Snel gereageerd, goed geholpen.

Goede prijs.

Zeer duidelijk en handig!

Heb bij de vier goedkoopste notarissen een offerte opgevraagd. Liet al snel zien dat er meer dan 1000 euro verschil zat tussen de goedkoopste en duurste notaris. Maakt de keus dus makkelijk!

In een "klik" meerdere offertes simpel aan te vragen. Ideaal.

Zoals gezegd, in een klik meerdere offertes kunnen aanvragen en maar een keer de vraag hoeven te stellen. Helder en kort.

snel en netjes

snelle acties

Goed overzicht

Gemakkelijk, precies wat ik nodig heb.

Snelle reacties en de moeite waard om te gebruiken

Prima! Er zijn verschillen die de moeite waard zijn om goed te bekijken en de meest geschikte voor ons te kiezen.

matig

noemen zich goedkoopste maar de offertes waren geenszins het goedkoopste dus ben zelf aan de slag gegaan met andere notarissen

slecht

Ik heb geen antwoord ontvangen van die notarissen

Een snelle overzichtelijke check van een notarisdienst

Prima overzichtelijke goedkoopste notaris!

Zeer handig

Ervaring volgt

Na een week nog steeds geen offerte BV oprichting

Bij 2 bureaus offerte opgevraagd via deze site maar nog steeds geen reactie na week wachten anders dan herhaalmail om de site te beoordelen.

Weinig response op aanvraag

We hebben via de Goedkoopste Notaris 2 Notarissen benaderd. We zijn nu 3 + dagen verder en 1 notaris heeft gereageerd. Het zal wel erg goed gaan in de notariële branche.

snelle reactie van enige notarissen

ik heb daardoor een keuze kunnen maken

Werkt

Doet wat het moet doen

Handige site

Na gebruik van de site toch geschrokken van de grote prijsverschillen. En zeker gezien het feit hoe eenvoudig ze op deze manier boven water komen

Drie offertes opgevraagd, snel een reactie met prijsopgave ontvangen.

Prijsopgave in overeenstemming met gegevens op website.

duidelijke informatie en zeer snelle reactie, heeft mij een hoop geld bespaard

zeer snelle reactie van 5 aanbieders ontvangen uiteindelijk heeft mij dit veel geld bespaard

Prijsmisleiding

Op de site stond dat een paar wijzigingen aanbrengen in een testament 200 euro zou kosten. Toen ik een offerte aanvroeg werd het dik 430 euro. Dat vind ik misleiding

Snel contact met overzichtelijk aanbod.

Een vlotte reactie, voor vergelijking navraag gedaan. Vriendelijke bejegening en goede afspraak kunnen maken.

Deze notaris kan uitstekend luisteren

prijsopgave gevraagd voor 2 notarissen; 1 notaris reageert per omgaande en de andere notaris niet. mogelijkheid om via de goedkoopstenotaris tegelijkertijd bij meerdere notarissen een prijsopgave aan te vragen uitstekend

Eén offerte aangevraagd en dezelfde dag ontvangen voor een goede prijs.

Mogelijkheden om een keuze te maken.

Overzicht van notarissen in de directe omgeving.

goed geholpen

vriendelijke mensen goed geholpen

Helemaal niet de goedkoopste

Opgevraagde offerte liet langer op zich wachten dan de 3 andere offertes via rechtstreekse kantoren en bleek de duurste van allemaal te zijn.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.