Goede Hulp

Betrouwbare hulp en snelle service

Prima zo geregeld

Snel en accuraat

Snelle reactie

Mevrouw aan de telefoon heeft echte moeite voor mij gedaan en was zéér vriendelijk.

Goed om inzicht te krijgen in de grote verschillen.

Het kan heel wat euro's schelen om via deze site naar een notaris te zoeken.

prijsindicatie klopte met offerte

Zeer snelle respons van zowel DeGoedkoopsteNotaris als de gekozen notaris.

De juiste notaris is er snel uitgerold...

Een notaris helemaal top...twee vielen door de mand en daar kreeg ik geen juist antwoord op mijn vraag...

snel en goed

Een perfecte manier om een goede notaris te vinden met een scherp tarief

Snel offertes binnen

Prima geregeld

Snelle en duidelijke antwoorden

Er werd snel gereageerd op het offerteverzoek. Ook op aanvullende vragen werd snel en duidelijk gereageerd.

Goedendag

Goedendag Wil graag beoordeelgeven maar jullie zouden.dan eerst contact moeten opnemen met mijn Ik hoor van jullie. Mvg a van roode

Snel inzicht in tarieven van notarissen

Bij het zoeken naar kosten van handelingen die door een notaris verricht moeten worden een onmisbare website. Ik vind het overigens wel jammer dat van een aantal notarissen op de website de tarieven ontbreken. Je moet deze dan alsnog opvragen, wat je overigens ook moet doen als het tarief wel op de website is genoemd. Maar daardoor ga je uiteindelijk "onnodige offertes" aanvragen bij notarissen in de omgeving van de eigen woonplaats, die dan toch met hele hoge tarieven komen. Daar zou ik normaal gesproken dus niet naar toe gaan noch offerte bij hen vragen als ik die tarieven van te voren had gezien. Omdat die transparantie m.i. juist de insteek van deze website is, vind ik dat vermeld willen worden gedwongen moeten worden hun tarieven te tonen. Met vriendelijke groet, Bert Hoogendam

Waarom het moeite doen?

Ik zocht een notaris. Heb gekozen voor 2 om offerte te vergelijken. Alleen 1 heb gereageerd wat betekent dat het site maar 50% werkt. Het is makelijker om gewoon notarissen te google en direct te mailen.

Ik heb me nog geen beeld kunnen vormen

Amper 48 uur nadat ik een aanvraag heb verstuurd voor offertes van een van de geselecteerde notarissen moet ik al een klantenonderzoek meedoen. Dan kan ik echt geen mening hebben gevormd.

Goed vegelijkingsmateriaal

In een oogwenk 140 euro bepaard

Zeer snelle reactie

Doordat ik zelf al op internet had gekeken bij welke notaris ik mijn testament wil laten opmaken waren wij snel klaar.

Perfecte behandeling i.v.m. situatie.

Ik kwam om inlichtingen voor een bijzonder probleem. Ik ben daarin zeer goed geholpen.

Snelle en duidelijke service!

Een snelle en duidelijke service en erg vriendelijk aan de telefoon voor het beantwoorden van mijn vragen.

Eenvoudig en snel

Prima en snel een aanbieding ontvangen.

Snel, overzichtelijke presentatie opties, vermelding wachttijd is verbeterpunt

Het gemak waarmee diverse aanbieders bereikbaar zijn, is prima. Dat scheelt eigen zoekwerk. Ervaringen van cliënten op hun diverse websites geven een indruk van de kwaliteit van de betreffende notaris. Verbeterpunt vind ik dat de actuele doorlooptijd niet wordt vermeld. Een wachttijd van 4 maanden tot het eerste gesprek bij de goedkoopste notaris van de aanbieders bij wie ik offertes opvroeg, vind ik onacceptabel lang. De notaris had dit bij zijn offerte moeten vermelden. Maar ook DeGoedkoopsteNotaris.nl moet op zijn website de (gemiddelde) wachttijd vermelden als keuzecriterium, net als de afstand van mijn postcodegebied tot hun kantoor.

Had in eerste instantie de werkeijze vsn deze site niet goed begrepen, maar door middel van email contact is mij een goede service geboden. Ik kan een aantal offertes met elkaar vergelijken en mijn keuze maken.

tevreden

Over het algemeen tevreden. Alleen is de ene notaris vlotter met antwoord dan een ander.

Bedankt voor de info . Geen gebruik van uw diensten gemaakt.

Geen gebruik van uw diensten gemaakt.

snele reactie

makkelijk te vinden en een snelle reactie hier op.

Geen reactie ontvangen

Geen reactie ontvangen slechte zaak

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.