zeer plezierig
Ik had heel snel reacties en kan nu een keuze maken met wie ik een gesprek aanga.
Ik heb aangegeven dat we alleen een aanpassing op ons huidige testament willen. Ik krijg nu offertes voor 2 volledig nieuwe testamenten
Geachte heer Van Leeuwen, Bedankt voor uw bericht. U heeft op 28 april jl. bij viertal notarissen aanvraag gedaan voor het wijzigen van testament 2 personen. Hetgeen u heeft ingevuld in het vrije veld of het offerteformulier is aan alle notarissen hetzelfde doorgezet. U kunt ervan uitgaan dat notarissen, wanneer een bestaande akte(n) gewijzigd moet worden ze dan een nieuwe akte(n) opmaken. Ik vertrouw erop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groeten, Ebru | DeGoedkoopsteNotaris.nl
Bij de automatische aanvraag MET extra vraag wordt je postbus alleen maar vervuild met een automatisch antwoord zonder antwoord op de extra vraag
Geachte heer Westenberg, Bedankt voor uw bericht. U heeft op 28 april jl. bij tweetal notarissen een aanvraag gedaan. Zoals aangegeven in de bevestigingsmail neemt het notariskantoor in de regel binnen 2 werkdagen contact met u op om uw aanvraag te beantwoorden. Dit is de verantwoordelijkheid van de notaris zelf. De 2 werkdagen zijn nog niet voorbij. We willen u vriendelijk vragen nog even geduld te hebben zodat de notarissen voldoende tijd hebben om te reageren. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact met ons op te nemen indien u morgen aan het eind van de middag nog niets hebt gehoord? Dan kunnen wij de notaris er op aanspreken. Bedankt voor de moeite. Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd. Ebru | DeGoedkoopsteNotaris
Op mijn vraag werd adequaat geantwoord en van diverse kantoren heb ik inmiddels informatie ontvangen.
De site is eigenlijk best oké. Zet alles keurig op een rijtje en maakt de keuze makkelijk. Ik vind wel dat te weinig notarissen een offerte uitbrengen. Veel van hen reageren niet. Ik ben er maar vanuit gegaan dat dit niet goedkoopste waren.
De goedkoopste notaris (Lautenbach in Heemskerk) zou € 355,-- rekenen voor een wijziging in een testament. Toen wij contact met hem opnamen werd het echter € 1.655,00. Dus de tarieven kloppen niet.
Geachte heer,mevrouw, Dank voor uw vraag. Wij zijn inderdaad graag op de hoogte wanneer een tarief afwijkt van hetgeen de notaris op onze website vermeld. Heeft u voor mij een kopie van de offerte, dan kunnen wij beoordelen waar het verschil precies in zit en de notaris daarop aanspreken. Dank voor uw moeite. Met vriendelijke groeten, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
Uitstekend service. Ik altijd respons.
Aanvragen ging erg makkelijk en de response van alle 4 de notarissen was binnen 24 uur.
Ik ben nog in onderhandeling over de te verrichten werkzaamheden.
Beste heer Sanderse, Wat vervelend dat u maar één offerte heeft ontvangen van de vijf bevraagde notarissen. In de regel neemt de notaris binnen 2 werkdagen contact met u op. Dit is de verantwoordelijkheid van de notaris zelf. Wellicht is uw aanvraag vanwege drukte blijven liggen. Wij hebben de notaris gevraagd om nogmaals de offerte naar u toe te sturen. Houdt u voor de zekerheid uw ongewenste mailbox in de gaten, het kan zijn dat de offerte daarin terecht komt. Met vriendelijke groet, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
Na een telefoontje had ik binnen 4 uur drie offertes binnen
Na het indienen van de vrijblijvende offerte bij Notariskantoor Vermeul, kreeg ik kort daarna een gespecificeerde offerte toegestuurd. Goede service en supersnelle reactie, daar ben ik heel blij mee. Met Notariskantoor Vermeul ga ik zeker een afspraak maken. Ik beveel deze notaris zeker aan. ======================================================== Wat betreft Notariskantoor 010Notaris, daar ga ik geen afspraak mee maken. Omdat ik de vrijblijvende offerte namens mijzelf en ondertekend met Mevr. P.P.B. Wendrich heb aangevraagd en ik een berichtje ontvangen heb van een medewerkster die daar werkt ene Pauline Rijdes (werkzaam op maandag, woensdag en vrijdag) die als aanhef de heer Wendrich schreef. Ik schreef haar dat dhr. Wendrich 30 jr geleden is overleden. Ik vind dit heel slordig. Ik heb haar direct teruggemaild en gezegd, dat ze voortaan beter de berichtjes moet lezen. Door deze fout, heb ik geen vertrouwen in 010Notaris. Helaas. Score voor deze notaris verdient dus 1 ster. Ik hoop u hiermede voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Mevr. P.P.B. wendrich. Met vriendelijke groet,
Erg leuk zo'n site maar als er geen notaris reageerd dan werkt het niet!
Geachte heer Oudijn, Bedankt voor uw bericht. U heeft op 19 april jl. bij tweetal notarissen een aanvraag gedaan. Eén van twee bevraagde notarissen heeft gereageerd met een offerte. In de regel neemt de notaris binnen 2 werkdagen contact met u op. Dit is de verantwoordelijkheid van de notaris zelf. Wellicht is uw aanvraag vanwege drukte blijven liggen. Wij hebben de notaris gevraagd om nogmaals de offerte naar u toe te sturen. Houdt u voor de zekerheid uw ongewenste mailbox in de gaten, het kan zijn dat de offerte daarin terecht komt. Met vriendelijke groet, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
De overzichtelijkheid van het gevraagde levert snel een beeld tot aktie op en de reactie van de kandidaten is goed te noemen
X
Aanrader voor iedereen
Ik vind het erg fijn om snel offertes binnen te krijgen. Een offerte is echter nog niet binnen gekomen. Ook waren er in twee gevallen verkeerde bedragen berekend. Twee offertes waren gebaseerd op 1 persoon terwijl ik duidelijk had aangegeven dat het gaat om twee volwassenen en een kind.
Prima ervaring!
Superfijn dit en handig!
Prijs klopt en binnen 24 uur offerte binnen
Geen enkele reactie gehad behalve bevestiging van ontvangst
Beste heer Van De Hoef, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat u geen offerte heeft ontvangen. In de regel neemt de notaris binnen 2 werkdagen contact met u op. Dit is de verantwoordelijkheid van de notaris zelf. Wellicht is uw aanvraag vanwege drukte blijven liggen. Wij hebben de notaris gevraagd om nogmaals de offerte naar u toe te sturen. Houdt u voor de zekerheid uw ongewenste mailbox in de gaten, het kan zijn dat de offerte daarin terecht komt. Onze website is inderdaad bedoeld om te vergelijken. Daarom kunt u meerdere offertes opvragen bij verschillende notariskantoren. Met vriendelijke groeten, Ebru | DeGoedkoopstenotaris.nl
Heb meer dan 6 offertes gevraagd maar totaal geen reaktie gekregen
Beste heer Van schijndel, Wat vervelend dat u geen offerte heeft ontvangen. In de regel neemt de notaris binnen 2 werkdagen contact met u op. Dit is de verantwoordelijkheid van de notaris zelf. Wellicht is uw aanvraag vanwege drukte blijven liggen. Wij hebben de notaris gevraagd om nogmaals de offerte naar u toe te sturen. Houdt u voor de zekerheid uw ongewenste mailbox in de gaten, het kan zijn dat de offerte daarin terecht komt. Met vriendelijke groet, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
Ik heb telefonisch contact gehad. Hetgeen besproken is correct uitgevoerd.
Snel en eenvoudig offertes kunnen opvragen
Herengracht 166
1016BP Amsterdam
Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.