Veel offertes zijn algemeen, onduidelijk en niet op maat gesneden, gebaseerd op aangeleverde informatie, terwijl daar wel om gevraagd was. Notarissen gebruiken vaak verschillende omschrijvingen voor dezelfde activiteit. Dat maakt vergelijken lastig.
Snel en efficient.
Ik had een aanvraag gedaan voor een offerte aan 3 notarissen. Van 1 kreeg ik heel snel een goede gepaste offerte. De tweede kwam uren later en die melde, dat die zich niet bezighielden met een verklaring van Erfrecht en van de derde niets gehoord, dat noem ik niet echt een goede vergelijking, tussen notarissen.
Beste meneer Van den Clooster, Bedankt voor uw bericht. U geeft aan dat u slechts één offerte heeft ontvangen van de drie bevraagde notarissen. Ik zie echter dat u op 3 mei jl. een aanvraag heeft gedaan. Zoals aangegeven bevestigingsmail neemt het notariskantoor in de regel binnen 2 werkdagen contact met u op om uw aanvraag te beantwoorden. Dit is de verantwoordelijkheid van de notaris zelf. De 2 werkdagen zijn nog niet voorbij. We willen u vriendelijk vragen nog even geduld te hebben zodat de notarissen voldoende tijd hebben om te reageren. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact met ons op te nemen indien u vandaag aan het eind van de middag nog niets hebt gehoord? Dan kunnen wij de notaris er op aanspreken. Bedankt voor de moeite. Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd. Ebru | DeGoedkoopsteNotaris
S nella reactie en goedkoop
Deze keer een teleurstellende ervaring met een geadverteerde prijs die 50% lager lag dan de offerte die ik ontving. De site heeft contact leningen met de betreffende notaris na mijn melding, maar van de notaris zelf heb ik niks meer vernomen.
Twee notarissen heb ik aangevraagd, maar slechts 1 heeft gereageerd. Dat vind ik vreemd,
Beste mevrouw Van Arkens, Bedankt voor uw bericht. U geeft aan dat u maar één reactie te hebben ontvangen. Ik zie echter dat u gisteren op 3 mei een aanvraag heeft gedaan. Zoals aangegeven bevestigingsmail neemt het notariskantoor in de regel binnen 2 werkdagen contact met u op om uw aanvraag te beantwoorden. Dit is de verantwoordelijkheid van de notaris zelf. De 2 werkdagen zijn nog niet voorbij. We willen u vriendelijk vragen nog even geduld te hebben zodat de notarissen voldoende tijd hebben om te reageren. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact met ons op te nemen indien u morgen aan het eind van de middag nog niets hebt gehoord? Dan kunnen wij de notaris er op aanspreken. Bedankt voor de moeite. Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd. Ebru | DeGoedkoopsteNotaris
Ik had gebeld en een aardige dame had - dacht ik - mijn specifieke situatie genoteerd, voor mij 4 offertes aangevraagd, maar dat waren allemaal algemene standaardoffertes, waardoor je nog niet weet waar je aan toe bent. Je komt er ook achter dat de bedragen op de site nooit van toepassing zijn. Uit de toelichtingen blijkt dan dat er nog allerlei kosten bij komen, ingeval dit of ingeval dat, zó geformuleerd dat zelfs een hoogopgeleid iemand als ik nog niet begrijpt wat nu wel of niet van toepassing is.
Geachte mevrouw Huis in het Veld, Dank voor uw vraag. Wij zijn inderdaad graag op de hoogte wanneer een tarief afwijkt van hetgeen de notaris op onze website vermeld. Heeft u voor mij een kopie van de offerte, dan kunnen wij beoordelen waar het verschil precies in zit en de notaris daarop aanspreken. Dank voor uw moeite. Met vriendelijke groeten, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
Slechts ervaring op basis van internet informatie.
In zijn geheel geen reactie mogen ontvangen van de desbetreffende notaris Zeer teleurstellend
Beste heer Van Der Vliet, Bedankt voor uw bericht. Onze website is inderdaad bedoeld om te vergelijken. Daarom kunt u meerdere offertes opvragen bij verschillende notariskantoren. Ik zie in ons systeem dat u slechts één offerte heeft opgevraagd op 28 april jl. In de regel neemt de notaris binnen 2 werkdagen contact met u op. Dit is de verantwoordelijkheid van de notaris zelf. Wellicht is uw aanvraag vanwege drukte blijven liggen. Wij hebben de notaris gevraagd om nogmaals de offerte naar u toe te sturen. Houdt u voor de zekerheid uw ongewenste mailbox in de gaten, het kan zijn dat de offerte daarin terecht komt. Met vriendelijke groet, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
De ene keer wordt de telefoon gelijk beantwoord, de andere keer wordt de telefoon niet beantwoord zodat je het op een later tijdstip nogmaals moet proberen.
Prettig dat de heldere reactie via mail binnen kwam. Verder geen gepush door telefoontjes erna, over je besluit.
Binnen 24 uur offertes binnen. Dit is wat je wilt. En géén opdringerige vragen. Hierdoor voel ik me vrij om van dit soort websites gebruik te maken.
Was 50 % goedkoper dan andere notarissen. Perfecte service duidelijk en snel.
Om een notaris te vinden voor het opmaken van standaard akten, is de beste prijs één van de belangrijkste zaken. Via DeGoedkoopsteNotaris.nl vond ik een notaris die vrijwel alles online via een persoonlijk profiel doet. Dat was precies wat ik zocht.
Uitgezocht de goedkoopste notaristarieven ,helder en duidelijk.
Bij 3 notarissen offerte gevraagd. Twee reageerden, met de prijs zoals vermeld bij degoedkoopstenotaris.nl.
3 offertes ontvangen en gelijk een goede keuze kunnen maken.
Met 1 notaris tel. contact gehad. Was prettig. Alleen teleurstellend dat ik pas in sept. een afspraak kon maken, van wegen drukte.
Als je de prijs van je/een notaris wilt vergelijken of een juiste prijs wenst te hebben voor een testament, volmacht etc. dan ben je hier snel en goed geholpen.
Heb gevraagd naar offerte voor up date bestaande testamenten en levenstestamenten. Wat krijg ik offerte voor nieuw op te stellen documenten
Geachte Van Wulfen, Bedankt voor uw bericht. Hetgeen u heeft ingevuld in het vrije veld of het offerteformulier is aan alle notarissen hetzelfde doorgezet. Ik begrijp dat u van 1 of meerdere notarissen al een antwoord heeft ontvangen, echter zonder prijsindicatie? Heeft u van allemaal al een antwoord ontvangen? U kunt ervan uitgaan dat notarissen, wanneer een bestaande akte(n) gewijzigd moet worden ze dan een nieuwe akte(n) opmaken. Van belang is daarnaast of u iedere andere wensen heeft of dat uw wensen gelijk zijn en u elkaar over en weer wilt benoemen. De tarieven op onze website gelden namelijk voor gelijkluidende wensen over en weer. Ik vertrouw erop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groeten, Ebru | Servicedesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
Simpel, snel en duidelijk! Goed initiatief!
niets te melden
Duidelijk aangegeven welke notaris de goedkoopste is.
Gewoon goed
De volgende dag had ik al twee offertes en één telefoongesprek met notarissen. Super!
Herengracht 166
1016BP Amsterdam
Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.