriendelijk vragen nog even geduld te hebben zodat de notarissen voldoende tijd hebben om te reageren. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact met ons op te nemen indien u aan het eind van de middag nog niets hebt gehoord? Dan kunnen wij de notaris er op aanspreken. Bedankt voor de moeite. Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd. Ebru | DeGoedkoopsteNotaris
Via degoedkoopstenotaris.nl bij 3 notarissen een offerte aangevraagd en slechts 1 reactie gekregen. En die was zeker niet heel goedkoop. Uiteindelijk rechtstreeks bij een andere notaris geïnformeerd en die bleek goedkoper.
Beste heer De Bruijn, Bedankt voor uw bericht! Onze website is bedoeld om tarieven van notarissen in de buurt te vergelijken. Op onze website vermelden wij alle notarissen in Nederland en een groot deel daarvan publiceert ook daadwerkelijk zijn tarieven. Echter niet alle notarissen wensen deze tarieven kenbaar te maken. Het kan dus voorkomen dat u een andere (goedkopere) notaris vindt die niet op onze website met tarieven staat vermeld. Wellicht toch fijn dat u door de goedkoopste notaris in een oogopslag kon zien dat de notaris in uw buurt goedkoper was, en zo alsnog kon vergelijken. Mocht u willen kunnen we de notarissen vragen die nog niet hebben gereageerd nogmaals de offerte naar u toe te sturen. Wij wensen u veel succes met de afhandeling van uw akte bij de notaris. Ik verneem graag van u. Met vriendelijke groeten, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
Top !
Makkelijke site, goede info.
Snelle & goede reactie.
Van de 3 gevraagde offertes. Slechts 1 heeft gereageerd erg jammer
Beste heer Wolterbeek, Wat vervelend dat u maar één offerte heeft ontvangen van de drie bevraagde notarissen. In de regel neemt de notaris binnen 2 werkdagen contact met u op. Dit is de verantwoordelijkheid van de notaris zelf. Wellicht is uw aanvraag vanwege drukte blijven liggen. Wij hebben de notaris gevraagd om nogmaals de offerte naar u toe te sturen. Houdt u voor de zekerheid uw ongewenste mailbox in de gaten, het kan zijn dat de offerte daarin terecht komt. Met vriendelijke groet, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
Fijne manier om een goedkopere notaris te vinden dan de doorsnee notaris. Een nadeel; de kosten staan niet geheel in de offerte. Na 1 telefoontje was dit bij notaris de Kempen in Veldhoven snel geregeld.
Fijne website om te achterhalen welke notaris redelijke prijzen heeft. Je merkt ook gelijk hoe verder weg een notaris, hoe redelijker de prijs. Ik vraag mij alleen af waarom er zoveel verschil zit in prijs als je een hypotheekakte aanvraagt. De ene notaris is wat specifieker in zijn/haar offerte. En vind de optionele kosten soms verwarrend. Bij een hypotheek- en leveringsakte moet er altijd een inschrijving plaatsvinden. Vraag mij dan ook af waarom sommige notarissen dit als optie geven, verwarrend is dat.
Direct al een eerste indruk van prijs en service per notaris. Gemakkelijke manier om van een aantal noratissen een offerte aan te vragen. Binnen 24 uur alke reacties binnen.
Van de 2 opgevraagde offerte’s kreeg ik één respons
Top Service
Ik heb pas 1x contact gehad dat was goed
Binnen no-time drie duidelijke reacties op een vraag over notariskosten.
Van de twee notarissen die jullie aan bevelen heeft er 1 niet gereageerd. Dit maakt niet dat ik keuze heb.
Beste mevrouw Heymans, Wat vervelend dat u geen offerte heeft ontvangen. In de regel neemt de notaris binnen 2 werkdagen contact met u op. Dit is de verantwoordelijkheid van de notaris zelf. Wellicht is uw aanvraag vanwege drukte blijven liggen. Wij hebben de notaris gevraagd om nogmaals de offerte naar u toe te sturen. Houdt u voor de zekerheid uw ongewenste mailbox in de gaten, het kan zijn dat de offerte daarin terecht komt. Met vriendelijke groet, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
Ervaring. Moet nog afspraak maken.
Van 3 notarissen een offerte aangevraagd. Tot op heden heeft hierop helaas maar 1 gereageerd. Beetje teleurstellend resultaat. Zal eventuele verdere reacties niet afwachten en verdergaan met de notaris die wel heeft gereageerd.
Eenvoudig vergelijken van de tarieven en aanvragen van offertes. Alleen jammer dat ik gisteren even checkte en een goedkope notaris zag, toen ik vandaag een offerte wilde aanvragen was de hele notaris niet meer te vinden.
De eerste offerte kwam al binnen 15 min binnen en de 4 opgevraagde offertes waren goed te vergelijken. Ook de prijsindicaties op de website waren een goede afspiegeling van de ontvangen offertes. Ik ben erg goed geholpen.
hebben maar een reactie ontvangen
Beste meneer Rien Vermeulen, Bedankt voor uw bericht. U geeft aan dat u maar één reactie heeft ontvangen. Hiernaast heeft u de offerte op 2 juni jl. aangevraagd. Zoals aangegeven bevestigingsmail neemt het notariskantoor in de regel binnen 2 werkdagen contact met u op om uw aanvraag te beantwoorden. Dit is de verantwoordelijkheid van de notaris zelf. De 2 werkdagen zijn nog niet voorbij. We willen u vriendelijk vragen nog even geduld te hebben zodat de notarissen voldoende tijd hebben om te reageren. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact met ons op te nemen indien u morgen aan het eind van de middag nog niets hebt gehoord? Dan kunnen wij de notaris er op aanspreken. Bedankt voor de moeite. Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd. Ebru | DeGoedkoopsteNotaris
Geen enkele reactie gehad, van geen enkele notaris.
Beste mevrouw Kusters, Bedankt voor uw bericht. U geeft aan geen enkele reactie te hebben ontvangen. Hiernaast heeft u de offerte op 2 juni jl. aangevraagd. Zoals aangegeven bevestigingsmail neemt het notariskantoor in de regel binnen 2 werkdagen contact met u op om uw aanvraag te beantwoorden. Dit is de verantwoordelijkheid van de notaris zelf. De 2 werkdagen zijn nog niet voorbij. We willen u vriendelijk vragen nog even geduld te hebben zodat de notarissen voldoende tijd hebben om te reageren. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact met ons op te nemen indien u morgen aan het eind van de middag nog niets hebt gehoord? Dan kunnen wij de notaris er op aanspreken. Bedankt voor de moeite. Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd. Ebru | DeGoedkoopsteNotaris
zie boven
Herengracht 166
1016BP Amsterdam
Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.