Pluspunten
Ik bestel altijd alleen lenzen vloeistof omdat mijn lenzen niet via internet zijn te krijgen. Maar geen klachten. Bestelling wordt altijd de volgende dag bezorgd.
Pluspunten
Prima product en snelle levering
VerbeterpuntenNadat ik mijn wachtwoord voor mijn aanvankelijke account was kwijtgeraakt en een nieuw wilde kwam ik niet door het onlineformulier heen. Dus bestel ik tegenwoordig maar vanuit een ander account. Geen idee of het inmiddels is opgelost maar vond het zeer vervelend en ik overwoog serieus om een andere leverancier te zoeken.
Pluspunten
De bestelling kwam 1 dag later dan in de planning lag. Ik kreeg daarover een mail ter informatie, uitleg waarom de bestelling verlaat was en excuus.
Pluspunten
Snelle levering. Ongevraagd gratis lenzenbakjes erbij
Pluspunten
Duidelijke website en bestelmethode
Pluspunten
Snelle reactie via mail en geboden oplossing na verkregen van verkeerde lenshouder!
VerbeterpuntenNiets...ga zo door
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering. Ik ga komende week de lenzen voor het eerst gebruiken dus ik weet nog niet hoe ze 'zitten'
Pluspunten
Ik ben heel blij dat het pakket door de brievenbus past, bij andere bestellingen moet ik het uiteindelijk vaak nog ergens ophalen terwijl het nu gewoon bij thuiskomst op de mat ligt.
Pluspunten
VerbeterpuntenSoms gaan de lenzen snel stuk, ik ga er toch voorzichtig mee om. Is dan soms duur omdat ik vaKer moet bestellen
Pluspunten
Prima service en goede communicatie over het verloop van de bestelling.
Pluspunten
Regelen alles netjes zelfs als er een bestelling fout gaat in de fabriek
Pluspunten
Besteld en snelle levering!
Pluspunten
Zeer snelle service.
VerbeterpuntenMomenteel n.v.t.
Pluspunten
Prijs en snelheid levering.
Pluspunten
vaak komen je lenzen eerder dan aangegeven
Pluspunten
Informeren over bestelling Ingesloten tip voor multifocale daglenzen Gratis probeer monster voor droge ogen
VerbeterpuntenVerpakking was wat ingedeukt m.n. de lensverpakking
3 James Wattstraat
Gouda 2809 PA
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.