Overzichtelijk en helder

Bij een uitvraag voor een offerte werd keurig gereageerd.

Waren de notarissen maar even snel

Het was makkelijk om offertes aan te vragen en tof dat ik voor verzenden nog de optie kreeg om een paar extra notarissen toe te voegen. Maar die hebben geen van allen gereageerd; dat was dan weer erg jammer (want de hele reden om gebruik te maken van deze site).

Snel

Snel en gemakkelijk vergelijken

Snel en gemakkelijk vergelijken Van verschillende notarissen en konden gemakkelijk offertes aanvragen

had zo bericht van 2 kantoren

Goede snelle service

Super snel antwoordt van een notaris.

Het is 10 minuten zoeken en in de avond had ik al een mail van een notaris , het is aan te bevelen.

voldoende ingelicht over de "jubelton".

Voor mijn vraag was eigenlijk geen notaris nodig zo bleek. De notaris (Van Leusen Van den Broek) waar ik ook mijn testament heb laten opmaken gaf een uitgebreide telefonische uitleg over de in en outs. Een ander stuurde een beknopt emailtje met het belangrijkste en de derde heeft helemaal niet gereageerd.

Prima.

Overzichtelijk en.correct.

Zeer goed en snel

Duidelijke site en snelle response

snel en heldere site

snel, goed en duidelijk

Snel en voortvarend

De communicatie ervaar ik als snel en voortvarend.

Helder en vlot offertes binnen

Heel gemakkelijk alles ingevuld op de website en binnen 4 uur de 3 gevraagde offertes binnen. Top

perfect

positief

Prima, maar een van de vier geeft geen offerte.

Snel en duidelijk

Zie boven

Erg gemakkelijk om de meest geschikte notaris te vinden

In enkele muisklikken de notaris gevonden die ik nodig had

Snelle reactie, afspraak duurt even

Onmiddellijk reactie gekregen op mijn aanvraag. De feitelijke afspraak duurt nog 7 weken

Ik mis wat onderwerpen

Bijvoorbeeld hypotheek uitschrijven

Het was snel, efficiënt en precies wat ik wilde

Zeer positief

100%

Ga 2 levenstestamenten afsluiten voor € 385,00 inclusief btw. bij notaris Schretlen in Mierlo.

Makkelijk, maar niet foutloos

Makkelijke manier om offertes aan te vragen. Maar 1 van de geboden opties was een notariskantoor dat alleen voor bedrijven werkt. Das dus niet handig. Maar van de overige 2 notariskantoren een scherpe offerte gekregen.

Ik heb (nog) geen enkele reactie gehad van de notarissen

Jullie waren wat snel met deze enquête. Ik had toen deze binnen kwam nog niets vernomen van de notarissen. Mijn advies aan hen zou zijn. Ook al ben je druk, laat zsm even in een kort mailtje weten wat een prospect mag verwachten en op welke termijn (verwachtingsmanagement). Jullie reageerden proactief op mijn eerste negatieve review en hebben uitgelegd dat het vooral om de functionaliteit van de website ging. Ik realiseer me dat dat voor jullie belangrijk is maar in termen van resultaat gaat het mij als aanvrager natuurlijk primair om wat er uiteindelijk mee gebeurt. Een paar dagen daarna had ik beide gevraagde offertes wel binnen. Ik heb mijn beoordeling daarom ook aangepast naar voldoende. Jullie vraag aanbevelen? is voor mij een 'misschien'. De reden is dat in mijn geval er veel extra niet geïncludeerde mogelijke extra kostenposten door de notarissen werden geoffreerd. Ik weet dus eigenlijk nog niet waar ik aan toe ben. Ik zou jullie dus aanbevelen voor simpele rechttoe rechtaan notariële handelingen en niet voor complexe opdrachten.

Snelle afhandeling. Duurder dan verwacht.

Aankoop grond moest sneller dan verwacht. Dat werd prima opgelost De akte van levering werd op punten aangepast na overleg met de gemeente. De hogere kosten zaten voornamelijk in de kadasterkosten. De notariskosten waren vooraf bekend.

Advies

Kort maar krachtig prima telefonisch advies gekregen

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.