Prima prijs en assortiment

Gemakkelijk bestellen, overzichtelijke site én snel geleverd!

Wacht al een week op bestelling

Wat een drama. Wacht al een week op bestelling en is nog steeds niet binnen. Klantenservice zegt maar dat we geduld moeten hebben en vershuilt zich achter Postnl. Heel matig.

Snelle en correcte levering.

Zoals altijd weer mijn contactlenzen snel en keurig verpakt in huis! Duidelijk informatie op website en makkelijk herbestellen.

Altijd snel geleverd

Nu besteld snel in huis

Prima zoals altijd

Fijn

Netjes verpakt en snelle levering

Lenzen van goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Altijd netjes verpakt en snel geleverd. Regelmatig kortingsactie. Bestel al jaren hier mijn lenzen.

Zeer interessante prijs, snelle levering!

Prima, en alles snel bezorgt

Helaas nog niet geleverd

Ik heb donderdag jl mijn bestelling gedaan. Zou vrijdag jl geleverd worden. Tot op heden (zondag) nog niet geleverd. Zal wel bij Postnl zitten. Bij de vorige keren wel goed gegaan.

Snel en goed

Snel en duidelijk

Volledig volgens verwachting

Alles is snel en in goede staat geleverd.

Prima bedrijf, verstuurd snel

Snelle levering, goedkoop kortom de beste online shop om lenzen te kopen

Prima lenzen

Prima lenzen, kwaliteit zoals ik ben gewend. Krijg er geen droge ogen van zoals bij vele andere merken lenzen.

snel en altijd op voorraad

Ik bestel al jaren bij 123Lens. Fijn dat ze altijd voorraad hebben zodat ik snel mijn bestelling in huis heb.

Alles is goed verzorgd.

Van de bestelprocedure tot aan de tijdige levering loopt alles precies zoals het hoort. Zelfs in deze moeilijke periode tijdens de Coronacrisis.

Goeie service

Ik maak al jaren gebruik van deze site, en ben der van tevreden.

fijne service ook bereikbaar voor vragen

fijne service ook bereikbaar voor vragen

Snelle levering!

Snelle levering, huismerk vloeistof besteld en deze bevalt uitstekend.

vrij snelle levering en goede service

De lvering van mijn lenzen verliep vrij vlot. Ook mijn klacht ( halve lens in verpakking) is zeer netjes opgevolgd en opgelost.

Weer prima service tegen nette prijs

Als vaste klant krijgen we regelmatig een herhaling-aanbieding, dat wordt gewaardeerd. Makkelijk herbestellen en zoals altijd snel geleverd met alle informatie. Ook al doet PostNL er langer over om te bezorgen, de bestelling was toch nog altijd snel geleverd en het pakket keurig verzorgd met de juiste artikelen. In vele jaren dat we klant zijn nog nooit een foutje van 123Lens meegemaakt, SUPER.

Snel en simpel

de herhalingsmail is super handig!

snelle service goede kwaliteit

Elke bestelling is eenvoudig te realiseren tegen een concurerende prijs en goede service.

snelle goede levering

zoals altijd