Pluspunten
De lenzen zij eerder geleverd dan aangegeven, prima service. Het is voor mij de eerste bestelling en ga het product dus nu pas gebruiken. Eerste indruk is heel positief.
geen problemen alles zoals ik gewend was
Pluspunten
Levering zeer snel
Pluspunten
Uitstekende service en vakmanschap!
Pluspunten
Duidelijk, gemakkelijk en overzichtelijk. Goed op de hoogte gehouden en geinformeerd gebleven.
Pluspunten
Uitstekend professioneel bedrijf met excellente nazorg.
Pluspunten
het is erg prettig om online lenzen te kunnen bestellen en zo ook wat proefpakketjes te kunnen bestellen voordat ik in 1 keer een groot pakket bestel.
Verbeterpuntende prijs van de proefpakketjes vind ik vrij hoog. de levertijd van sommige lenzen duurt erg lang.
Pluspunten
Precies wat ik gehoopt had
Pluspunten
Overzichtelijke site, handig overzicht van eerdere bestellingen.snelle levering. Houden zich goed on beeld door regelmatige aanbiedingen
Pluspunten
Snelle bezorging snel binnen
Pluspunten
Allereerst waren de lenzen die ik op het oog had bij 123Lens veruit het goedkoopst. Toen de lenzen op korte termijn niet leverbaar bleken ivm met een vertraging bij de fabrikant werd mij kostenloos een setje lenzen gestuurd zodat ik in ieder geval weer vooruit kon. De communicatie hierover en daarna over de levering van de overige lenzen is echt perfect!! Petje af voor de geweldige service. Ik blijf hier bestellen.
VerbeterpuntenBlijf vooral zo doorgaan
Pluspunten
Alle afspraken worden prima nagekomen!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Bestelling snel en correct
Verbeterpuntenprijs kan hopelijk lager
Het zou mooi zijn als u ook oogcontrole zou doen......
3 James Wattstraat
Gouda 2809 PA