Lenzen zijn goed en de service top

De lenzen werken altijd perfect en ze leveren altijd mooi op tijd. Laatst ging ik op vakantie maar de lenzen waren op en bij bedrijf niet meer op voorraad. Toch hebben ze nog de helft van de bestelling kunnen vinden en opsturen dus kon ik toch nog wat zien aan het Gardameer. Top geregeld

Altijd snel en betaalbaar

Snel, betaalbaar, prima service. Al jaren gebruik van 123”lens.

Proeflenzen bestellen mogelijk

Fijn om proef lenzen te kunnen bestellen. Prima service, top!

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering.

Ook telefonisch goede service en vriendelijk

Te lange levertijd

Ik heb weken op mijn bestelling moeten wachten, niet fijn als je nog maar één reserve setje hebt.

Ruim op tijd.

De levertijd voor deze lenzen zou 10 dagen zijn, maar binnen 5 dagen had ik ze al binnen. 1 tip: zet als extra service op de lenzen welke voor rechts en welke voor het linker oog zijn.

Super assortiment aan lenzen, maar

De site is zó ontzettend traag, daar mag wel wat meer tempo in komen. Verder, hartstikke tevreden.

duidelijk en snel goede producten

herhaal bestellingen staan al klaar acties worden correct doorgevoerd

Zeer prettige ervaring met 123 Lens

Fijne online shop om mijn lenzen te bestellen. Snel geleverd, vriendelijke klantenservice en goed advies. Ik zou 123 Lens aan iedereen aanbevelen.

prima snelle bezorging

prima snelle bezorging

Goed product voor een prima prijs. Snel geleverd

Snel en erg behulpzaam

Ik had wat vragen over een lens die ik niet op de site zag staan. Snelle reactie op de e-mail en de juiste lens gevonden dank zij de goede adviezen.

Mooie website en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit van lenzen en snelle levering ervan.

Uitstekende service

Al jaren mijn nummer 1 lenzen provider ❤️

Snelle en correcte levering van een voor mij essentieel en vertrouwd product

Snelle en correcte levering van een vertrouwd product dat in winkels niet meer te krijgen lijkt te zijn. Na bestelling was product de dag er na al bij het postkantoor. Enige puntje is dat je minimaal twee exemplaren moet afnemen, terwijl er ook een houdbaarheidsdatum aan zit.

Goede service!

Snelle, goede levering. Komen na wat beloofd wordt.

Niets op aan te merken!!

Fijn dat jullie ook 'test-pakketjes' hebben.

Goede prijs, snelle levering!

Regelmatige aanbiedingen maken het nog voordeliger. Alles snel geleverd, dat is ook fijn als het op is.

tevreden!

levering oke en snel.

Goede prijs, snelle bezorging

Snelle bezorging, prima prijs

Super. Houden zich aan de afspraken.

Als een pakje later komt krijg je daar bericht van.

Goede prijsstelling en prompte levering

Heldere website met eenvoudige bestelmogelijkheid en voldoende keuze in producten en afekenmogelijkheden. Aflevering volgens afspraak. Al jarenlang zeer tevreden.

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA