Goede service!

Al jaren bestel ik bij 123 lens voor mij 2 zonen. En ben daar dik tevreden over. Goed bereikbaar voor vragen, denken mee en als er een scheurtje in een lens zit, krijg je zonder problemen een nieuwe opgestuurd! Inmiddels zijn ze op de leeftijd dat ze zelf mogen gaan bestellen en betalen. Want hoe je het ook bekijkt, het blijft een investering. Maar gelukkig bij 123 lens goed betaalbaar.

Beste prijs kwaliteit

Uitstekende service bij bestellen en levering

Bij levering van Macu rode pillen is bij mij iets verkeerd gegaan omdat mijn partner dacht dat het pakje van een andere leverancier was en de post besteller het weer mee terug nam. Na telefonische melding werd zonder problemen het alsnog bezorgd.

Supersnelle levering

Echt heerlijk zo’n snelle levering echt blij mee!

Uitstekende service en snelle verzending

Ook bij problemen met een product levert 123.lens een prima service. Ze doen niet moeilijk, geven fijn advies en indien redelijk krijg je een nieuw product. Snelle verzending.

Maximum service

Alles verloopt zoals verwacht.

Snelle levering met prima prijs

Snelle levering van de producten. En prima prijzen.

Prima.

Goed.

Snelle levering, prima kwaliteit prijs verhouding

Proefritje besteld. Snelle levering. Leuke kortingen.

Complete service!

Snelle verzending en scherpe prijzen!

Snelle Service

Duidelijke website

Overzichtelijke website, alles goed te vinden

Als altijd, zeer goed geholpen, snelle levering

Superfijn bedrijf, goede klantenservice, snelle levering. Blij mee,ik blijf klant

Goede proucten

Wertk heel goed de producten

De beste lenzen! Zo soft en comfortabel! Het levering is altijd snel. Kwaliteit is hoog. Ik ben super tevreden.

Een aanrader, bestellen!

Bestel al vele jaren mijn lezen en nooit problemen. Bij vragen ook lekker snel een reactie. Dus zeker een aanrader!

Makkelijk en goedkoop

Gezocht op google voor mijn vloeistof en hierbij kwam ik voor de goedkoopste op 123 Lens uit. Bestellen ging goed. Levering moet ik afwachten. Al met al een goede eerste indruk

Top geleverd!

Alles naar wens.

Perfect snel geleverd

Perfect snelle levering

Snelle en nette levering voor een goede prijs.

Verkeerde lenzen ontvangen, maar werden netjes en verwisseld met de correcte.

Helemaal top!

123 Lens doet wat het belooft. Geen poespas, gewoon Topservice. En dat met een knipoog - letterlijk en figuurlijk ;-)

Très bon vendeur

Prix abordables,envoi rapide

Top en snel geleverd voor een prima prijs.

Top.

Super ervaring!

De goede lenzen.. heel belangrijk…. Snelle levering en goed verpakt! Ik ben heel tevreden!

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA