Eerst de gevraagde offerte afwachten

geen communicatie

Op 29-6-2019 een notaris aangeschreven via deze site maar tot op heden 14-7 niets gehoord! Geen offerte, of anderszins. Hen zelf gebeld op 5-7 en toen vertelde iemand van het notariskantoor dat ze iets hadden ontvangen. Op 6-7 kreeg ik van de bank schriftelijk bericht dat alles naar de betreffende notaris is toegestuurd. Het is geen lastig onderwerp, het gaat om een hypotheekakte! Dit is dan geen notaris om op deze site te laten staan!

moet eerst het resultaat afwachten

Na ont vangst van offerte kan ik pas een oordeel geven.

Goedkoopste notaris is een goede site, notaris zelf waardeloos

Voor het opstellen van een samenlevingsovereenkomst moesten we gemiddeld 4 keer mailen, 2 keer bellen en met een beetje geluk heb je dan na een maand een keer een antwoord. Herengracht notariaat, nooit mee in zee gaan.

zonder veel moeite

Eerlijk, Objectief en duidelijk

De site heeft snel alles in werking gesteld

Ik kan echter nog niet beoordelen hoe de aangevinkte notarissen omgaan met de ingediende aanvraag, omdat deze zo-net is gemaild.

goed idee maar uitwerking is flop

helaas heeft van de twee aangevinkte notarissen er slechts een gereageerd maar de belofde offerte is er na 3 weken nog steeds niet. de andere heeft helemaal niet gereageerd

goede site erg duidelijk

ben benieuwd naar offertes

Erg handig en relevant

Prima snel en efficient

Op basis van contact uit het verleden zeer tevreden over service, afhandeling en prijs.

In het verleden met mijn dochter op het kantoor in Arkel geweest. Uitermate tevreden over de afwikkeling van een hypotheekakte.

Duidelijke en overzichtelijke site

Via de site een goede en betaalbare notaris gevonden!

goed dat jullie deze mogelijkheid bieden

mijn enige ervaring is dat ik gebruik heb gemaakt van de door u verzamelde gegevens van notarissen.

onvoldoende

Ik had 5 offertes aangevraagd. Slechts één offerte gekregen waarbij men uitkwam op 1500,- Daarna zelf contact gezocht met andere notaris. Het te betalen bedrag was 500,-!!!

Zoekresultaten niet accuraat

Ik zocht een notaris voor het oprichten van een BV en vroeg via deze site offertes op bij een aantal notarissen uit het gegeven lijstje van DeGoedkoopsteNotaris.nl. Vervolgens bleek dat niet alle opgegeven notarissen ook thuis zijn in de oprichting van BV's. Het lijstje van DGN.nl klopte dus niet en ik moest alsnog zelf op zoek. Dan heeft de site weinig nut...

Overzichtelijk en snel

Een overzichtelijke en snelle site. geen poespas. Ideaal

heel eenvoudig en helder

Ik zocht snel en eenvoudig naar de goedkoopste notaris in mijn eigen omgeving voor een vaste service. Is helemaal gelukt.

Ongelooflijk

Contact opgenomen met de notaris als het vervolg net zo is als het gesprek wat ik had met ene Bas dan heb ik er een zwaar hoofd in!!

Erg eenvoudig aan te vragen

Ik heb een nieuwe woning aangekocht. Aangezien dit geen alledaagste bezigheid voor mij is en ik er ook niet veel tijd aan wil besteden, was ik opzoek naar een eenvoudig overzicht met de gewenste informatie. Dis is gelukt. Door een tip van mijn vriendin kwam ik op deze website uit. Uiteraard ben ik nog wel benieuwd naar de uiteindelijke kosten.

Makkelijke manieer van offerte aanvragen

Snelle manier om notarissen te vergelijken en offertes aan te vragen

eenvoudig en snel

Ik heb geen ervaring behalve het invullen van de gegevens

simpel te gebruiken

een eenvoudig site. goed gedaan

heldere duidelijk site benieuwd naar het vervolg

heb alleen nog offerte aangevraagd dus afwachten.

erg gemakkelijke en heldere site

de site is erg duidelijk en je kan kosteloos offertes aanvragen van diverse notarissen zonder dat je een ieder apart moet aanschrijven. Een hele prettige manier van informatie verzamelen!

Pluspunten

Snel, makkelijk en goede suggesties voor andere offertes

• Communicatie
  • Betrouwbaarheid

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.