snel en gebruiksvriendelijk

niets aan toe te voegen, het gebruik is vooral heel erg gebruiksvriendelijk

Prima snelle service

Notarissen reageerden snel, leuke mogelijkheid om offertes op te vragen

Een betaalbare notaris in de buurt zoeken is zo gebeurd. Top!

Een betaalbare notaris in de buurt zoeken is zo gebeurd. Top!

Ok maar opmerking

Graag een open ruimte ter eigen invulling in vragenlijst opnemen: hierdoor kan je evt. Opmerkingen en of bijv. Een aanvraag van een akte invullen die niet in jullie lijst staat Bijv.: recht van opstal

`10

fast and good choice with price

Prettig geholpen, we konden snel een afspraak maken.

Eenvoudig en snel offerte opvragen

Heel eenvoudig om offerte op te vragen maar toch hebben wij nog elders offerte opgevraagd bij een notaris waar wij al meerdere keren waren geweest, deze bleek voor ons goedkoper.

Ik heb van 3 van de 4 notarissen nog niets gehoord

ik kan nog niks beoordelen omdat ik bij 3 van de 4 notarissen nog geen reactie gekregen heb

Prijzen op de site liggen ver af van wat werkelijk betaald moet worden.

In eerste instantie lijken de prijsverschillen groot tussen de verschillende notarissen. Maar schijn bedriegt: er zijn notarissen die in 2015 hun tarieven voor het laatst bijgewerkt hebben. Dan kom je al gauw als goedkoopste uit de bus. Ook blijken de opgegeven prijzen niet te kloppen: er komen steevast extra kosten om de hoek kijken, waardoor de kosten toch (ruim) hoger uitvallen.

Heel behulpzaam

Ik had al eerder goede ervaringen met de goedkoopste notaris.nl. Nu heb ik een paar offertes ontvangen, maar helaas zijn alle notariskantoren gesloten vanwege de crisis.

Overzichtelijk, snelle selectie op regio/afstand

Snel gevonden wat ik zocht. Overzichtelijke manier van offertes aanvragen.

In principe goed.

Drie offertes heb ik opgevraagd. Van 1 notaris heb ik (nog?) niets vernomen, een andere notaris probeert ons geldelijk uit te kleden en zou bij de ddurtstenotaris moeten staan en met de derde ziet het er veelbelovend uit. Aanbevelen doe ik nooit.

Keurig ontvangst netjes alles kunnen regelen, goed contact

Slecht

Geen enkele notaris leest wat wij willen regelen of reageren niet. Dat schiet niet op

Veel notarissen reageren helemaal niet!!

Ik heb bij 4 notarissen offerte gevraagd; slechts 1 reactie; Waarom staan ze bij De Goedkoopste Notaris? Wat doet u eraan om wel iedereen te laten reageren?

Ik heb een slechte ervaring opgedaan

Ik heb een offerte aangevraagd voor recht van eerste koop eerst heb ik een week niets gehoord Toen gebeld Ik zou teruggebeld worden is niet gelukt toen nog een keer gebeld heb een persoon aan de telefoon gehad die zou het uitzoeken vanwege onbekendheid Toen nog een keer gebeld er zou een telefoonnotitie neergelegd worden geen telefoon vanmorgen weer gebeld als het goed is ga ik (weer) teruggebeld worden

zinloos , deze vergelijking

Ik heb 3 reacties gekregen van notarissen. Maar in die reacties staat geen prijs. Alleen een uitnodiging voor een gesprek. Tja, dat had ik zelf ook wel kunnen doen, zo;n afspraak maken. Daarvoor heb ik geen vergelijking aangevraagd.

Kon niet beter

Afspraak op zeer korte termijn tussen gepland. Heel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en tijdens het gesprek met de notaris. Hoewel ze waarschijnlijk niet heel veel tijd had, liet ze dat niet aan ons merken. Uitermate professioneel.

Een beetje tegenvallend

Via DeGoedkoopsteNotaris.nl bij 2 notarissen concrete offerte gevraagd. Een van de twee offreert een hogere prijs dan vermeld op de website en de ander reageert helemaal niet.

De goedkoopste notaris was niet de goedkoopste

Toen de offerte uitgebracht werd bleek het het dubbele (!) te zijn van eerder opgevraagde offertes. Dus de goedkoopste notaris bleek de duurste. Volgende keer gewoon weer via de ouderwetse manier offertes aanvragen. Heeft me meer gebracht dan de goedkoopste notaris.

Geen reactie gekregen van geselecteerde notariskantoor

Ik heb een notariskantoor geselecteerd via uw website. Dat kantoor heb ik verzocht om een offerte voor een standaard dienst. Helaas heb ik geen enkele reactie gekregen van het kantoor.

Goed en snel

Het antwoord op mijn vraag werd meteen dezelfde dag beantwoord. Heel goed.

Vriendelijke, heldere, snelle reactie. Makkelijk in te vullen en goede prijs.

Fijne site

Met een druk op de knop, Word alles voor je geregeld.

Super makkelijk, top site

Zeer goede site. Erg makkelijk en de prijzen kloppenšŸ‘

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.