Pluspunten
Fijne site, duidelijk. goeie aanbiedingen scheelt veel.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, goede prijs
Dit verzoek tot beoordeling komt wat snel na de bestelling. Kan Nazorg en Garantie nog niet beoordelen.
Pluspunten
Jullie vraag om de beoordeling is eerder binnen dan mijn bestelling. Hoop dat het morgen geleverd wordt. Verder dik tevreden.
Pluspunten
Veel
Pluspunten
Snel. Goede prijs/kwal. verhouding. Als enige de Mogelijkheid om 1 lens te bestellen!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mijn lenzen waren op, dus ik heb gauw nieuwe moeten bestellen. Ze zouden na het weekend pas binnen komen, maar toen ik had gebeld bleek dat ze voor het weekend al binnen zouden komen, en dat was ook zo!
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
Prijs vlug de bezorging goede zaak
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Sinds ik lensen online koop doe ik het hier en ik ben daar heel tervreden over. De site is makkelijk en overzichtelijk. Met de kortingsacties is de prijs ook zeer scherp.
VerbeterpuntenKom wat meer op voor de klanten naar de fabrikanten toe. Jullie komen wel de klanten tegemoed, maar laten de fabrikanten gaan. Althans zo komt het over.
Pluspunten
snelle levering en je krijgt in ieder geval voldoende updates over wanneer het geleverd gaat worden. erg fijn
Pluspunten
VerbeterpuntenLevering soms aan de late kant
Pluspunten
zeer snelle service zeer goede service
3 James Wattstraat
Gouda 2809 PA
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.