Deel besteld en bezorgt!

Vriendelijk zeer snel en correct

Deskundig en vriendelijk personeel Snelle behandeling. Bezorging op tijd ik kan het zeker aanraden

Beter kan gewoonweg niet!!!

Gemakkelijk te bestellen. Snelle levering. Perfecte kwaliteit!!!

Perfect snel en goed !!!

Prima lenzenvloeistof na een aantal jaren nog steeds tevreden

perfect

Lenzen eerder binnen dan verwacht top

Ideale lens vloeistof voor Sclera lenzen

Na gebruik van Cleadew lens vloeistof minder last van eiwit afzetting. Kan de lenzen langer inhouden, zonder deze opnieuw op een dag moeten inzetten. Levering altijd zonder problemen en veel betaalmogelijkheden. Als er een probleem voordoet, wordt dit snel opgelost en klantenservice is goed en snel bereikbaar.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede prijs en vlotte levering

Niks mis mee

Deze levering ging goed verder nog geen ervaring met 123 lens

Snelle levering. Goede prijs

Perfectie !

Goedkoopste in de markt en snel geleverd !

Snelle levering en leuke korting

Binnen 36 uur geleverde capsules kwamen precies op tijd na MIJN te late bestelling. Dankuwel.

Goedkoper dan bij het lenzencentrum en snelle levering

Prima website en levering

Prettige manier van lenzen bestelling. Levering van lenzen duurt maar ongeveer een week

Supersnel geleverd binnen 24 uur

Topper

Perfecte service

Zoon zat zonder lenzen andere leverancier 123 lenzen besteld telefonisch geholpen en gelijk opgehaald vriendelijke medewerker top service kind morgen toetsen maken en hij is super tevreden met deze lenzen kwaliteit dus nieuwe klant erbij

kwaliteit en goede prijs

Goede Communicatie en afspraak nagekomen

Makkelijk en voordelig

Voordeliger tov andere websites

Fijne, overzichtelijke site met een slim ingebouwd waarschuwingsbericht

Makkelijk bestellen, fijn dat je proeflezen kan bestellen. Groot assortiment

Mijn bestelling was niet compleet. Gebeld en volgende dag al de aanvulling binnen. Samen met een sorry chocoladereep. Top service.

Altijd goede service en snelle levering.

Eenvoudig bestellen, snelle levertijden, prijs ok

Prijzen zijn marktconform. Levertijd 1 tot 2 dagen is prima. Bestelling is eenvoudig.

Al meer dan 12 jaar tevreden klant.

Ruime keuze, overzichtelijke en gebruiks vriendelijke webshop. Contact en communicatie zijn perfect, Bij vragen wordt er snel gereageerd met deskundig en professioneel advies . Uitmuntende service. Dat is ook de reden dat ik al meer dan 12 jaar en tevreden klant bent.

Overzichtelijke site, snelle en goede service

Overzichtelijk site. Goede communicatie rond bezorgtijden. Producten naar verwachting.

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

goede uitleg bij ieder product en snelle levering

zal er altijd bestellen ,goede prijs

James Wattstraat 3

2809 PA Gouda

Over 123Lens

Online verkoop van contactlenzen, contactlensvloeistoffen, oogdruppels en aanverwante artikelen.