Heel goed netjes en snel

Snel en netjes

Snelle reactieGoedkoopste

Direct gereageerd, zijn benieuwd naar de offerte. Hoop op even snelle en adequate invulling

• Uw suggesties of opmerkingen. Offerte nog niet binnen

Degoedkoopstenotaris doet wat-ie belooft

De kop zegt genoeg

• Uw suggesties of opmerkingen. -

Niet goed

Ze komen met een bedrag en daaronder staan allemaal uitzonderingen. Als je niet goed oplet of denkt dat het eerste bedrag wel klopt dan kun je er goed naast zitten. Ik heb hierdoor van geen enkele offerte gebruik gemaakt omdat ze niet verder kijken en gewoon de laagste prijs willen berekenen in eerste opslag. daarna komen ze met de totaal prijs.

• Uw suggesties of opmerkingen. Wees eerlijk

ik heb maar 1 offerte ontvangen en 2 opgevraagd

ik wil juist een keuze kunnen maken tussen notarissen en daarom heb ik 2 offertes opgevraagd, maar ik heb er maar 1 ontvangen

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Ja
  • Uw suggesties of opmerkingen. verplichting naar notarissen om te leveren als ze aansluiten bij jullie

Heldere service maar de kosten vielen tegen

Heel fijn om goed op de hoogte te worden gehouden. Duidelijke site waar gegevens moeten worden ingevuld. Met een testament kom ik echter bij deGOEDKOOPSTEnotaris duurder uit dan bij een collega. Dat viel me tegen. Dat vond ik niet helder vooraf aangegeven.

• Uw suggesties of opmerkingen. Zie hierboven

Prijs op de site klopt niet.

Op de site wordt een prijs van 523 euro aangeboden, maar de offerte wordt 100 euro duurder zonder extra diensten.

• Uw suggesties of opmerkingen. Correcte prijzen

Geen enkele reactie

Zeer slecht

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Ja
  • Uw suggesties of opmerkingen. doe er wat aan

Offerte aangevraagd bij 5 notarissen, nul reacties

Via Degoedkoopstenotaris heb ik offerteaanvraag gedaan bij 5 notarissen, nul reacties. Het betrof iets anders dan het dertien in een dozijn akte. Daarvoor is deze bemiddelingssite blijkbaar niet geschikt.

Gemakkelijk benaderbaar

Ik zou 4 offerte krijgen, heb twee ontvangen. Komt niet goed over.

• Uw suggesties of opmerkingen. 4 aanvragen ook 4 ontvangen

Snel resultaat

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Nee
  • Uw suggesties of opmerkingen. Royementsakte hypothecaire inschrijving toevoegen

Ver beneden peil

Ik heb via de site 4 offertes opgevraagd voor een koopacte van snippergroen. Echter na 10 dagen had ik nog maar een offerte binnen, en deze was ook nog eens erg duur. Een telefoontje naar een notariskantoor in mijn woonplaats gaf al direct een betere offerte

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Ja
  • Uw suggesties of opmerkingen. Laat de aangesloten kantoren verplicht reageren. Kan bij wijze ook met een antwoord dat er geen interesse is

Snelle reactie

Van de 3 aangeschreven notariskantoren , reageerden er 2 dezelfde dag met een offerte.

Notaris reageerde niet

De site De Goedkoopste Notaris gaf een lijstje notarissen bij mij in de buurt. De notaris met een aantrekkelijk tarief én op fietsafstand heb ik uitgenodigd om te reageren. Er kwam niets binnen. Zijn concurrent een paar meter verderop heb ik via de eigen site uitgenodigd voor hetzelfde product. Die reageerde na één nacht en was bovendien tachtig euro goedkoper.

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Ja
  • Uw suggesties of opmerkingen. zie boven

Offertes aanvragen: eenvoudig en snel

Het aanvragen verloopt eenvoudig en de offertes komen snel binnen.

• Uw suggesties of opmerkingen. Geen

Ik dacht goedkoop uit te zijn. Dus niet

Ik dacht goedkoop uit te zijn maar als je alles hebt ingevuld komen er toch nog kosten bij. Die ze direct in het begin moeten vermelden zoals: se regels die opgesteld moeten worden in een stichting en die zag ik niet aankomen want ik daxht dat zit er al bij in. Maar goed het zei zo. 414 euro . Word het nu.

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Nee
  • Uw suggesties of opmerkingen. Zoals ik al zei de kosten voor de regels die gemaakt moeten worden of ze erin meenemen in de prijs of in het begin melden dat die kosten erbij komen.

2 gevraagd slechts 1 gereageerd

Niet meer van toepassing nu.

• Uw suggesties of opmerkingen. nee

Zeer snel offerte ontvangen!

Notaris in de buurt geselecteerd en daar offerte opgevraagd.

• Uw suggesties of opmerkingen. Nee

Offertes komen niet overeen met website

Op de website staat 500 en in de offerte die ik krijg 792. Ja, ja, ja in jullie algemene voorwaarden staat bla bla bla hou toch op. Als je mensen een prijs laat zien op jullie website en het prijsverschil is dan bijna 200 dan ben je gewoon misleidend bezig bah bah.

• Uw suggesties of opmerkingen. Stop met mensen misleiden

Supereenvoudige site om direct notaristarieven te kunnen vergelijken!

Zolang ik weet, en dat is al een heel aantal jaren, dat deze site bestaat maak ik er met plezier gebruik van!

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Ja
  • Uw suggesties of opmerkingen. gewoon zo doorgaan.

Easy going

Je kan zoeken op regio en heb een keuze van 4 notarissen of internet maar ik geef de voorkeur aan persoonlijk contact. Ook prettig dat je kan zien wat een notaris rekent zodat je niet voorverssingen komt te staan.

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Ja
  • Uw suggesties of opmerkingen. nvt

Superaardige mevrouw me meteen wist hoe ik het wou

Zevhebben voor mij niet alleen de goedkoopste in kaart gebracht maar meteen nog 2 in de buurd. Mocht de ene geen tijd hebben dan hoef ik niet verder te zoeken.

• Uw suggesties of opmerkingen. Geen

Duidelijk en snel

Duidelijke uitleg wat en hoe je het in moet vullen. Snelle reactie.

Ik vraag een offerte voor een huis > 1m en krijg een offerte tot 750k

Vervelend

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Ja
  • Uw suggesties of opmerkingen. Speel in op de vraag van de klant

Snel en duidelijk

Mijn aanvraag werd snel en duidelijk beantwoord, waardoor ik de juiste afweging kon maken.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.