Makkelijk

Goed om verschillende offertes met elkaar te kunnen vergelijken. Met 1 extra druk op de knop, kun je dezelfde aanvraag bij meerdere notarissen doen.

Nog geen offerte gehad

Heb helaas nog steeds geen offerte ontvangen na twee dagen Dus vandaar niet aan te bevelen

Ben teleurgesteld

Met offerte van : Het Notarieel in deventer was het niet mogelijk om afspraak te maken binnen enkele uren na onvangste Bij drunken op : "maak afspraak". Ging het niet verder! Hoezo ? Aub navragen over de reden Het Notaree Bergweidedijk 12 Deventer Tel 0570 619792l

redelijk

Er is een (groot) verschil in reactiesnelheid van de diverse kantoren. Het ene reageerde direct en duidelijk. Het andere moet nog reageren.

Snel en nauwkeurig offerte gekregen

De offerte kreeg ik binnen 5 minuten binnen en de berekening klopte. Wel zelf even contact opnemen.

makkelijk,snel en duidelijk

Binnen een dag een offerte met een prima prijs.

Niet alleen de goedkoopste komen in beeld.

Ik heb een notaris nodig voor het overschrijven van een perceel recreatiegrond. Enkele van de goedkoopste offerte gevraagd, wat antwoordt één van hen: recreatiegrond valt niet onder onze plaats op de goedkoopste notaris, reken maar op 8 uur à € 200 ex BTW!

geen enkele reactie ontvangen

titel zegt alles

Snel en makkelijk.

Snel en makkelijk vergelijken en aanvragen. Nu hopen dat de notarissen ook snel offerte uitbrengen

duidelijk en snel

Gevraagde offerte van 1 notaris werd verrijkt met meer mogelijkheden. Reacties waren binnen 1 dag in huis. Effectief!

Prima en helder

Hele snelle offertes!!

Handige service

Makkelijk aan te vragen maar aantal deelnemende notarissen Is beperkt

Snelle toezending van de opgevraagde offertes, die qua werkzaamheden wel nogal uiteenlopen.

De offertes voor het sluiten van een hypotheekakte zijn snel binnen. Wel zijn de vermelde werkzaamheden nogal uiteenlopend, dus wordt nog even uitzoeken.

Slechte ervaring

Met 3 notarissen contact gezocht 1 reactie

Een zeer snelle reactie van de notarissen.

Helemaal keurig

Mijn ervaring was zeer ptettig ze hebben de best gedaan om ons toch nog een plekje te geven

Werkte goed

Offertes gevraagd. Dat ging makkelijk en ik kreeg ze ook snel.

Proces afhandeling vraag zeer netjes

Mijn vraag is netjes afgehandeld. Door Corona kon mijn vraag niet inhoudelijk opgepakt worden.

Ze leveren niets

Vragenlijstje invullen en vervolgens maar afwachten welke notaris je een offerte stuurt. Nou dan lever je dus niet de goedkoopste notaris en al totaal geen service.

Na meerdere dagen wachten van een (van 2 ) notaris een offerte gehad.

2 offertes bij verschillende notarissen opgevraagd, na 2 dagen van 1 notaris reactie gehad.

niet zo goed

Alle vier de notarissen waren duurder dan de notaris in Tilburg welke ik zelf had opgezocht.

Snel reactie en goed te vergelijken offertes

Snel reactie en goed te vergelijken offertes

Snel offertes ontvangen van meerdere Notarissen

Zeer snelle reactie en alles heel duidelijk

Supersnel de goedkoopste geregeld

Snel overzicht welke notaris je het beste kunt kiezen voor bepaalde werkzaamheden.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.