Duidelijke en overzichtelijk website. Benodigde informatie snel gevonden
De getoonde mails van notarissen zijn niet veel goedkoper of zelfs duurder dan de hier plaatselijke notaris.
Van 3 notarissen offertes gevraagd. 2 waren ver boven de prijs die degoedkoopstenotaris.nl aangaf, een derde gaf helemaal geen prijs omdat het maatwerk is. Kortom; de komende maanden zullen we wel de nodige spam krijgen
Geachte mevrouw Boessenkool, Dank voor uw vraag. Wij zijn inderdaad graag op de hoogte wanneer een tarief afwijkt van hetgeen de notaris op onze website vermeld. Heeft u voor mij een kopie van de offerte, dan kunnen wij beoordelen waar het verschil precies in zit en de notaris daarop aanspreken. Dank voor uw moeite. Met vriendelijke groeten, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
het is: "Wilt u", niet "wil u"... Verder reageerde de meeste notarissen pas na meer dan een dag op de offerte. 1tje reageerde met een automatische mail. Al die notarissen zouden gewoon hun tarieven op hun sites moeten zetten, zoals alle andere bedrijven dat doen. Deze website is m.i. totaal overbodig en heeft alleen bestaansrecht omdat een hele sector het vertikt om fatsoenlijk en transparant te opereren.
Twee offertes opgevraagd. Waren er binnen 2 dagen. Makkelijk om een goede keus tr maken.
Offertes opgevraagd via de site. Geen reactie van geselecteerde notariskantoren. Doel om in contact te komen met een notaris wordt dan ook niet bereikt.
Geachte heer Tienhooven, Wat vervelend dat u geen offerte heeft ontvangen. In de regel neemt de notaris binnen 2 werkdagen contact met u op. Dit is de verantwoordelijkheid van de notaris zelf. Wellicht is uw aanvraag vanwege drukte blijven liggen. Wij hebben de notaris gevraagd om nogmaals de offerte naar u toe te sturen. Houdt u voor de zekerheid uw ongewenste mailbox in de gaten, het kan zijn dat de offerte daarin terecht komt. Met vriendelijke groet, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
De goedkoopste notaris in mijn regio had pas over 6 maanden tijd voor me. Daarna zelf maar verder gegoogeld.
Geachte heer Bongen, Bedankt voor uw bericht! Zoals aangegeven in het verzoek tot beoordeling kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken. Zou u uw review willen aanpassen naar de werking van de website? Hierbij kunt u denken aan vragen als: Vond u het aanvraagformulier te uitgebreid, of juist te beknopt? Vond u de zoekmachine duidelijk en volledig? Mist u bepaalde functies op de website? We zijn benieuwd naar uw mening! Met vriendelijke groet, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
Heel goed om in eigen regio een keuze te kunnen maken uit verschillende notarissen met onafhankelijke recensies.
Snelle reacties
's Avonds de vraag naar offertes gedaan. De eerste reactie kwam de volgende ochtend al voor 09:00 uur binnen. Het werkt!
In korte tijd een aantal offertes ontvangen van notarissen. Is zeker de moeite om deze te vergelijken. Makkelijk om op deze wijze een keuze te maken.
Door t gemakkelijk te volgen menu is t snel voor elkaar om de offertes op te vragen. Per mail wordt je dan op de hoogte gehouden hoe e.a. verloopt. Een aanrader!! Ik zal hier in de toekomst indien nodig zeker weer gebruik van maken
Mijn notaris accepteerde dezelfde voorwaarden nadat ik hem het aanbod van de goedkoopste notaris had laten zien.
De site is niet het probleem die is goed en duidelijk de notaris kantoren zijn het probleem of ze reageren niet of ze maken de offerte zo dat alles geld kost en ze alles apart doen heb dit niet eerder gezien dus kies gewoon voor een duurdere die doet wel alles in 1 akte en uiteindelijk ben je goedkoper uit
Beste Boegem, Bedankt voor uw bericht! Zoals aangegeven in het verzoek tot beoordeling kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken. Zou u uw review willen aanpassen naar de werking van de website? Hierbij kunt u denken aan vragen als: Vond u het aanvraagformulier te uitgebreid, of juist te beknopt? Vond u de zoekmachine duidelijk en volledig? Mist u bepaalde functies op de website? We zijn benieuwd naar uw mening! Met vriendelijke groet, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
Nog afspraak maken
Snel gevonden wat ik wilde en heel snel offertes binnen.
Er komen vaak veel meer kosten bij, soms bijna dubbel zoveel. Je moet alsnog de notarissen goed vergelijken. De goedkoopste kan zomaar eens de duurste zijn.
Geachte mevrouw Mes, Dank voor uw vraag. Wij zijn inderdaad graag op de hoogte wanneer een tarief afwijkt van hetgeen de notaris op onze website vermeld. Heeft u voor mij een kopie van de offerte, dan kunnen wij beoordelen waar het verschil precies in zit en de notaris daarop aanspreken. Dank voor uw moeite. Met vriendelijke groeten, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
Duidelijk en we kregen snel een offerte voor het bedrag dat op de website stond.
Titel zegt genoeg
Geachte heer Van Heck, Bedankt voor uw bericht. U geeft aan geen enkele reactie te hebben ontvangen. Ik zie echter dat u ook maar één aanvraag heeft gedaan. Onze website is bedoeld om te vergelijken. U kunt daarom meerdere offertes aanvragen opdat u een goede keuze kunt maken. Als ik u hiermee kan helpen hoor ik het graag. Hiernaast heeft u de offerte op 23 mart jl. aangevraagd. Zoals aangegeven bevestigingsmail neemt het notariskantoor in de regel binnen 2 werkdagen contact met u op om uw aanvraag te beantwoorden. Dit is de verantwoordelijkheid van de notaris zelf. De 2 werkdagen zijn nog niet voorbij. We willen u vriendelijk vragen nog even geduld te hebben zodat de notarissen voldoende tijd hebben om te reageren. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact met ons op te nemen indien u aan het eind van de middag nog niets hebt gehoord? Dan kunnen wij de notaris er op aanspreken. Bedankt voor de moeite. Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd, Met vriendelijke groeten, Ebru | DeGoedkoopsteNotaris
snelle respons van offertes in overeenstemming met de genoemde prijzen op de site
De Goedkoopste Notaris brengt je echt bij de goedkoopste notaris van Nederland. Voor mijn royementsakte (van de hypotheek) zat tussen de goedkoopste en de duurste een groot verschil. Je bespaart minstens € 200,00 of meer. Nog een voordeel: je hoeft de deur niet uit, alles gaat digitaal. Hoe makkelijk wil je het hebben!
Duidelijke offerts
Telefonisch contact is vriendelijk en efficiënt.
Herengracht 166
1016BP Amsterdam
Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.