Geen verzendkosten bij grotere bestelling, aardig snel verzonden
Betrouwbare leverancier voor mijn daglezen. Elke keer weer. Goede prijs, snelle levering. Ook korting voor bestaande klanten!
De prijzen zijn zeer concurerend.
Pluspunten
PRIMA LENZEN, GEMAKKELIJK BESTELLEN, SNELLE LEVERING
Pluspunten
123Lens heeft ruime keuze in de webshop. Ze geven duidelijke informatie over de lenzen en adviseren vervangende lenzen als bepaalde lenzen uit de handel worden genomen. Je bestelling wordt netjes verpakt en op tijd geleverd. Ik vind het handig dat je pakketjes met proeflenzen kunt bestellen, al zijn die soms wel prijzig. Wanneer je lenzen en vloeistof samen bestelt krijg je extra korting.
VerbeterpuntenIk hou er niet zo van dat de lenzen voordeliger worden naarmate je meer bestelt. Dat is mooi als je altijd een vaste lens bestelt, maar ik moet soms van merk wisselen en dan bestel ik eerst liever één verpakking van 3 lenzen.
Pluspunten
123 lens doet niets anders dan haar afspraken nakomen. Top !
Pluspunten
Veel keuze kwaliteitsproducten. Snelle levering goede correcte communicatie
Pluspunten
goede kwaliteit voor een duidelijke prijs en service .
Pluspunten
Prima snelle levering !
Pluspunten
Deskundig, nemen alle tijd om uitleg en tips te geven
Pluspunten
Vlotte levering. Top merk spullen
3 James Wattstraat
Gouda 2809 PA