Van de 2 notarissen zegt 1 niets te hebben ontvangen. De andere geeft een prijs die 2 x zo hoog ligt als aangegeven.
Geachte heer Van de Leer, Bedank voor uw bericht. In de regel neemt het notariskantoor binnen 2 werkdagen contact met u op om uw aanvraag te beantwoorden. Dit is de verantwoordelijkheid van de notaris zelf. Opdat u niets heeft gehoord heb ik contact opgenomen met de betreffende notaris en gaan u alsnog zo snel mogelijk de offerte toedoen. Wij zijn inderdaad graag op de hoogte wanneer een tarief afwijkt van hetgeen de notaris op onze website vermeld. Heeft u voor mij een kopie van de offerte, dan kunnen wij beoordelen waar het verschil precies in zit en de notaris daarop aanspreken. Ik verneem graag van u. Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
Hele snelle reakte. Respons mocht wel wat uitgebreider
Ik heb een offerte aangevraagd en kreeg respons van alle notarissen dieeeee geselecteerd waren.Prima service dus
Verkeerd doorgestuurd?
Beste heer Jellema, Wat vervelend dat u geen offerte heeft ontvangen. In de regel neemt de notaris binnen 2 werkdagen contact met u op. Dit is de verantwoordelijkheid van de notaris zelf. Wellicht is uw aanvraag vanwege drukte blijven liggen. Wij hebben de notaris gevraagd om nogmaals de offerte naar u toe te sturen. Houdt u voor de zekerheid uw ongewenste mailbox in de gaten, het kan zijn dat de offerte daarin terecht komt. Met vriendelijke groet, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
Niet indrukwekkend want na verzoek neergelegd te hebben en afstemming wat te vragen bij 4 tal notarissen, tot op heden niet teruggebeld of een enkele offerte ontvangen.
Beste heer De Kriek, Wat vervelend dat u geen offerte heeft ontvangen. In de regel neemt de notaris binnen 2 werkdagen contact met u op. Dit is de verantwoordelijkheid van de notaris zelf. Wellicht is uw aanvraag vanwege drukte blijven liggen. Wij hebben de notaris gevraagd om nogmaals de offerte naar u toe te sturen. Houdt u voor de zekerheid uw ongewenste mailbox in de gaten, het kan zijn dat de offerte daarin terecht komt. Met vriendelijke groet, Ebru | Servicedesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
Blijkbaar heeft de aangesloten notarissen geen of weinig interesse, gelet op het feit dat ik tot op heden geen enkele offerte cq. kostenindicatie heb ontvangen. Mvg
Beste heer Veenvliet, Bedankt voor uw bericht. Onze website is inderdaad bedoeld om te vergelijken. Daarom kunt u meerdere offertes opvragen bij verschillende notariskantoren. Ik zie in ons systeem dat u slechts één offerte heeft opgevraagd op 10 maart jl. deze is inmiddels verstuurd door de notaris. Houdt u voor de zekerheid uw ongewenste mailbox in de gaten, het kan zijn dat de offerte daarin terecht komt. Als u meerdere offertes wenst kan ik deze voor u aanvragen bij meerdere notarissen bij u in de buurt. Ik hoor graag of ik u hiermee kan helpen. Met vriendelijke groet, Ebru |Service Desk DeGoedkoopsteNotaris”
Snelle reactie van twee kantoren. Een kantoor reageert niet. Eenvoudige keuze dus.
De offerte die ik via u dit kreeg was twee maal duurder dan de offerte die ik rechtstreeks kreeg van notaris.
Geachte heer Van Heusden, Dank voor uw vraag. Wij zijn inderdaad graag op de hoogte wanneer een tarief afwijkt van hetgeen de notaris op onze website vermeld. Heeft u voor mij een kopie van de offerte, dan kunnen wij beoordelen waar het verschil precies in zit en de notaris daarop aanspreken. Dank voor uw moeite. Met vriendelijke groeten, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
Door het krijgen van één offerte op het aanvragen bij 5 notarissen vind ik dit erg weinig respons.
Geachte heer De Jager, Bedankt voor uw bericht. U geeft aan geen enkele reactie te hebben ontvangen van de vier bevraagde notarissen. Echter zie ik in het systeem dat er twee van de vier bevraagde notarissen hebben gereageerd met een offerte. Notariaat Ridderhof & Stelwagen & Van Dijk de Jongh Notarissen. We zullen de andere twee notarissen vragen u alsnog een offerte te mailen. Houdt u voor de zekerheid uw ongewenste mailbox in de gaten, het kan zijn dat de offerte daarin terecht komt. Ik vertrouw erop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groeten, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
Na de aanvraag kreeg ik snel reactie van jullie én ook van de diverse notariskantoren.
Kon makkelijk de prijzen vergelijken en heb inderdaad voor de goedkoopste gekozen. Had snel een offerte gekregen.
Heel prettig informatief gesprek gehad online
De uiteindelijke prijs was het dubbele van waarmee geadverteerd werd.
Geachte heer Gietman, Dank voor uw vraag. Wij zijn inderdaad graag op de hoogte wanneer een tarief afwijkt van hetgeen de notaris op onze website vermeld. Heeft u voor mij een kopie van de offerte, dan kunnen wij beoordelen waar het verschil precies in zit en de notaris daarop aanspreken. Dank voor uw moeite. Met vriendelijke groeten, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
De volgende dag van het verzoek bij de goedkoopste Notaris had ik al twee offertes ontvangen.
Ik kan de offerte niet openen
Geachte mevrouw Van Leeuwen, Bedankt voor uw bericht. U ontvangt automatisch een bevestigingsmail van uw aanvraag. In de regel neemt het notariskantoor binnen 2 werkdagen contact met u op om uw aanvraag te beantwoorden. De offerte is nog niet verstuurd vanuit de notariskantoor. Houdt u voor de zekerheid uw ongewenste mailbox in de gaten, het kan zijn dat de offerte daarin terecht komt. Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groeten, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
De goedkoopste notaris om offerte gevraagd (vve, niets bijzonders, slechts 2 erfgenamen). Hun tarief bleek 100€ exbtw hoger te liggen dan op de DGN site vermeld.
Geachte heer Mersmann, Dank voor uw vraag. Wij zijn inderdaad graag op de hoogte wanneer een tarief afwijkt van hetgeen de notaris op onze website vermeld. Heeft u voor mij een kopie van de offerte, dan kunnen wij beoordelen waar het verschil precies in zit en de notaris daarop aanspreken. Dank voor uw moeite. Met vriendelijke groeten, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
Niets ontvangen
Beste meneer Rota, Bedankt voor uw bericht. U geeft aan geen enkele reactie te hebben ontvangen. Ik zie echter dat u ook maar één aanvraag heeft gedaan. Onze website is bedoeld om te vergelijken. U kunt daarom meerdere offertes aanvragen opdat u een goede keuze kunt maken. Als ik u hiermee kan helpen hoor ik het graag. Hiernaast heeft u de offerte woensdag 10 maart aangevraagd. Zoals aangegeven bevestigingsmail neemt het notariskantoor in de regel binnen 2 werkdagen contact met u op om uw aanvraag te beantwoorden. Dit is de verantwoordelijkheid van de notaris zelf. De 2 werkdagen zijn nog niet voorbij. We willen u vriendelijk vragen nog even geduld te hebben zodat de notarissen voldoende tijd hebben om te reageren. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact met ons op te nemen indien u morgen aan het eind van de middag nog niets hebt gehoord? Dan kunnen wij de notaris er op aanspreken. Bedankt voor de moeite. Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris
Goedkope en fijne notaris gevonden en het bedrag op de website kwam geheel overeen met de offerte.
fde juiste notaris gevonden
Na het vragen om een offerte wordt een heel ander tarief gepresenteerd. Op de site wordt € 350 getoond, de offerte kom rond € 700. Presenteer tarieven die echt zijn daar heeft iedereen meer aan.
Geachte heer De Vries, Dank voor uw vraag. Wij zijn inderdaad graag op de hoogte wanneer een tarief afwijkt van hetgeen de notaris op onze website vermeld. Heeft u voor mij een kopie van de offerte, dan kunnen wij beoordelen waar het verschil precies in zit en de notaris daarop aanspreken. Dank voor uw moeite. Met vriendelijke groeten, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
Ik heb een bestaand testament waarin alles al is aangegeven hoe en wat ik wil Het enig wat ik wil veranderen is een naam. Ik vind dan ook 4/500 euro hiervoor heel heel veel geld en verre van goedkoop
Beste mevrouw Van Zuylen, Bedankt voor u bericht. U heeft helemaal gelijk! De notaris mag zelf zijn tarieven bepalen, waardoor de prijzen zeer uiteenlopen, terwijl in de geldigheid van de aktes natuurlijk geen verschil zit. Als wij de straal van uw zoekopdracht vergroten zien we nog een goed geprijsde notaris in Heemskerk aan wie we uw verzoek om een offerte kunnen doen. Aan de tarieven zelf kunnen wij helaas niets veranderen. U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. Zou u zo vriendelijk willen zijn uw review aan te passen naar een beoordeling van onze website? Ik heb u hiertoe een verzoek gestuurd. Met vriendelijke groeten, Ebru | ServiceDesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
nog niets ontvangen, buiten een automatische reactie zonder mijn vraag te hebben behandeld !
Geachte heer De Kousemaeker, Bedankt voor uw bericht. Vervelend dat u nog geen offerte heeft ontvangen. U heeft gisteren de aanvraag gedaan bij vier verschillende notariskantoren. In de regel reageren de notarissen binnen 1 tot 2 werkdagen. Een enkele keer duurt dit langer. Zou u het ons willen laten weten als u morgen aan het eind van de dag nog niets heeft gehoord? Dan gaan we er voor u achteraan. Houdt u voor de zekerheid uw ongewenste mailbox in de gaten, het kan zijn dat de offerte daarin terecht komt. Met vriendelijke groeten, Ebru | Servicedesk DeGoedkoopsteNotaris.nl
Alle gevraagde offertes zijn ontvangen binnen een dag, het systeem werkt prima!
Geen.
Had offerte aangevraagd en kreeg dezelfde dag al 1 offerte ... Top service dat betekent ook als klant wordt er naar je gekeken om snel met een Notaris van je keuze te kunnen gaan werken,scheelt een hele dag aan de telefoon om info te vragen
Herengracht 166
1016BP Amsterdam
Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.