2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Een lijstje met notarissen onder elkaar

Twee van de vier gevraagde notarissen hebben niks van zich laten horen. De twee die wel een offerte uitbrachten waren stukken duurder dan de notaris die ook was aangeschreven maar niet in de lijst van deze website stond...

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super goede vergelijkingssite.. Scheelt mij zoveel geld even omrijden!

geen .. Keep up the good work

• Communicatie

Pluspunten

prettige manier van zoeken naar juiste notaris en snelle beantwoording

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk

Informatie was niet up to date. De notaris uit Veldhoven deed geen werk ivm familierecht. We kregen op uw site mbt keuzemogelijkheden ivm offerte op telefoon en bij tablet een andere keuzemenu

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte notarissen direct schrappen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer fijne ontvangst. Er werd bij de belangrijkste dingen in leven stil gestaan . Waar je zelf niet aan denkt rijk de Notaris je de hand met het testament op temaken. Was een fijn gesprek .bij Notaris Vermeul..

Geen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Helaas kwam de offerte niet overeen met dat wat op de goedkoopste notaris werd vermeld en bleek de offerte toch een stukje hoger te liggen. De reden was dat de proijzen op goedkoopste notaris vanaf prijzen zijn waar het uiteindelijke verschil in zat bleef onduidelijk. Dit lag aan de gemeente en omgeving waar ik woon maar waar het m dan in zat werd niet duidelijk. De hypotheekakte voor een huis in Almere of een huis in Dronten is m.i. gelijk want de inhoud wordt bepaald door de bank. De kosten voor inzage ivm identificatie lagen behoorlijk hoger dan bijv een notaris uit de plaats waar ik woon.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mogelijk review te kijken over notaris. Mogelijk een goede lijst van notaris hebben Mogelijk een 4offerte aanvragen

Maar van de 4 offerte kreeg ik geen antwoord. Dus beter meer offerte te kunnen aanvragen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Hebben nog geen offerte ontvangen !

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik vind het duidelijk en goed vergelijkbaar.

Misschien kenbaar maken de specialiteit van de notarissen. Bij beoordeling hier boven staat 3 x nvt in eerste instantie denk je dat dat zo is, maar het zou duidelijker zijn "invullen als het van toepassing is".

• Communicatie

Pluspunten

scherpe prijs. Daar de prijs met het eigen notariaat nauwelijks verschilt, maak ik geen gebruik van de offerte.

geen

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.