Van de 4 aanvragen 3 reacties

Snelle reactie met offerte

Zeer goed!

Zeer goed!

Snel en adequaat

Gevonden waarbij zocht, echter matige response

Makkelijk zoeken vinden. Het zoeken naar een notaris is relatief eenvoudig. Maar dan begint de ellende. Dan ben je overgeleverd aan de notaris, gaat deze wel reageren op ie verzoek/vraag/opdracht. 5 aan schreven echter maar van 1 een reactie..... misschien daar eens wat aan doen. Bijvoorbeeld je mag op onze site staan maar dan ben je wel verplicht te reageren.....

Hoopvol

Van de 2 door mij geselecteerde notarissen heeft er maar één gereageerd. Verder heb ik van de wèl reagerende notaris alleen de bevestiging ontvangen dat hij met de zaak aan de gang gaat. Mbt de feitelijke afwikkeling heb ik dus nog geen enkele ervaring

Snelle en tot tevredenheid uitgebrachte offertes.

prima service

Alle notarissen hebben gereageerd ,maar er zitten soms grote verschillen in berekeningen. Verder tevreden.

Prima site om notarissen direct te kunnen benaderen voor een offerte

Makkelijke site om direct notarissen te benaderen bij je in de omgeving.

Snel overzicht over prijzen, maar niet over totaal

Snel overzicht over notarissen en globaal inzicht in hun tarieven Reviews zijn er maar niet te lezen, wel een heel essentieel onderdeel,daardoor onvolledig beeld

Snel antwoord via mail

Fijn dat men snel diverse namen met adressen doorstuurde via de mail.

snelle informatie over notarissen

prima opzet

Snel een offerte ontvangen

Snel offerte ontvangen

Eenvoudig resultaatgericht

Zonder veel moeite diverse offertes

Het zoeken naar de juiste notaris voor ons is door uw site eenvoudig geworden.

Uitgebreid aanbod aan notarissen. Snel offertes binnen.

Nvt

de laagste prijskeuze kan niet worden aangevinkt in de offerte aanvraag

wanneer iemand de laagste prijskeuze ook wil laten offreren dient de software te worden aangepast.

geen reacties

ik krijg geen reacties als ik info opvraag en als ik dan zelf bel blijkt prijs behoorlijk te verschillen tov wat bij hier getoond wordt.

niet wat ik bedoelde

Ik vraag een offerte aan bij een notaris in utrecht voor de aankoop van onroerend goed. U adviseert mij om nog drie mensen te vragen . Dit doe ik en dan blijkt dat het om een huis en hypotheek gaat, iets wat ik niet wil. Waarom verandert u de opdracht??

heel goed en snel

goed en snel

Heel duidelijk en je kunt meerdere dingen aanvragen.

wat een gemak

de informatie is heel snel toegankelijk, duidelijk en gemakkelijk beschikbaar

Overzichtelijk, handig

Fijn om snel te kunnen vergelijken en een keuze te kunnen maken.

Duidelijke informatie, snelle afhandeling

Positief, snelle afhandeling, duidelijke informatie. Nu wachten op de reacties van de notaris van mijn keuze

we hopen op een goede afloop.

Geen reactie

Helaas had ik de reviews van anderen niet gelezen anders had ik deze site niet gebruikt. Ook ik kreeg, na een automatisch gegenereerde bevestiging, geen reactie van de notaris... Als dit niet werkt sluit dan de site!

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.