Laden reviews...
235 recenze za posledních 12 měsíců
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kundene forteller om rask levering og enkel bestilling. Pris og kvalitet vurderes positivt, og utvalget oppleves som bredt. Kundeservice er hjelpsom og pålitelig. Opplevelsen generelt er positiv.
Keurige site, goed geholpen
25 January 2021
Anna
Amsterdam
Duidelijke site met goede omschrijvingen van de soorten lenzen. De leveringen zijn snel in goed verzorgde verpakking. Ik ben al jaren een tevreden klant.
25 January 2021
Stan
Hoofddorp
Goede service, snelle verzending en een goede prijs!
23 January 2021
Annelies
Hasselt
stipt geleverd
23 January 2021
martien
leiden
Ze zijn nog niet geleverd, maar bestellen ging zeer makkelijk en alles was op voorraad. Dat is bij andere winkels nog wel eens anders.
Arjan
Rosmalen
Bestel meestal 123 Lens en levert goed en snel en de klantenservice is perfect
Tineke
Den Haag
Erg goed en snel
Carla Bekers
Piershil
Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen. Veel keuzes en vooral blij met proef orders.
21 January 2021
Mahsum
Amsterdam
Snel en een goed overzicht van de website
Marian
Lage zwaluwe
Makkelijk te bestellen. Snelle levering.
Willy
Delden
Een herhaal bestelling plaatst je eenvoudig in een paar klikken. Hierna komt je bestelling snel je kant op! Maak combinaties krijg je altijd korting!
Ariane
Alphen aan den Rijn
Bij vragen of advies goed bereikbaar en correct en hulpvaardig in de afhandeling.
19 January 2021
Anneke
Bleskensgraaf
Overzichtelijke site, had mijn lenzen de volgende dag binnen. Proefpakket is ook heel handig!
Shahin
Capelle aan den Ijssel
Voor mij de ideale manier om lenzen te bestellen!
Ger
Druten
De lenzen die ik nodig had stonden er tussen, het is ook heel overzichtelijk gemaakt.
Kai
Vlaardingen
123Lens is nu zonder meer mijn go-to winkel voor alles wat met lenzen te maken heeft. In mijn haastige avondlijke bestelling had ik er geen rekening mee gehouden om mijn afleveradres te wijzigen. Daarom een e-mail gestuurd naar de klantenservice die me prompt de volgende dag vriendelijk antwoordde dat het euvel was verholpen. Verder kreeg ik mijn pakketje 2 dagen later in de bus--en dit in verzending naar België én in Covid-19 tijden. Gelooflijk ongelooflijk!
16 January 2021
Martine
Blaasveld, België
Bestelling ging perfect via opnieuw bestellen. Direct de bevestiging ontvangen.
15 January 2021
Corry
Barendrecht
Goede lens en snelle levering
14 January 2021
PGL Wind
Meerssen
Bestelling prima en erg snel geleverd.
13 January 2021
Nelly
Middelharnis
Voor mijn verjaardag kreeg ik een kortingscode ter waarde van €7,50. Ik kreeg het niet voor elkaar om deze code te verzilveren, maar met een beetje hulp van een van jullie vriendelijke medewerkers was dit snel gelukt! Bedankt!
12 January 2021
Rianne
Volendam
Ik bestel al geruime tijd mijn lenzen bij 123lens. Bestelling is makkelijk online te doen. Achteraf betalen is mogelijk, hetgeen ik altijd graag kies en de lenzen worden altijd ruim binnen de aangegeven tijd bezorgd. Ik ben zeer tevreden met 123Lens.
12 January 2021
Nadirah
Almere
Word altijd uitstekend geholpen en hebben alle tijd voor je. Ze zijn heel vriendelijk.
Elly
Leiderdorp
Telefonisch besteld en goed en vriendelijk geholpen. En nog een korting, dus erg tevreden!
Eva
Breda