Laden reviews...
235 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunderne nævner hurtig levering og en nem bestillingsproces. Pris-kvalitetsforholdet værdsættes, og udvalget er bredt. Kundeservice opfattes som pålidelig. Generelt er oplevelsen positiv.
gebruikersvriendelijke site, herinneringsmail met korting voor herbestellen, snelle levering, altijd keurig verpakt; kortom 1, 2, 3 naar 123lens.nl!!
30 June 2022
Esther
Den Haag
Service and prices are best on the market
Riho
Noordwijk
Makkelijk te bestellen en snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van status pakket.
Ineke
Nieuwegein
Indien je bijvoorbeeld Ote Safe bestelt, zou een verwijzing naar Ote Perox helpen bij het (snel) bestellen van de combi.
John Duin
Akersloot
Het bestellen gaat perfect en mijn ervaring is nog niet veel want heb net mijn eerste bestelling gedaan
Ellen
Hoofddorp
Makkelijk te bestellen en je wordt op de hoogte gehouden.
Marlies Erdkamp
Swalmen
Goedkoper dan bij de lensspecialist, meestal volgende dag al geleverd, en dan krijg je alweer korting voor volgende bestelling
Linda
Tilburg
Snelle levering!
Dewi
Den haag
Bestelling plaatsen ging gemakkelijk. Alles was duidelijk aangegeven. Geen problemen.
Lisa
Amsterdam
Een groot aanbod aan verschillende merken en soorten lenzen. Ook fijn dat je je vorige bestellingen kunt bekijken en op "direct herbestellen" kan drukken, dan hoef je dus niet elke keer alles opnieuw in te vullen. Lekker snel!
suze
utrecht
VEEL goedkoper dan via de reguliere partijen!
K
Maastricht
123lens is mijn go to plek om lenzen te bestellen. De bestelling wordt altijd snel verzonden en het aanbod in lenzen is zeer groot. Zelfs de accessoires. Zeker een aanrader!
Lars
Rotterdam
de bestelling online ging vlot en de korting was erg welkom, dus heel blij met de bestelling!
Gertie Krol
Amsterdam
Ontzettend positief. Ik ben al jaren klant en heb daar nooit een moment spijt van gehad. Jullie doen het echt goed. Chapeau.
Rolvo
TIEL
Koop al jaren bij 123lens.nl mijn contactlenzen. Voordelig geprijsd en binnen een paar dagen in huis. Betrouwbare webshop, aanrader!
Ramand
Hilversum
heel gemakkelijke website om veilig lenzen te herbestellen
Rick
Breda
Soepele site, snel , duidelijk en klantvriendelijk. En uiteraard ook een goede prijs voor de lenzen.
25 June 2022
Marc
Geldrop
Scheelt de helft waar ik anders mijn lenzen vandaan haal
25 June 2022
Johan
Joure
Maaar. Het is heel storend dat er bij het bestellen van lenzen met een + sterkte, steeds een waarschuwing komt, en je in je winkelmandje moet aanvinken dat je echt bewust kiest voor een + sterkte. Alsof dit zo speciaal is, ik voel me hierdoor gediscrimineerd.
24 June 2022
Miranda
Kerkrade
Goede service en goede prijzen. Af en toe ook leuke acties!
24 June 2022
Laura
Roelofarendsveen
topservice
23 June 2022
corinne
ooike belgie
Super goede levering in goede verpakking verstuurd
23 June 2022
Vivian Lodders
Terheijden
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met 123Lens. Als contactlens-gebruiker was ik weer toe aan nieuwe lenzenvloeistof. Na goed vergelijken met andere webshops was 123Lens de goedkoopste. Ook ben ik vooral tevreden over het simpele en overzichtelijke bestelproces van de website.
21 June 2022
R.
Leeuwarden
Het is zo makkelijk om een herbestelling te plaatsen! Daar ook nog een fijne korting bij maakt het helemaal af. De kwaliteit van lenzen is perfect en de snelheid en service is ook echt niets op aan te merken. Dit is ontzorgen bij oogzorg!
20 June 2022
Eline
Naarden
Ik vind de prijs ten opzichte van andere aanbieders prima. Met de betaling via ideaal leverde me nog eens € 1 korting op
20 June 2022
Henriette Van den Heuvel