Snelle respons

Snel 3 offertes ontvangen

snel 3 offertes ontvangen

Duidelijk en bruikbaar

Duidelijke informatie waarmee ik eind mei wat ga doen

pirma te regelen zelf

geen opm.

Snel, maar niet altijd logische communicatie.

Chappeau! voor de pronte afhandeling van mijn aanvraag. Daar heeft een slim team ontwikkelaars een mooi stukje werk afgeleverd. Minpunt is dat daar vanuit de klantkant niet diep genoeg is door gedacht. Wanneer er een belknop zit verwacht deze consument dat die naar de betreffende notaris leidt, niet naar de helpdesk van DeGoedkoopsteNotaris. Dat mag dus wat duidelijker gebracht. Verder gewoon goed te woord gestaan en verder geholpen.

Jammer dat er zo weinig reageren

Wel handig, maar jammer dat er niet alle offertes binnenkomen!

Goed overzicht in een oogopslag

Handig medium om snel een prijsindicatie te verkrijgen voor verschillende notariële akten.

Zakelijk, doelmatig en gratis

Zie hiervoor

Naar verwachting, goed

Ik heb gekregen wat ik vroeg

Site is goed maar offerte bedriegt

De offerte blijkt uiteindelijk veel hoger uit te komen dan op de site werd voorgespiegeld

Hele snelle reacties van de notarissen

Het gebruik van de website ging heel makkelijk

Het aanvragen van 3 offertes ging heel makkelijk en de volgende dag had ik alle 3 offertes al ontvangen.

prettig en goed

Met name als je een eenvoudige vraag hebt, bijvoorbeekld een hypotheek afsluiten.

Snelle reactie

Snelle reactie Duidelijke uitleg Prijs correct kwam overeen met Aanbod op internet

Snelle reacties van notaris

Positieve snelle afhandeling

ok`e snel werkt na 4 uur bericht retour

snelle retour

Erg goed

Supersnelle reacties gekregen van 3 notarissen.

Erg goede vergelijkingssite

Fijne site met ook tarieven. Prettige layout en overzichtelijk.

Duidelijk overzicht

Heb nog geen ervaring met de goedkoopste notaris, maar de eerste indruk is goed

Partijen prima bij elkaar gebracht..

Snel en makkelijk tot de keuze voor een relatief goedkope notaris kunnen komen..

Handige site om snel en gemakkelijk meerdere offertes in 1x op te vragen bij notariskantoren.

Binnen 1 dag had ik op 3 van de 4 aanvragen een reactie.

Je komt zo snel bij de goedkoopste

De uitkomst is wel voor standaardwerk. Bij enige afwijking meteen meerprijzen.

Goede offerte gekregen en snel

De website is makkelijk te gebruiken. Ik kreeg heel snel een goede offerte. Klein kritiekpuntje; ik heb twee verschillende offertes gevraagd en er maar 1 gekregen.

Duidelijke site

De site geeft wat je ervan kunt verwachten.

Snel en gemakkelijk

Het was erg makkelijk om een aantal offertes op te vragen. Ook reageerden alle notarissen snel en was het contact snel gelegd.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.