Kreeg vlot de offertes

Toch ging er iets mis. Doordat de gekozen notaris net verhuisd was en daardoor de verkeerde gegevens op de offerte stonden, werd door de geldverstrekker de notaris niet geaccepteerd. Na heen en weer gebeld en gemaild te hebben is het rechtgezet

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Ja
  • Uw suggesties of opmerkingen. Gegevens van de notarissen moeten op to date zijn

snel en correct gevonden

Moet nog een afspraak maken.

• Uw suggesties of opmerkingen. nee

Wel een paar offertes verder, maar niet met de antwoorden op mijn vragen.

De offertes die ik heb ontvangen, leveren meer vragen dan antwoorden op. Ik heb om een onherroepelijke volmacht gevraagd (terwijl ik al wel een volmacht heb voor mijn moeder) en dat blijkt niet te kunnen. Bij één notaris vroeg ik eerst om een adviesafspraak, maar moest mijn moeder maar meteen mee om alles af te handelen. Dat was niet wat ik gevraagd had. Kortom, ik ben nog geen steek verder.

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Nee
  • Uw suggesties of opmerkingen. Ondanks het telefonisch contact niet de juiste informatie gekregen.

Snelle reactie

Snelle reactie van aangesloten notaris

• Uw suggesties of opmerkingen. nee

Vier van de vijf notarissen hebben offerte aangeboden

Ik heb nu een duidelijke indicatie wat betreft de kosten die ik moet gaan maken.

Niets goedkoops aan

Lachwekkend om de term 'goedkoopste' te gebruiken.

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Ja
  • Uw suggesties of opmerkingen. Goede prijs voor zo'n eenvoudige handeling

Ik wacht nog op een gedeelte van de offerte

Ik wacht nog op een gedeelte van de offerte

• Uw suggesties of opmerkingen. Nee

Heel overzichtelijk en duidelijk.

Goedkoopste notaris gezocht voor het oversluiten van een hypotheek. Ik had mij echter vergist door aan te vinken voor een losse hypotheekakte waardoor ik een andere prijsopgaaf kreeg.

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Ja
  • Uw suggesties of opmerkingen. Voor het oversluiten van een hypotheek mag naar mijn mening nog iets duidelijker. Bij een foute keuze moet deze hersteld kunnen worden. Dat is op dit moment niet mogelijk.

Snel en duidelijk.

Offerte voor aktes ivm koopwoning gevraagd en snel gekregen plus suggesties bij wie ik nog meer offerte zou kunnen vragen.

• Uw suggesties of opmerkingen. nee

Fijn zo te kunnen vergelijken tussen notarissen in de buurt.

Na het invullen van de reden van zoeken naar notaris, en in welke omgeving, kreeg ik een aantal opties, waarbij je ook de reviews kon lezen van eerdere ervaringen met deze notarissen. Heb er drie geselecteerd, en dezelfde dag nog ontving ik van alle drie een offerte.

Binnen 1 dag geregeld.

Ik had het formulier snel ingevuld, kreeg meteen een aantal suggesties. 4 offertes aangevraagd en dezelfde dag kon ik al een keuze maken

• Uw suggesties of opmerkingen. Nee

Uitstekend hulpmiddel om snel een selectie te kunnen maken.

Vloote respons van aangeschreven notaris.

• Uw suggesties of opmerkingen. Geen

goed en duidelijk

mij ervaring is erg positief

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Ja
  • Uw suggesties of opmerkingen. geen

snel en eenvoudige twee scherpe offertes

snel en eenvoudige twee scherpe offertes site doet waar het voor staat

Blij mee

Iedereen dat hier gebruik van heb gemaakt. Scheelt me 500€

• Uw suggesties of opmerkingen. Ga zo door

Gemakkelijke site

Mis de mogelijkheid om een specifieke datum of termijn aan te geven. Zo ben je toch nog veel tijd kwijt met kantoren benaderen.

• Uw suggesties of opmerkingen. Gewenste passeerdatum/ termijn toevoegen

Matig

Ik wil in mijn testament alleen legaten toevoegen en en andere executeur benoemen. Daar zit voor de notaris geen enkel denkwerk bij. Toch ben ik minimaal € 440 verschuldigd; dat slaat nergens op. Alleen de monopoliepositie van het notariaat is een "rechtvaardiging". Het lijkt wel, alsof niets wordt beoordeeld en alleen standaardtarieven in stelling worden gebracht, ongeacht wat voor werk het is. Vrijwel alles in mijn testament is al een aantal malen beoordeeld en geformuleerd. Toch leidt een simpele toevoeging en wijziging tot toepassen van het standaardtarief.

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Nee
  • Uw suggesties of opmerkingen. Notarissen zijn wel heel erg "met hun tijd n meegegaan". Het is allemaal massawerk geworden, zeker waarr het relatief eenvoudige zaken als het testament betreft.

Meerdere offertes, gevraagd 1 ontvangen

Voor twee verschillende akten totaal 6 offertes gevraagd. Slechts 1 ontvangen.

Geen reacties gehad

Ondanks de aanvragen voor offertes te sturen, heb ik tot heden geen ontvangen.

• Uw suggesties of opmerkingen. Verbeter het after sale gebeuren

Maar 1 reactie

Keuze uit vele! Waarom maar 1 reactie. Als deze site echt zo goedzak zijn, had ik wel meerder reacties verwacht. Jammer. Ik heb hetzelfde gedaan bij verhuizersfirma’s. 12 reacties, 10 offertes. Das beter. Gr Paul

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Ja
  • Uw suggesties of opmerkingen. Meer druk bij de notarissen leggen

De vlag dekt niet de lading

Ik verwachtte direct bij een goedkope notaris te komen, maar dat is niet waar. "De GoedkoopsteNotaris" is een knooppunt, dat de "vraag/probleem" doorstuurt naar een aantal regionale notariskantoren. En dit is altijd de echte goedkope notaris voor mijn specifiek probleem. Het ligt waarschijnlijk aan mij, ik hoopte op iets anders. Bijkomend mijn vraag/probleem was niet goed weergegeven aan de "goedkoopste" notarissen in de regio.

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Nee
  • Uw suggesties of opmerkingen. doorvragen en luisteren

Chris

Nog niet teruggebeld. Inmiddels een week verder.

• Uw suggesties of opmerkingen. Nee

3 offerte opgevraagd, na een week een ontvangen.

3 offerte opgevraagd, na 2 weken een ontvangen. Ik wacht nog steeds!!!

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Nee
  • Uw suggesties of opmerkingen. Doe wat je beloofd.

uitstekende service

De website voldoet volledig aan het aangebodene, Het aanbod van 3 extra notarissen na de keuze is perfect, het enige is dat deze niet in de directe omgeving van zoeker lagen, waardoor dit toch niet bruikbaar is.

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Ja
  • Uw suggesties of opmerkingen. reeds geschreven in mijn ervaring

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.