Snel een goedkope offerte

Simpele vraag: royement van de hypotheek en binnen 30 seconden een goed overzicht met offertes. Top

slecht

Ik heb nooit een offerte ontvangen van de goedkoopste notaris in vriezenveen

Ben enorm goed geholpen

Er is snel contact met mij opgenomen. Er wordt naar je wensen geluisterd.

Het is een mooi om op deze manier de kosten te kunnen vergelijken. Het scheelt vaak veel geld met de notarissen die niet aangesloten zijn bij deze organisatie. Toppie

snelle offerte en teloefonisch contact

Snelle reactie

Had iets meer info verwacht

Snelle reactie

Ik ontving meteen na mijn telefoontje naar de Goedkoopste Notarissen mail van hen en van 2 notarissen. De andere 2 lieten wat langer op zich wachten , helaas

Geen enkele notaris reageert

Geen enkele notaris reageert, dus ik heb er niets aan gehad.

Had er meer van verwacht.

Eigenlijk weet ik nog geen prijzen.

Negatieve ervaring

Raak Notarissen heeft het reviewen na 7 jaar van een testament niet in haar pakket zitten en kon derhalve geen offerte uitbrengen.

GEWELDIG: IN EEN KEER EEN TOTAAL OVERZICHT

ERG BEHULPZAAM BIJ HET VINDEN VAN EEN NOTARIS

Het maakt vergelijken een stuk makkelijker

De 3 offertes had ik vrij snel binnen. Echter de tarieven die de goedkoopste notaris beleeft, kloppen niet met de werkelijke offertes. Dus er is nog werk aan de winkel.

kan ik nu nog iet geven

1 notaris heeft een offerte gestuurd een tweede notaris stuurt alleen voorwaardes en van de derde nog geen enkele reactie gehad.!! Dus nog even deze week afwachten.

snel en duidelijk overzicht ontvangen

Staat hieronder

Ik vind uw dienstverlening uitstekend. En de notarissen reageerden vrij snel dezelfde dag tot 2 dagen later

Niet wat ik verwacht had

Prijzen vallen veel hoger uit als op de site. Slag om de arm of er nog wat bovenop komt En vraag een en ander waar niet op gereageerd word waardoor ik nog niet echt weet waar ik aan toe ben

Superslecht

De offerte is donderdag 22 oktober aangevraagd. Op maandag 26 oktober heb ik in de middag gebeld met de vraag wanneer ik de offerte mag verwachten. Tijdens dit gesprek wordt aan mij de toezegging gedaan dat ik word teruggebeld. Op maandag 26 oktober aan het einde van de dag heb ik een mailtje verstuurd waarin ik verwijs naar de aangevraagde offerte en naar het telefoongesprek. Op dit moment is het dinsdag 27 oktober om 16:00 en ik heb nog steeds geen reactie mogen ontvangen.

snel 3 offertes

binnen zeer korte tijd 3 offertes binnen, erg makkelijk!

Top en snelle reactie,

Ik stuurde de mail na 23 uur en had ‘ ‘s morgens om 8.40 uur al een reactie van de notaris binnen.

Prima bemiddeling

Echt de goedkoopste gevonden. Scheelde 60%

helaas maar twee reacties gehad waarvan 1 notaris geen antwoord meer gegeven heeft op mijn mail

teleurstellend

Ontbrekende info

Ik krijg de bijgehouden bijlagen niet geopend.

Snel en nuttig

Fijn om zo snel verschillende offertes te kunnen opvragen.

Snelle presentatie van notarissen die hun offerte uitbrengen

In de zoektocht naar het hoe en wat van een samenlevingscontract gaf degoedkoopstenotaris.nl de gewenste klap vooruit door notarissen in de buurt te presenteren, die ook nog in no time hun offertes voorleggen.

Onduidelijke offertes

Niet van iedereen een offerte ontvangen .van degene waarvan wel was de offerte niet als 1 bedrag opgegeven maar moet je diverse onderdelen bij elkaar optellen. Ik heb geen gebruik gemaakt van de goedkoopste notaris.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.