De website is gebruiksvriendelijk.

Niet alle informatie is echter up to date. Bij het opvragen van offertes bleek de goedkoopste notaris in de praktijk ongeveer het dubbele te vragen dan op de website vermeld stond. De website van DeGoedkoopsteNotaris.nl is gebruiksvriendelijk en geeft een goed overzicht.

Aanvragen is zeer eenvoudig en er is al de volgende dag gereageerd

goed overzichtelijk, duidelijk

makkelijk keuze kunnen maken

Uw goedkoopste notarissen blijken dat niet te zijn

U heeft mijn verzoek aan 4 notaris kantoren voorgelegd. 3 ervan hebben gereageerd en blijken, notabene volgens uw eigen opsomming van notariskantoren, niet de goedkoopste. Het wijzigen van mijn huidige testament, waar alleen een paar namen uit behoeven te worden verwijderd kost bij de door u aangegeven en reagerende kantoren respectievelijk: € 626,00, € 577,70 en € 892,30. Het niet door u gebruikte notariskantoor in Wateringen rekent € 350,00. Alles bij elkaar een razend dure geschiedenis waar grof geld aan wordt verdiend. En dan vermijd ik eigenlijk nog de uitdrukking "gelegaliseerde diefstal".

Prima site!

Je wordt snel en duidelijk geinformeerd.

N

Prima advies

Direct reactie van de gekozen Notaris. Ik ga net hem in zee.

ik had meteen een overzicht van de goedkoopste tarieven, dat werkt prima

Makkelijk, snel, aan te passen op persoonlijke situatie!

Geweldige wijze om makkelijk en snel de juiste en beste notaris voor jouw te vinden.

Snel en duidelijk

Duidelijk overzicht van aangesloten kantoren. Offertes komen snel binnen en zijn makkelijk te vergelijken met elkaar.

Teleurstellend

Heb via uw site bij een tweetal notarissen in de buurt een prijsopgave gevraagd. Beiden hebben hierop tot heden niet gereageerd. Uiterst teleurstellend te meer dat u aangeeft binnen 1 a 2 dagen antwoorden te krijgen. Vind dit gedrag onverklaarbaar, maar goed wellicht gaat het binnen het notariaat zo goed dat men zich dit kan permitteren. Zal beide notarissen dan ook zeker niet aanbevelen. Ten einde dit bericht te kunnen verzenden, dien ik akkoord te zijn met verwerking van mijn privé gegevens. Teven verklaren dat ik klant ben. Tegen beide verplichtingen heb ik bezwaar maar wens deze beoordeling wel verzenden

top

Bij Notariaat Ridderhof & Stelwagen werden we zeer vriendelijk ontvangen met duidelijke uitleg met aanvulling van er nodig is in een testament. Op al onze vragen een concreet antwoord in eenvoudig taal gebruik (voor een leek is het niet altijd duidelijk wat er geschreven staat). Ondanks dat het natuurlijk een hoop geld is ging ik met een voldaan en tevreden gevoel weg. echt een aanrader!

Geen offerte ontvangen van notaris

Goedkoopste notaris is een goed verzorgde en eenvoudig in te vullen website. Heb ik goede ervaringen mee gehad maar nu stokt het proces; geen offerte van geselecteerde notaris.

Nuttig; scheelt veel zoekwerk

In eerste instantie snel overzicht. Na keuze van een notaris moeten er nog drie geselecteerd worden uit een lijst van vier. Onduidelijk waar deze lijst op gebaseerd is. Van de uiteindelijk geselecteerde vier notariskantoren heeft er één in het geheel niet gereageerd, en was er één extreem veel duurder dan de andere kantoren. Dus het moeten kiezen van nog drie andere kantoren naast het geselecteerde kantoor lijkt zinloos.

Geen enkele reactie gehad

2 keer geprobeerd om offertes via de goedkoopste notaris te ontvangen, maar geen enkele reactie ontvangen.

Slecht, totaal geen reacties ontvangen

Krijg geen reactie van geen enkele notaris

Gevraagde offertes worden niet gegeven

Helaas moet ik constateren dat deze site steeds minder goed werkt als vergelijkingssite. Vroeger kreeg je een offerte, en dat word je ook beloofd op de website, maar de praktijk is dat je nu een respons krijgt van 'wij doen geen offertes' 'komt u aub langs dan kunnen we het erover hebben' etc. Dus helaas, heeft het vragen van offertes via deze site eigenlijk geen zin meer;

Geen offerte ontvangen, maar belverzoek.

Geen offerte ontvangen.

de goedkoopste is de goedkoopste niet!

Keuze zal worden gemaakt voor een notariskantoor welke niet in uw voordracht zat. Gevonden door zelf offertes aan te vragen.

men heeft nog niet gereageerd op mijn verzoek

men heeft nog niet gereageerd op mijn verzoek

Slecht

Nog geen enkele reactie gekregen op mijn aanvragen

Snel door gepeeld naar de des betreffende kantoren

Verder geen ervaringen nog.

zeer weinig reacties

Erg teleurstellend dat er zo weinig offertes worden gestuurd. Slechts 1 nav mijn aanvraag op de site. De 2e reageerde pas, toen ik het rechtstreeks ook nog een keer aangevraagd had. De 3e heeft nooit gereageerd

Goedkoopste is niet dcht goedkoop, er komt altijd geld bij

Komt na beantwoording flink wat geld bij. Toch een beetje per saldo niet goedkoop!

Slecht

Ik kreeg van maar 1 notaris een reactie en die offerte viel hoger uit.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.