Geeft een goed beeld hoe hoog de kosten liggen.

De tarieven die worden genoemd op uw site liggen dikwijls wat anders. Het is nl. zo, dat notarissen een basisbedrag noemen en daar komt nogal wat bij voor specifieke wensen. Op zich geeft het wel een indicatie.

No nonsens

Medewerker Ruud is correct, deskundig en zeer behulpzaam.

Makkelijk in gebruik

Overzichtelijk en snel. Offerte aanvraag verliep erg simpel.

Snelle reacties

Zowel door de notariaten als door de goedkoopste notaris wordt snel gereageerd. Van elke offerte aanvraag wordt ook een kopie naar de aanvrager gestuurd, prima geregeld je weet precies wat er “uit staat”.

snelle en acurate reactie

Snel en accuraat werd gereageerd op mijn vraagstelling.

geen reacties ontvangen?

Duurt lang?

Lachen om de prijzen

Het vergelijken is niet moeilijk, de offertes zien er allemaal hetzelfde uit, alleen de prijzen verschillen enorm. Je kunt zo 600 Euro verdienen bij een hypotheek en overdracht van een huis!!! Die notaris zit natuurlijk bomvol en heeft niet direct tijd, dat is logisch natuurlijk . . . Daar moet je rekening mee houden.

Goed geregeld

Vriendelijk, duidelijke communicatie, meedenken met de klant - goede service !

Offerte ligt hoger dan het bedrag dat zij op uw site plaatsen. Jammer.

Ik had via uw website een offerte aangevraagd bij een notariskantoor in Bergen die op uw website € 693 vraagt voor een leveringsakte. In de mij toegestuurde offerte vraagt hij echter € 783 euro voor die akte, bijna € 100 meer. Op zo'n manier heb je niet veel aan een website als 'De Goedkoopste Notaris'.

Goede duidelijke site!

Duidelijke site met name de waardering is fijne leidraad!

Snel en makkelijk

Een hele snelle en makkelijke manier om offertes te ontvangen!

Niets nog

De notaris nam nog geen contact op

Zeer snelle en accurate respons

Aanvraag werd zeer snel afgehandeld en een notaris aanbevolen die inderdaad ook snel en goed werk leverde.

Snelle reactie’s

Offertes ontvangen maar voor mij niet duidelijk wat het bedrag inhoud. Zoals extra’s etc.

Positief, op 3/4 van de aanvragen werd gereageerd.

Drie van de vier aangeschrevenen hebben gereageerd, 1 heeft niets laten horen. De ontvangen info is helaas niet 'overduidelijk' en met een te ruime (kostenopgave) bandbreedte.

Bedragen vallen in werkelijkheid veel hoger uit

Het is zeker de moeite waard te vergelijken maar de kosten vallen bij het aanvragen van een offerte € 200,- hoger uit.

Overzichtelijk

Duidelijk overzicht waardoor snelle keuze en reacties

Snel en duidelijk

Alles heel snel geregeld

Makkelijk. Nuttig. Bleken wel allemaal zelfde te kosten. Hmmmm

Slechte of geen reacties van geselecteerde notarissen

Van de door "DegoedkoopsteNotaris" geselecteerde notarissen kreeg ik van een notaris snel een duidelijke offerte. Van twee andere kantoren kreeg ik na terugkoppeling via "DegoedkoopsteNotaris" een reactie, een met een offerte en een afwijzing (te druk). De andere notarissen hebben na bijna 14 dagen nog steeds niets van zich laten horen.

Gelukt

Goeie notaris gevonden

Ik heb een goed notaris gevonden

Het was eenvoudig om via de site een goedkope notaris te vinden. Wat ik wel vreemd vond is dat je meerdere suggesties voorgeschoteld krijg om ook een offerte aan te vragen, waaruit prijzen komen welke meer dan 50% hoger liggen

Goed op weg geholpen.

Helaas heeft DeGoedkoopsteNotaris.nl mij niet kunnen helpen, omdat mijn vraag minder standaar was dan ik dacht. Mar ik ben wel goed verder verwezen en daar ben ik erg tevreden over.

Zeer nuttige site.

De site is overzichtelijk en geeft zeer nuttige informatie.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.