Handig!

Handig als je je hypotheek wilt laten royeren en geen toptarief wilt betalen.

Snel en goed

Makkelijk aanvragen en snel offertes fluitje van een cent

Goede overzichtelijke set met snelle reacties van notarissen

Prima ervaring snelle reactie

Prima site

1 reaktie ontvangen

Van de 4 aangevraagde offertes, 1 reaktie en die was druk met eigen klanten uit Bunschoten Spakenburg

Snel inzicht

Snelle reactie van alle drie de kantoren. Eerste indruk is goed, gesprek moet het duidelijker maken.

Geen reactie gekregen

IK kreeg één reactie, maar die notaris was zo duur dat hij niet onder het kopje 'goedkoopste notaris' mag vallen.

Goed maar ook 'fout'

Beste, uw service is goed en snel. Echter in de e-mail die ik toegestuurd heb gekregen zit een fout waardoor het doorklikken niet werkte. Dus ik heb uiteindelijk zelf contact gelegd met de notaris die in de mail werd genoemd.

Makkelijk en snel de goedkoopste notaris gevonden.

De notarissen bij wie ik een offerte aanvroeg, reageerden snel. Ook vragen die ik daarna nog had, werden snel en correct behandeld. Zeer tevreden dus.

Snel en duidelijk een overzicht van wat je zoekt

Als je op zoek gaat naar een notaris dan is het handig om er een vergelijkingssite bij te hebben want een notaris bezoeken doe je niet elke dag. Een site die aangeeft waar je wat kan laten opstellen en wat het kost. Makkelijk iets in jouw buurt te vinden en door de beoordelingen van klanten ook fijn om te zien hoe anderen het bezoek aan de betreffende notaris hebben ervaren.

Snel de tarieven vergelijken

Via deze site wordt het mogelijk om snel de tarieven van notarissen te vergelijken.

Ik kreeg heel snel reactie van de notarissen

Ik kreeg heel snel reactie van de notarissen

geen reachtie gekregen van een notaris

geen bericht terug ontvangen

Uitstekend!

Beduidende prijsverschillen dat je zonder deze service niet zou verwachten/weten

Vorige notaris veel te duur

Testament : $ stuks veranderingen waarna opnieuw opstellen

Goede aanvraagster

nb

geen resultaat

de offertes die ik heb ontvangen zijn te ver uit mijn plaats en de prijzen liggen gelijk met de notarissen ui t mijn omgeving

snel en simpel

ok

teveel automatisme in beantwoording totaal géén reactie op gestelde vraag

beneden peil

werkt niet

de site laat wel zien wat de kosten van een notaris kunnen zijn, maar er komt geen reactie op de aanvraag van een offerte van de notaris.

getoonde tarieven kloppen niet

Bij een notaris die adverteerde met een tarief van € 754 voor de combi van hypotheekakte en akte van levering vroeg ik een offerte op en die kwam uit op meer dan €1.400. Toen ik navraag deed kreeg ik als antwoord: 'Tarieven die notarissen publiceren op de site van DeGoedkoopsteNotaris.nl hebben geen betrekking op deze particuliere hypotheken, maar uitsluitend op hypotheken ten behoeve van reguliere Nederlandse geldverstrekkers. De site van DeGoedkoopsteNotaris.nl informeert u daarover.' De mailwisseling heb ik aan jullie (DeGoedkoopsteNotaris) gestuurd, maar nu een week later heb ik nog niets van jullie gehoord. Dat vind ik heel merkwaardig.

Overzichtelijke presentatie van notarissen in de regio, die snel reageren.

Kenmerkend is een uniforme presentatie van en door de notarissen die vervolgens vlot reageren op het verzoek om een offerte uit te brengen. Goede website!

Vlot, simpel en effectief

Zeer snel en goed geinformeerd.

Alleen ik heb nog geen reacties gehad

top!! binnen 24 uur een notaris gevonden!

top!! binnen 24 uur een notaris gevonden!

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.