zeer weinig reactie

Heb bij 4 notarissen een offerte op woensdag 7 okt aangevraagd er heeft tot nu bijna week later dinsdag 13 oktober maar 1 notaris op gereageerd.

Niet al te goed kan en moet verbeterd worden

Nog steeds geen antwoord op het geen wat ik gevraagd heb ,toch een slechte zaak vind u ook niet ik in ieder geval wel.

Snelle reactie!

Al binnen een uur hadden er al Notariskantoren gereageerd. En stuurden zij mij een offerte!

ik ontvang maar een aanbieder

We ontvangen maar 1 aanbieder, dus van een vergelijking is geen sprake.

Duidelijk

Super snel hadden we onze informatie binnen.

Snel, makkelijk en uitstekende informatie

Eenvoudiger en duidelijker wordt het niet.

nooit wat gehoord nav mijn verzoek om een offerte

Ik heb geen enkel baat gehad bij jullie site, daar de notaris "van Ligten en Listen"? mij nooit heeft geantwoord helaas.

snelle reactie

weet het nog niet ben er nog mee bezig.

Snel een goedkope notaris gevonden

Snel, overzichtelijk en duidelijk

Dezelfde dag 2 offertes gekregen

Ik kon snel stappen zetten en dat is toch het belangrijkste van zo'n site

Snelle reaktie

Vlotte reaktie op mijn offerte aanvraag

Fantastisch!

Snel, makkelijk en fijn.

We hebben snel reactie gekregen op onze vraag.

Nog geen ervaring. In november eerste afspraak.

Boven verwachting

Snelle reactie van de benaderde Notarissen. In enkele gevallen dezelfde dag nog.

Genoemde prijzen kloppen niet met de werkelijkheid

Na contact met de notaris bleek dat de prijs die ik moest betalen voor het product 2x zo veel was dan aangeven op de lijst.

Waardeloos!

Ik heb 4 notarissen geselecteerd waarvan er 1 heeft gereageerd.

normaal prima maar bij aanvraag koopovereenkomst teleurstellend

Bij aanvraag koopovereenkomst Zaan notarissen te Zaandam beste prijs 183 euro, offerte 690 euro!

Krijg weinig to geen reactie van de Notarissen

Van de 4 aangevraagde offertes reageerde een notaris, maar helaas was deze offerte Niet compleet

Goeie ervaring.

Goeie ervaring. Heb gelijk een afspraak gemaakt.

Waardeloos

Slechts 1 van de 3 notarissen reageerde en die ging ook nog eens niet in op de concreet gestelde vraag

prima en makkelijk te vinden

goed gevoel

Snelle reactie

Wij kreeg al snel reactie s op onze aanvraag.

Tegenvallen

Er wordt niet gereageerd op mijn offerte aanvraag!

Reacties binnen 1 dag.

Ik kreeg snel de offertes binnen. Zeker de moeite waard want er zaten behoorlijke verschillen tussen.

Ik kan niet vergelijken

Ik heb maar van 1 notaris n offerte gekregen

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.