snelle en vriendelijke reactie op de aanvraag van offerte

Meteen de volgende dag na de offerte aanvraag ontving ik antwoord. Ook het telefonisch contact daarna was vriendelijk en heel duidelijk. Goede indruk van het Waterland notariaat in Purmerend. Nu nog afwachten of de afwikkeling voor het verkrijgen van een VVE snel en voorspoedig gaat. Ik heb goede hoop.

Alleen de keuze om het niet te doen daar het geen notaris aanwezig is in Groningen.

Heel plezierig en gebruikersvriendelijk deze notaris vergelijker

Heel plezierig en gebruikersvriendelijk deze notaris-vergelijker.

Ik heb een aanvraag uitgezet. Totaal geen reactie op gehad. Wel veel verzoeken om degoedkoopstenotaris te beoordelen. Bij deze! PS: inmiddels mijn verzoek (had spoed nodig) bij de notaris om de hoek opgelost.

Mijn ervaringen zijn zeer posities

snel, helder, goed

Gevraagd naar samenlevingscontract.

Dit doen ze niet en verwijzen naar een ander notariskantoor.

praktisch en overzichtelijk

Praktisch en overzichtelijk overzicht dat je een heel stuk op weg helpt.

Duidelijk en snel

x

Makkelijk en overzichtelijk

op Uw site kon ik snel zien welke notarissen de goedkoopste waren.

Snel benaderbaar met een opmerking

Het zou handig zijn als je bij een offertevraag meteen meerdere items kunt opvragen, bijv levenstestament en testament.

Keuze is reuze

Goede nuttige ervaring

Snel en scherpe tarieven

snelle en goede reactie

maar van een notaris geen reactie gehad 2 reacties gevraagd

Gemak en duidelijk

Gemak en duidelijk

50% snelle reactie

Twee notarissen om een offerte gevraagd, van één niets vernomen, de ander reageerde binnen één dag.

Heb een notaris gevonden

Eerlijke en open

Mooie prijzen snel andwoord

Nog geen een offerte gehad

Nog geen een offerte gehad, nu 5 dagen verder

Geen offerte ontvangen

Geen offerte ontvangen

Snelle reactie en de afspraak is snel gemaakt.

binnen een dag reageerde er één en na een dag één van twee nog niets vernomen.

Uw reactie is snel, die van de notarissen niet.

Zie boven

snelle reactie van meerder notarissen

van een enkele notaris was de reactie snel maar ook misleidend. door op een klik op een link was er meteen een opdracht gegeven. Dit betrof De Notarisfabriek. na een telefoontje werd het weer teruggedraaid, maar ik vond het erg onplezierig.

Door uw site hebben we een inzicht in prijzen en complexiteit t.a.v. onze wensen

Zo als boven vermeld, wij hebben er van geleerd niet voor de goedkoopste te gaan, maar wel voor de meeste info verstrekkende notaris. En wij zullen ons levenstestament dat ook gewoon bij een notaris afsluiten en niet on line.

weinig aanbod

Ik had een offerte gevraagd voor de aankoop van een huis. 2 kantoren reageerden correct, waarvan 1 pas na 4 dagen. 2 andere reageerden met vragen die niet nodig waren. Geen enkel kantoor uit het rijtje bleek geschikt.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.