Redelijke respons

Slechts een kantoor lijkt aantrekkelijk. Ga ik verder mee in overleg.

Volgende dag al een reactie.

snelle respons na aanvraag 2 offertes

twee offertes aangevraagd, een van de goedkoopste, een van de dichtstbijzijnde notaris. Prima om te vergelijken

Helaas nog maar 1 offerte na 24 uur

Helaas nog maar 1 offerte van de 4, na 24 uur.

Na 10 dagen nog geen contact met ons opgenomen

Onder maats

Offertes vallen hoger uit dan op jullie website

Ik vind dit behoorlijk misleidend en teleurstellend

ik heb een reactie ontvangen en die was boven de € 600

Ik zoek een erfrechtverklaring . dus slechte reactie een van de zes

Slecht

Geen reactie mogen ontvangen Wel enquête toesturen....

Snel en duidelijk

Duidelijk

Overzichtelijk en snel

Geen opmerkingen, website werkt lekker vlot. Had zo een Notaris gevonden

Snel, eenvoudig en duidelijk

Handige site

uitstekend

de site geeft supersnel weer welke kosten notarissen in regio in rekening stellen. Als tip zou ik willen meegeven de range van b.v. 10 km (regio)uit te breiden naar range 15 km. Hierdoor was een een aanzienlijke besparing in kosten mogelijk.

Niet zo heel best

Site werkt op zich goed. Alleen regeert er geen enkele notaris, en dat lijkt me toch de core business . Enige reactie die ik kreeg ,was of ik mijn beoordeling wil aanpassen (nou vooruit van zeer slecht naar slecht)

snelle reactie

duidelijke- en gespecificeerde offerte voor de gevraagde testamenten waarmee ik op korte termijn verder kan

snelle en adequate reactie van de aanbieders

De aanbiedingen van 2 notarissen. De een was kort en weinig verklaring, de ander nam zelfs contact op om zeker te stellen wat de bedoeling was en had ook opvraag bij KvK gedaan. Deze aanbieding bleek ook duidelijk aantrekkelijker.

inderdaad n superrr snelle reaktie = de volgende dag, zowel voor ontvangst van De goedkoopste notarissen in mijn omgeving + ook van mijn gekozen notaris de volgende dag een offerte dat inderdaad de Goedkoopste blijkt te zijn. Dank voor t initiatief van jullie site.

slechts 1 offerte ontvangen

Meerdere offertes aangevraagd en slechts 1 ontvangen.

goed georganiseerde website

Bij mij in de buurt slechts twee notarissen. Een was zeer schappelijk met de prijs. De andere was twee maal zo duur! .Als ik verder zou willen reizen zou ik zeker nog meer goedkopere notarissen hebben kunnen vinden. Maar ben via deze site toch goed geholpen.

Veel informatie op de site.

Helaas bij opvragen van de offertes van notarissen in de buurt vage antwoorden over de kosten. Maar dit ligt uiteraard niet aan DeGoedkoopsteNotaris.nl

Gegevens ingevuld o.a postcode en hele snelle terugkoppeling gekregen!

Snelle reactie terug en snel geregeld

Doet wat men beloofd!

De volgende dag al een vrijblijvende offerte in mijn mailbox.

Snel en passend!

Snelle passende actie op vraag.

super handig!

Erg handig om diverse notarissen qua prijs en locatie met elkaar te kunnen vergelijken. Zo kun je een goede afweging maken om naar de lokae notaris te gaan of dat het verstandig is om iets verder te kijken.

Snel en duidelijk

Snel antwoord op de mail met duidelijke instructie wat te doen.

heel snel offertes in de mailbox. hebben een prima vergelijk kunnen doen.

Zal deze site zeker aanbevelen in mijn omgeving

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.