So far so good
Nog geen ervaring, want nog niets vernomen.
Geachte heer Soethoudt, Bedankt voor uw bericht. Onze website is inderdaad bedoeld om te vergelijken. Daarom kunt u meerdere offertes opvragen bij verschillende notariskantoren. Ik zie in ons systeem dat u slechts één offerte heeft opgevraagd op 31 maart jl. U heeft inmiddels een offerte ontvangen van de notariskantoor. Houdt uw mailbox voor de zekerheid in de gaten. Als u meerdere offertes wenst kan ik deze voor u aanvragen bij meerdere notarissen bij u in de buurt. Ik hoor graag of ik u hiermee kan helpen. Met vriendelijke groet, Ebru | Service Desk DeGoedkoopsteNotaris”
LS, Het te betalen bedrag bij de notaris viel ruim 100 euro duurder uit dan op de website vermeld staat voor deze notaris. Via deze site zijn we dus onder valse voorwendselen gelokt naar een notaris. Met vriendelijke groet
Geachte heer Troost, Dank voor uw vraag. Wij zijn inderdaad graag op de hoogte wanneer een tarief afwijkt van hetgeen de notaris op onze website vermeld. Heeft u voor mij een kopie van de offerte, dan kunnen wij beoordelen waar het verschil precies in zit en de notaris daarop aanspreken. Dank voor uw moeite. Met vriendelijke groeten, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
Frappant dat 2 notarissen meteen reageerden en de andere 2 notarissen na 5 dagen nog niet! Één van de eerste twee krijgt de opdracht. Snel én een aantrekkelijk tarief!
Goede informatie ontvangen en zo bij een van de goedkoopste notarissen terecht gekomen. Wel nadeel dat de termijn dat ze je kunnen helpen bij sommige lang is.
Je krijgt snel een offerte en er wordt meteen een afspraak gemaakt. De afspraak zelf moet nog plaatsvinden.
Op zoek naar notaris voor de oversluiting van mijn huidige hypotheek. Dit aangegeven op de site van Degoedkoopstenotaris.nl en ontving dezelfde dag nog 3 offertes en de dag erna nog een aantal. Zeer overzichtelijke site met snelle feedback.
Ik heb gevonden wat ik op zoek was
Systeem technisch kan er redelijk wat mis gaan. Ik heb naar prijzen voor een legalisatie gezocht en gevonden en er is vervolgens een aanvraag richting notarissen uitgegegaan voor een hypoteek akte. Daarnaast blijkt dat er notarissen zijn die wel in met in quote in het systeem staan voor een legalisatie en die dan bij navraag dat niet doen onder het mom van corona, zoals nu.notarissen in Haarlem. Haal die uit je systeem want dat is tijdverspilling voor de aanvrager en die moef opnieuw quotes opvragen met hetzelfde risico. Heb uiteindelijk een locale notaris gebeld.
Geachte heer Hellinga, Bedankt voor uw bericht. U heeft bewust, al dan niet bewust, een akte aangevraagd voor een hypotheekakte bij drietal notarissen op 26 maart jl. Echter zie ik in het systeem dat u op 26 maart jl. ook bij drietal notarissen een aanvraag hebt ingediend voor de legalisatie van de handtekening. Eén van de drie bevraagde notarissen hebben gereageerd met een offerte voor de legalisatie. Het is te druk bij de notarissen. Zodra wij weten dat de notaris niet reageert, dan zullen wij ten alle tijden contact opnemen met de notaris om te vragen of de notaris de offerte alsnog naar de aanvrager toe kan sturen. Houdt u voor de zekerheid uw ongewenste mailbox in de gaten, het kan zijn dat de offerte daarin terecht komt. Ik vertrouw erop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groeten, Ebru | DeGoedkoopstenotaris.nl
Fijn dat jullie t al een selectie voorhanden hebt. Duidelijk wie goed is en wat de kosten ongeveer zijn
De prijs op jullie site was 200 euro goedkoper dan de werkelijke offerte van notaris. Dat lijkt de goedkoopste notaris toch op lokkertjes en als de offerte opgevraagd wordt is het ineens 200 euro duurder!
Geachte mevrouw Ruijtenberg, Dank voor uw vraag. Wij zijn inderdaad graag op de hoogte wanneer een tarief afwijkt van hetgeen de notaris op onze website vermeld. Heeft u voor mij een kopie van de offerte, dan kunnen wij beoordelen waar het verschil precies in zit en de notaris daarop aanspreken. Dank voor uw moeite. Met vriendelijke groeten, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
2 van de 3 aanbiedingen binnen mooie score
Geen reactie. Na 3 dagen gebeld, maar geen tijd . Te druk.
Beste heer Akkerman, Wat vervelend dat u geen offerte heeft ontvangen. In de regel neemt de notaris binnen 2 werkdagen contact met u op. Dit is de verantwoordelijkheid van de notaris zelf. Wellicht is uw aanvraag vanwege drukte blijven liggen. Ik zie echter dat u ook maar één aanvraag heeft gedaan. Onze website is bedoeld om te vergelijken. U kunt daarom meerdere offertes aanvragen opdat u een goede keuze kunt maken. Wij hebben de notaris gevraagd om nogmaals de offerte naar u toe te sturen. Houdt u voor de zekerheid uw ongewenste mailbox in de gaten, het kan zijn dat de offerte daarin terecht komt. Met vriendelijke groet, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
Het was fijn om drie offertes in één keer aan te kunnen vragen om een eerste beeld te krijgen. Daarna heb ik zelf nog nagebeld om extra kosten te vergelijken.
Naast de 2 van u doorgekregen kantoren, heb ik bij nog 4 kantoren offertes gevraagd. Daarvan namen twee kantoren op dit moment geen nieuwe klanten aan ivm grote drukte. De andere 2 stuurden een offerte. Ik kon dus een vergelijking maken van 4 offertes, waarvan 2 via u ontvangen. De NIET via u ontvangen offertes, kwamen BEIDE lager uit dan de 2 die u doorstuurde.
Beste heer Elfrink, Bedankt voor uw bericht! Onze website is bedoeld om tarieven van notarissen in de buurt te vergelijken. Op onze website vermelden wij alle notarissen in Nederland en een groot deel daarvan publiceert ook daadwerkelijk zijn tarieven. Echter niet alle notarissen wensen deze tarieven kenbaar te maken. Het kan dus voorkomen dat u een andere (goedkopere) notaris vindt die niet op onze website met tarieven staat vermeld. Wellicht toch fijn dat u door de goedkoopste notaris in een oogopslag kon zien dat de notaris in uw buurt goedkoper was, en zo alsnog kon vergelijken. Wij wensen u veel succes met de afhandeling van uw akte bij de notaris. Met vriendelijke groeten, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
Ik heb bij de notariskantoren geen bevredigend antwoordt kunnen krijgen buiten het feit dat bij Aktie notarissen Holland Rijnland men direct eerlijk hun beoordeling gaf. Bij VosReijntjes DePagter notarissen was de goedkoopste. Hier wordt ik echter aan het lijntje gehouden en nu al bijna een maand na veel telefoontjes en verschillende terugbelverzoeken wordt ik niet terug gebeld ondanks mijn noodzaak om een persoon die in financiële nood zit te helpen. Niet alleen ik maar ook mijn cliënt worden in de kou gezet en dat vind ik met zo'n beroep schandelijk onbetrouwbaar handelen.
Geachte heer Janssen, Bedankt voor uw bericht! Zoals aangegeven in het verzoek tot beoordeling kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken. Zou u uw review willen aanpassen naar de werking van de website? Hierbij kunt u denken aan vragen als: Vond u het aanvraagformulier te uitgebreid, of juist te beknopt? Vond u de zoekmachine duidelijk en volledig? Mist u bepaalde functies op de website? We zijn benieuwd naar uw mening! Met vriendelijke groet, Ebru | DeGoedkoopsteNotaris
Bedrag bij aanvragen 10% hoger dan op de site.
Binnen 1 uur al een offerte ontvangen voor het royeren van onze hypotheek tegen een mooi tarief. Notariskantoor Hof te Vriezenveen rekent hiervoor 75,= euro terwijl er ook kantoren zijn die meer dan 500,= euro vragen. Duidelijk in de offerte aangegeven welke documenten en informatie ik moest leveren. Deze eenvoudig via de mail weer teruggestuurd.
Overzichtelijke website en eenvoudig offertes aanvragen.
Ik was op zoek naar informatie over hypotheken en wie mij kan helpen bij het afsluiten van de akte voor een scherpe prijs.
Uitstekend!
Er is behoorlijk wat verschil op het gebied van notarissen en hun tarieven.
Ik heb tot nu toe geen offertes ontvangen. De site op zich is echter duidelijk.
Geachte heer Bouwhuis, Bedankt voor uw bericht. U geeft aan geen enkele reactie te hebben ontvangen. Ik zie echter dat u ook maar één aanvraag heeft gedaan. Onze website is bedoeld om te vergelijken. U kunt daarom meerdere offertes aanvragen opdat u een goede keuze kunt maken. Als ik u hiermee kan helpen hoor ik het graag. Hiernaast heeft u de offerte op woensdag 7 april jl. aangevraagd. Zoals aangegeven bevestigingsmail neemt het notariskantoor in de regel binnen 2 werkdagen contact met u op om uw aanvraag te beantwoorden. Dit is de verantwoordelijkheid van de notaris zelf. De 2 werkdagen zijn nog niet voorbij. We willen u vriendelijk vragen nog even geduld te hebben zodat de notarissen voldoende tijd hebben om te reageren. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact met ons op te nemen indien u morgen aan het eind van de middag nog niets hebt gehoord? Dan kunnen wij de notaris er op aanspreken. Bedankt voor de moeite. Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd, Ebru | DeGoedkoopsteNotaris
Originele beoordeling
Ik had verwacht dat ik drie offertes van notariskantoren zou gaan ontvangen, maar tot nu toe is er helemaal niets binnen gekomen, helaas.
Ik heb vrij snel van verschillende notarissen een offerte gekregen. Keurig van opmaak en duidelijk omschreven en begrijpelijk.
Heb via de site op 2e paasdag bij 4 notariskantoren offertes opgevraagd. Hoewel 2e paasdag voor de meeste bedrijven een vrije dag is kreeg ik van één al deze vrije dag een reactie en de volgende dag van de andere vier. Prettig om een simpele manier een prijsvergelijking te kunnen maken.
Herengracht 166
1016BP Amsterdam
Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.