overzichtelijk

prima notaris gevonden....wel een paar kilometers rijden, maar het scheelt honderden euro's.

Goede suggestie

Eenvoudig zoeken naar notaris. Gevonden notaris reageerde snel met passende offerte.

love

lekker snel bedankt.

Werkt helder en overzichtelijk

De site werkt echt prima, duidelijk en geen op- of aanmerkingen op.

Snelle service, duidelijke site

Snel en goed onderbouwd brief van de notaris ontvangen.

Overzichtelijk

Had snel de juiste Notaris te pakken

Snel een prima notaris gevonden.

Het scheelde tijd om deze app te gebruiken. Ik kreeg dezelfde dag nog de offertes binnen en kon dezelfde dag nog een keuze maken. Vergelijken was belangrijk.

Helder en overzichtelijk

Als je geen keuze maakt krijg je standaard een offerte voor een testament. Mooier zou zijn als je verplicht een keuze voor een akte moet maken voor je verder kunt gaan.

Goede site

Ben keurig terug gemaild of gebeld

Snelle reactie

Vind reacties ergens en netjes

Fijn overzicht, makkelijk contact leggen met notarissen voor een offerte.

overzichtelijk en makkelijk te hanteren

De start is goed verlopen maar ik heb nog geen reatie van de notarissen ontvangen.

Frank was uitermate vriendelijk en efficient!

Hij gaf direct inhoudelijk antwoord op mijn vraag die ik stelde bij aanvang. Kortom, een uitstekende notaris!

Vind een duidelijke site

Heb makkelijk kunnen vinden wat ik zocht. De reacties waren snel en duidelijk. Ben naar tevredenheid geholpen.

2/3 respons

van 2 vd 3 kreeg ik binnen 24 uur offerte. De derde heb ik nog niets van gehoord.

Direct offertes in je mailbox!

Snelle reactie van de notaris

In korte tijd aantal offertes ontvangen!

Na het aanklikken om een aantal offertes van notarissen te ontvangen, op korte termijn een aantal offertes ontvangen die wat betreft prijs behoorlijk uiteen liepen. Dus heel fijn om te zien dat er marktwerking is.

Snelle reactie

Geeft een goed overzicht over de prijzen in in de provincies

Gemakkelijker een goedkope notaris vinden is niet mogelijk.

Snel een goedkope notaris gevonden met keuze uit een landelijk bestand of een regio.

makkelijk en geldbesparend

Fijn dat er een site is waar we kunnen zien welke notaris goed, maar ook goedkoop is!

super in een oogopslag duidelijkheid

Wat super fijn om op deze manier een keuze voor een notaris te maken. Je ziet in een oogopslag wie er de goedkoopste notaris is in de regio. Wat ook heel fijn is dat je met een druk op de kop bij een aantal notarissen een offerte kunt aanvragen bij de notaris zelf. Je krijgt binnen enkele uren de offerte in je mailbox. Wat ook fijn is dat je reviews van mensen kunt lezen over de desbetreffende notaris, wat ze goed doen en wat niet. Middels een score kun je zien of klanten tevreden zijn met de afwikkeling van de notaris. Op basis van deze gegevens hebben we uiteindelijk een goed besluit kunnen maken met welke notaris we zaken gaan doen.

Makkelijk en overzichtelijk

Offertes krijg je netjes makkelijk je acte invullen en notarissen komen direct inzichtelijk

Vond het erg makkelijk gaan. Ik kreeg nu de aanbiedingen binnen en hoef niet het internet af te surfen.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.