Informatie is snel inzichtelijk

Goede keuze uit notarissen

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Ja
  • Uw suggesties of opmerkingen. helaas krijg ik geen feedback van sommige notarissen, dus ik ga hier niet naar bellen

Titel klopt niet dat jullie de goedkoopste zijn

Aanvraag gedaan via jullie site. Er wordt een richtbedrag genoemd voor de opmaak van een testament. De eerste offerte zit op 2,5 x van laagste bedrag. Een dikke onvoldoende dus!

• Uw suggesties of opmerkingen. Deze site is kansloos

Prima, offerte gekregen van 4 partijen.

Goed en duidelijk. Reactie van 4 aanbieders en de verschillen zijn groot.

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Ja
  • Uw suggesties of opmerkingen. Ja ga zo door.

Op deze manier kun je notarissen goed vergelijken.

Wat vooral van belang is om de reviews te vergelijken het is niet alleen een kwestie van tarief maar de service en de ontvangst en het luisteren naar wat de klant wil.

• Uw suggesties of opmerkingen. Nee

Prima afhandeling zoals ik al gewend was.

Zie hiervoor

• Uw suggesties of opmerkingen. geen

weinig relevante/ter zake kundige reacties

Ik beschreef mijn casus, waarbinnen maar een deel van de gebruikelijke stappen hoefde te worden genomen. De reacties waren op een standaard-zaak geënt. Kan ik weinig mee.

• Uw suggesties of opmerkingen. nee

in 3 dagen gelukt de voor mij beste notaris te vinden voor Royement hypotheek

Ik had zelf al 2 notarissen in de buurt gevonden voor Royement hypotheek (2 offertes van 350 euro), Na telefonisch contact met Ebru van de Goedkoopste Notaris ontving ik binnen 2 dagen 4 offertes om mee te vergelijken. Toen bleek ook dat alles digitaal kon, zodat notaris in de buurt niet belangrijk was. Na offertevergelijking en 1 nachtje over slapen kon ik 3e dag keuze maken voor offerte van 80 euro! (1/4 van de prijs t.o.v. offertes die ik zelf had) bij Leussen in Gorinchem. Kon gegevens digitaal uploaden. Weet dus nog niet hoe deze notaris dit zal gaan afhandelen, maar zag goede reviews op site van Goedkoopste Notaris voor kantoor Leussen, dus heb er vertrouwen in dat e.e.a. wel zal goedkomen.

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Ja
  • Uw suggesties of opmerkingen. wellicht duidelijker maken dat Goedkoopste Notaris geen notaris is (dacht ik aanvankelijk), maar (prima) verwijzings/vergelijkings-site

Gemakkelijk

Snelle reacties, en duidelijke offertes!

• Uw suggesties of opmerkingen. NVT

Offerte volgt snel en is duidelijk en compleet

Duidelijke en complete offerte snel ontvangen.

Zoeken was kinderlijk eenvoudig

Snelle, duidelijke antwoord

• Uw suggesties of opmerkingen. Neen

Snelle respons op de aanvraag

Heel makkelijk selecteren van notarissen en snel de offertes ontvangen

• Uw suggesties of opmerkingen. Nvt

Niet de werkelijk kosten op de site

Advertentie was 530 euro een lokkertje Maar allemaal rond achthonderd Uiteindelijk ergens anders een notaris gevonden

• Uw suggesties of opmerkingen. Wees transparant wat de kosten

Direct een goede offerte

Snel en duidelijk

• Uw suggesties of opmerkingen. -

Werkt prima

Ik heb een aantal offertes gekregen en daar een keuze uitgemaakt

• Uw suggesties of opmerkingen. Nee

Naar aanleiding van mijn prijsaanpassing heeft men deze dezelfde dag nog verstrekt. Ik ben benieuwd naar de uitvoering.

• Uw suggesties of opmerkingen. Geen

Goede ervaring

Ik had 2 notaris kantoren uitgenodigd voor een offerte. Van een had ik hem al de volgende dag binnen. Van de andere aan het eind van de week, maar omdat ik min of meer gedwongen was, snel een keuze te maken heb ik gebruik gemaakt van de eerste offerte. Achteraf had ik ze het liefst bijna op dezelfde dag willen ontvangen. Ik weet niet of dit te realiseren is voor de toekomst.

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Ja
  • Uw suggesties of opmerkingen. nvt.

Uitstekende manier om snel een aantal notarissen te selecteren.

Uitstekende manier om snel een aantal notarissen te selecteren.

• Uw suggesties of opmerkingen. nee

van de vier een reactie

Krijg maar een reactie van de vier aangegeven kantoren en in die ene reactie staat dan nog 'er moet een gesporek volgen, dan krijgt u pas een offerte' we vragen om offertes, niet om besprekingen

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Ja
  • Uw suggesties of opmerkingen. offerte en geen gezeur

wisselend

ik kreeg van 5 kantoren een offerte, uitlopend van€600 tot 1900 uit de offertes bleek dat ze mijn verzoek niet begrepen, dus zonder nadere informatie gaven ze blijkbaar een prijs af. lijkt me weinig zinvol

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Ja
  • Uw suggesties of opmerkingen. beter informeren

Soepel en eenvoudige manier van offertes aanvragen en op hoofdlijnen vergelijken.

Vlot en eenvoudig proces. Volledig naar verwachting. Top!

• Uw suggesties of opmerkingen. Geen

Door DeGoedkoopsteNotaris.nl kreeg ik een beter beeld van een passende prijs.rijz

Ik heb 4 offertes aangevraagd, kreeg snel en volledig antwoord en zag dat de prijzen heel weinig verschilden. Een lokale notaris, die ik ook benaderd had, belde terug en gaf heel goede uitleg, had al kennis over het testament en had een vergelijkbare prijs. Daar hebben we toen voor gekozen, zeker omdat duidelijk werd dat elk van de 8 kinderen moet gaan tekenen op het kantoor van de notaris.

Snelle respons

Na een paar muisklikken kwamen de offertes al snel binnen. Wel even goed doorlezen: elke notaris denkt anders over het opstellen van de kosten. Soms zit alles erin, maar vaak staan er nog bijkomende kosten beschreven in de tekst eronder.

• Het offerteformulier is uitgebreid genoeg. Ja
  • Uw suggesties of opmerkingen. meer notarissen zouden mee moeten doen. Alleen dan krijg je een compleet overzicht.

Kreeg de juiste info en zie nu de offerte van de gekozen notaris tegemoet

makkelijk aan te vragen

snel en makkelijk een notaris vinden in de buurt. tevens deze om een offerte te vragen gaat in een moeite door.

• Uw suggesties of opmerkingen. geen

Snelle en juiste informatie

Met de mij aangeleverde gegevens kan ik gemakkelijk een "goedkope" notaris bereiken.

• Uw suggesties of opmerkingen. Neem

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.