Laden reviews...
235 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunden berichten von schneller Lieferung und einfachem Bestellprozess. Das Preis-Leistungs-Verhältnis wird gelobt und das Angebot gilt als umfangreich. Der Kundenservice wirkt hilfsbereit und zuverlässig. Insgesamt bleibt die Erfahrung positiv.
Lekker makkelijk en super snel een bestelling te plaatsen en de prijzen zijn oké doordat je toch wat korting krijgt ; ik hou daar van !
3 June 2022
A
Koog a/d Zaan
Korting op korting! Zeer tevreden!
2 June 2022
Fred
Muiden
Je kunt makkelijk via site zoeken wat je nodig hebt, duidelijke afbeeldingen van de producten
2 June 2022
Astrid Blommers-Sanders
Born
Maar verder netjes afgeleverd met lens doosje in stevige verpakking. Prima lenzen. Ik bestel zeker weer.
12 May 2022
Lous
Spier
Snelle en duidelijke reactie via de mail. Perfect geholpen!
4 May 2022
Macy Jane
Amsterdam
Ik had een verkeerde sterkte toegestuurd gekregen. Binnen enkele dagen kreeg ik alsnog de juiste toegestuurd. Heel snel. Prima service.
2 May 2022
Joan
Almere
Dit is dé plek om alles te bestellen wat met contactlenzen te maken heeft. Makkelijke, overzichtelijke site, ruim assortiment, eenvoudig bestellen en ook nog een mooie prijs!
30 April 2022
Angelo
Apeldoorn
Eenvoudig
Inge Brummel
Emst
Goede lenzen. Ik beveel deze zeker aan.
Monique
Hengelo
Zeer goede prijs voor mijn B$L lenzen met regelmatig nog extra kortingsacties. Een gescheurde lens, verpakkingsfoutje, werd direct vervangen.
Christel
Enschede
Helen sbellen levering.Super
Gerda Schaecker
voorburg
Gewoon een fijne en goede lenssen…
28 April 2022
Irene
Ulft
Alle lenzenvloeistoffen op voorraad, goede prijs/kwaliteit, snelle levering!
27 April 2022
Saskia
Son en Breugel
Duidelijke website, snelle levering
27 April 2022
Renate
MAASSLUIS
Voldoet aan mijn verwachtingen. De bestelling worden binnen de aangegeven tijd afgeleverd.
26 April 2022
Anne
Haule
Gewoon een prima site
Irma Dijkstra
Bergen L
Ruim aanbod, snelle levering en overzichtelijk
Bart
Hendrix
gewoon goed
walter blommaert
Zoetermeer
De website en het afrekenen is erg duidelijk en gaat lekker snel. Vooral als je een account aanmaakt, dan kun je op her bestellen klikken en staat alles al klaar. De prijs en korting is altijd een leuke verassing en de service is goed. Levertijd is ook prima. Ik bestel al jaren bij 123lens en ik ben zeer tevreden.
Irmgard Vlijm
Nunspeet
De website is overzichtelijk, makkelijk de producten te selecteren en leuke acties .
24 April 2022
Esther
Rotterdam
Ikzelf gebruik geen contactlenzen, maar heb extreem droge ogen vanwege bepaalde medicatie die ik gebruik. Op123lens vind ik diverse producten (en alleen goede kwaliteitsproducten) die ik kan uitproberen. Makkelijk nabestellen met 1 druk op de knop. Handige aanbieder die alleen producten aanbiedt die ook daadwerkelijk goed werken.
24 April 2022
Hendrik
Hoek van Holland
vergeleken met andere lensaanbieders goedkoper voor het zelfde product
23 April 2022
elly l
RAALTE
Mooie webshop Duidelijk welke lenzen goed zijn Gebruikers vriendelijke website Snelle levering
Hans
Kerkrade
Ik was opzoek naar andere lenzen en ben uiteindelijk uitgekomen op 123lens.nl. Heel overzichtelijk en makkelijk te vinden waar je naar opzoek bent! Zeker een aanrader.
Melda
beverwijk
Het is fijn bestellen omdat de site overzichtelijk duidelijk en helder is. Communicatie verloopt ook zoals het hoort. Gen fijn bestellen bij 123lens
Angelique van Oudenaarden
Vlaardingen