Pluspunten
Snelle levering Goede service
VerbeterpuntenLet ook op in vakantietijden.
Woensdagavond besteld, pas de dinsdag daarna in huis. Dat is wel erg lang.
Pluspunten
Snelle levering en overzichtelijke site
Pluspunten
zeer snelle verzending, goed verpakt, goede prijs, makkelijk bestellen.
Pluspunten
Goede prijs. Snel geleverd.
Pluspunten
ik had lenzen besteld (te laat door mijn eigen fout) en ze hebben het binnen een dag bezorgd!!! Zo
Pluspunten
Snelle verzending. Makkelijk bereikbaar voor contact.
VerbeterpuntenJammer dat de aanbiedingen altijd net komen nadat er besteld is! Als we dan over 3 maanden weer bestellen is de actie net weer afgelopen, zodat we altijd ernaast zitten.
Pluspunten
Gemakkelijk opnieuw betrekking plaatsen correcte verzorging en op tijd
Pluspunten
Groot en overzichtelijk assortiment. Goede berichten van mijn omgeving.
VerbeterpuntenEr wordt beschreven 'besteld op een werkdag voor 14.30 uur, morgen in huis'. Klopte niet bij mij. Op woensdag rond 13.00 uur besteld, vrijdag pas in huis. In de beschrijving ook "al vanaf €28". Ik heb allerlei combinaties en keuzes geprobeerd, mijn goedkoopste bedrag waar ik op uit kwam was €39.99.
Pluspunten
Nooit problemen. Alles wordt op tijd geleverd en is van een prima kwaliteit en prijs
Pluspunten
fijne levering via de brievenbus, makkelijk dus.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snel geleverd duidelijke website
Pluspunten
Snelle en goede service. had lenzen sneller binnen dan in eerste instantie aangegeven!
Pluspunten
Goede website met veel informatie.
VerbeterpuntenVerzending past niet door de brievenbus. (Bij andere vergelijkbare bedrijven wel!)
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goedkoop en snel geleverd
Pluspunten
Ik bestel altijd via de site maar het gebeurt ook wel eens dat ik 123lens bel en dan zijn ze altijd vriendelijk en behulpzaam.
3 James Wattstraat
Gouda 2809 PA