Snelle offerte service

Snelle ranking van beschikbare notarissen in de omgeving. Vervolgens zeer snel offertes aangevraagd bij een aantal bedrijven. Prima service !

Een super handige en nuttige site

Gaf de juiste informatie die ik zocht

Duidelijk en overzichtelijk

Kan hier goed mijn keuze uit maken!

snel reactie

goede ervaring

Snelle reactie

Ik kreeg nog dezelfde dag een keurige offerte van de door mij geselecteerde notaris

Heb gezocht op de website naar de goedkoopste notaris. Prima te vinden en als je een offerte wil aanvragen geven zij zelf aan om nog meer offertes aan te vragen. Helemaal goed.

Snelle reactie

Snelle reactie op mijn vraag, keurige en duidelijke offerte. Vriendelijk contact.

snel, duidelijk en prima follow up van gekozen notariaten!

Snelle en begrijpbare reacties

Snelle en begrijpelijke reacties

Prima om een prijsvergelijking te maken.

Zeer nuttig

Met die enorme prijsverschillen voor het leveren van hetzelfde product is het heel nuttig en financieel aantrekkelijk om de prijzen te vergelijken.

Slecht

geen/weinig reactie per mail Kennelijk niet geïnterresseerd

makelijker en veel goedkoper manier

op deze manier kan heel wat goedkoper en natuurlijk betere service omdat ieder wil zijn klant tevreden houden i.v.m concurentie

Goede prijs-kwaliteit verhouding, Koel en zakelijk.

Geschikt als je geen nadere uitleg nodig hebt. Ik was er tevreden mee.

Geen enkele prijs of reactie

Nav mijn aanvragen om een reactie geen enkele reactie van een notaris ontvangen

Opvolging email slecht

Ik heb gister begin van de middag 4 offertes verstuurd en nog niets gehoord van deze offertes.

2 van de 3

Ik heb 3 kantoren aan gekruist voor een Offerteverzoek. Helaas van 2 maar antwoord. De Randamie & Verstoep Notarissen Daar heb ik geen antwoord van gehad. Misschien is het een idee voor DeGoedkoopsteNotaris.nl wat mee te doen? Niet meer vermelden via hier.

Zorg voor gelijk speelveld

Sommige notarissen proberen door mistige offertes de goedkoopste te zijn. Het zijn standaard activiteiten die bijv. bij het oversluiten van een hypotheek moeten worden uitgevoerd. Dus de goedkoopste notaris.nl moet met een vast format werken, zodat je echt een eerlijke prijsvergelijking krijgt. Nu moet je er een uitgebreide studie van maken wat wel en wat niet in de offerte is meegenomen. Zo kan iemand met de schijnbaar goedkoopste offerte als duurste uitpakken (bijvoorbeeld doorhaalkosten oude hypotheek niet opnemen in offerte, kosten identificatie e.d..).

Snelle respons

Zeer snelle reacties

Goede offerte ontvangen.

Goede offertes ontvangen en gebruikgemaakt van de goedkoopste voor royerening hypotheek.

goed hulpmiddel

de getoonde bedragen, daar klopt helemaal niets van , b.v. de aangifte schenkbelasting is wel belangrijk , loopt ook zeer uiteen, staat niets over vermeld.

Jammer

Er is maar 1 offerte binnen gekomen de rest reageer niet. En de offerte is ook niet comlleet die er wel is.

Van Ligten & Van Ligten Hilversum, vriendelijk, goed en snel

zie hierboven

Snel en duidelijk

Mooi overzicht van een 4-tal voorstellen die binnen een paar dagen werden opgesteld. Bijzonder grote verschillen en daarmee snel rendement gemaakt in een standaard proces.

Slechts 1 notaris heeft gereageerd op de info vraag

Alle info is natuurlijk wel aanwezig onder de i achter de notarisnaam, maar toch, een magere reactie score.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.