snelle reactie

duidelijk en makkelijk verhaal

snelle reactie op offerte vraag

op vraag voor offerte binnen 24 uur uitgebreide uitleg over kosten voor opmaken testament

Hele leuke ervaring

Ik heb een goede notaris gevonden die een redelijke prijs heeft doorgegeven en daar ben ik ontzettend blij mee !!

een beetje hulp is nooit weg

Ik kreeg vier notariaten van u door gestuurd. Eén daarvan heeft gereageerd en bleek aanmerkelijk goedkoper te zijn dan de notaris die wij in het verleden hier in Roermond inschakelden. Het loonde dus de moeite van uw site gebruik te maken. Wel vind ik één reactie van vier gegadigden magertjes

Makkelijk en snel

Goede reacties.

Een snelle en accurate reactie

Op mijn verzoek om een offerte ontving ik op zeer korte termijn reactie van de twee notarissen

Beetje teleurstellend

Ik heb slechts één offerte ontvangen wat voor een goede keuze te weinig is. Jammer

Snel en inzichtelijk

Snelle reactie van de betreffende notaris, helder overzicht van de offertes, duidelijke website.

Redelijk geslaagd

Van de 3 notarissen waar de offerteaanvraag heen is gegaan hebben er maar 2 gereageerd.

Effectief

Ik heb nu verschillende offertes en dus kan ik een goede keuze maken

Alles heel duidelijk.

Openen, invullen en terg sturen van formulier met bijlagen bijzonder eenvoudig. Heel snel reactie dat alles goed is ontvangen en aanvraag wordt afgehandeld.

Matig

Ik was al bij een notaris in Barendrecht geweest voor prijs informatie toen bij u een aantal aangevraagd waarvan 1 niet gereageerd de anderen allemaal duurder dus voor mij peg

Helemaal niet de goedkoopste

Offertes die ik ontving waren minimaal 3 x zo hoog als de bedragen die op de website stonden.

Een handige site om de goedkoopste notaris te vinden

De aanvraag is snel behandeld en opgestuurd naar de notarissen. De offertes zijn ook snel binnen gekomen. Ik heb al een gekozen en afspraak gemaakt. Het enige min punt is dat je niet meer dan 4 aanvragen kan indienen.

Goede hulp om een notaris te kiezen.

De offertes wijken wel af van de bedragen die op de website worden genoemd. Dat zijn uitgeklede prijzen. Op de site staat een prijs voor een testament van € 420,85 dat uiteindelijk volgens de offerte € 555,75 wordt.

makkelijk en overzichtelijk

In mijn zoektocht naar een notaris heeft deze site de verschillende opties duidelijk in kaart gebracht waardoor verschillende offertes aanvragen zo gepiept was. Bedankt!

gematigd positief

Niet alle kantoren hebben gereageerd.

teleurstellend

Er heeft er maar 1 gereageerd

4 offferte aangevraagd en maar 1 ontvangen

op zich een prima systeem alleen het werkt niet. Ik heb 4 offertes aangevraagd en maar 1 offerte ontvangen.

Geen offerte of veel duurder dan aangegeven op jullie site

zie boven

Geen reactie, helemaal niets gehoord!

Ik heb het aanvraagformulier op internet ingevuld, daarna hoor ik helemaal niets, echt helemaal niets. Wat kan ik dan nog beoordelen?

Prima ervaring

Duidelijke overzichtelijke site. Beetje zoekwerk levert eenvoudig flink financieel voordeel op. De mogelijkheid om met één handeling nog 5 offertes aan te vragen is bijzonder handig.

Zeer snel, duidelijk en goede inzicht in notaris prijzen

We werden snel geholpen. We kregen 3 offertes binnen 2 dagen waaruit we gekijk een keuze hebben gemaakt. Fijn dat er extra inzicht wordt gegeven in de opbouw van kosten waar je moet op letten .

Snelle reactie

Keurige offerte; acceptabele prijs

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.