Slecht!

1 offerte binnen en die was voor een testament en daar had ik niet om gevraagd! Verder niets meer gehoord!

Ik had er niet zoveel aan want de drie offertes zijn ruim 225,- duurder dan de goedkoopste notaris die uit het overstapportaal zijn gehaald. Dan heb ik liever dat jullie je hard maken dat ook die andere notarissen zakken naar het goedkopere tarief dan dat nu geweerd wordt door de gemeente omdat daar, terecht eenieder naar toe gaat (want wij moeten betalen, niet de gemeente, en hoe kan dan een gemeente bepalen dat wij niet naar de goedkoopste mogen, het is ons geld) dan een dure aan te bevelen. De drie offertes schelen nauwelijks in prijs en zijn dus 100en euro's te duur helaas. Ik geloof echt niet dat het niet voor dat bedrag (795,- euro) te doen is door een notaris. Die ik nu binnen kreeg waren resp. 1025, - , 1028,- en 1113,- euro!

nog geen verdere ervaring. mail is te vroeg

uitsluitend offerte ontvangen. Procesgang is nog aan de gang.

Matig

In totaal heb ik een reactie gekregen. Het kantoor vroeg om meer informatie. Die heb ik gegeven en niets meer gehoord. De overige kantoren hebben niets laten horen. Helaas geen succes. Het is ongetwijfeld een drukke tijd, maar geef dat dan aan is mijn mening.

Ik moet nog contact opnemen met de notaris, dus ik kan niet veel zeggen.

Ik moet nog contact opnemen met de notaris, dus ik kan niet veel zeggen.

Waardeloos

Van de reagerende notarissen had niet één goed doorgekregen wat mijn vraag was. Na enig heen en weer mailen bleek een goedkope notaris € 246,21 duurder dan een gewone collega in ons dorp. Een reagerend goedkoopste nortaris heeft het zo druk dat hij geen klanten buiten het eigen dorp aanneemt. Een ander heeft pas over 6 maanden tijd voor ons.

Offerte na invullen formulier? Echt niet

Offerte gevraagd bij offereins uit Oosterhout. Exact aangegeven wat de bedoeling was. Kreeg mail dat alle partijen op gesprek moeten komen (voor voorlopige koopovereenkomst) en dat daarna pas offerte afgegeven kan worden

teleurstellend

Ik heb nog geen reactie van u ontvangen !

Uitermate slecht.

Onze ervaring met het notariskantoor Ter Wal & Partners was zeer slecht. Artikelen die wij hadden opgegeven om aan te passen, werden totaal verkeerd in de concepten aangeleverd. Geprobeerd om telefonisch contact te krijgen lukte niet, wij werden niet teruggebeld.

Snel en makkelijk

Ik kon makkelijk mijn notaris vinden.

Eenvoudig en gemakkelijk een goedkope notaris vinden in je buurt

Wij hebben op 's avonds offertes aangevraagd. Deze hadden we de volgende ochtend al in de mailbox. Prima service!

Goed geholpen en ingelicht

Klantvriendelijk en meegaand.

Makkelijk en simpel

Makkelijke tool voor het vinden van de goedkoopste notaris

Snelle reactie

Snelle reactie. Kwalitatief redelijk goede offertes!

handig en snel

Snel drie offertes ontvangen en keuze kunnen maken

Voldoende omdat de bedragen niet altijd kloppen

Ik heb .n.a.v. de vermelde tarieven bij 3 notarissen een offerte aangevraagd. Van een notaris in Ede kwam het genoemde tarief bij lange na niet overeen. De offerte was bijna 4x zo hoog. Van 1 notaris heb ik helemaal geen offerte ontvangen. Dit was een notaris uit Zeewolde. De offerte die wij van notaris Ridderhof uit Vaassen kregen klopte exact met het tarief. Omdat er maar 1 genoemd tarief klopt heb met een net voldoende beoordeeld

Fast and straightforward

Presented me with high money value options in a timely and simple way.

Goed overzicht van performance versus prijs en direct gerichte offertes verkrijgbaar

Binnen enkele dagen direct passende offertes ontvangen

geweldig

geweldige site overzichtelijk en goed

Prima en snel geregeld

De aanmelding ging vlot. En ze konden op korte termijn de keuring regelen en tegen een prima prijs

duidelijk advies en snelle reactie van kantoren

Nadat ik twee offertes heb aangevraagd, kreeg ik binnen twee dagen een duidelijke reactie conform wat de website aangaf

Offertes binnen een uur👍

Enkel de prijzen komen niet overeen.

Super service en snel!

Goede bemiddelaar

goede site

maar..... op de uitnodiging, aan de notarissen in de buurt om een offerte te maken, heeft slechts één kantoor gereageerd, terwijl ik veronderstelde, dat het verzoek aan meerdere kantoren werd gedaan....... Ik heb niet specifiek gekozen voor één offerte. Echter, het blijft een goede dienst.

Goede website, duidelijke info.

Mijn ervaring is goed, maar wacht eerst de offertes af. Pas dan kan ik een eindoordeel geven.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.