Pluspunten
Altijd een scherpe prijs en snel in huis. Als er een keer iets is wordt het direct verholpen. Ik vind 123 Lens uitermate betrouwbaar.
De bijgevoegde booklet met kortingsbonnen was helaas al een paar maanden verlopen. Dan maar beter niets meesturen.
Pluspunten
snelheid, verpakking uitstekend
Pluspunten
Zeer duidelijke website met uitgebreide informatie en een zeer snelle bezorging van de producten.
VerbeterpuntenGraag vermelden welke afspraken/contracten er gelden tussen 123Lens en de optometristen die worden vermeld via de website.
Pluspunten
Vakkennis, makkelijk te bereiken, als men twijfelt over de bestelling bellen ze de klant uit zichzelf op om te controleren of alles klopt, technische vragen worden beantwoord, zeer vriendelijk, en men neemt alle tijd. Snelle verzending en indien niet op voorraad, komt er een mailtje met wanneer het product wel geleverd wordt+ een mailtje met wanneer de postbode komt.
Verbeterpuntenover dit bedrijf: niets! misschien een chatmogelijkheid maken op de site-zou wel makkelijk zijn denk ik
Pluspunten
Snelle en correcte levering, waarbij debprodukten deugdelijk zijn verpakt
VerbeterpuntenGeen, ga zo door
Pluspunten
Goed verpakt, prima producten, goede prijs
VerbeterpuntenSnellere bezorging!!!!!!!
Pluspunten
Ik bestel mijn lenzen hier al geruime tijd, prima
VerbeterpuntenGeen verbetering nodig,ga zo door toppie
Pluspunten
Supersnelle communicatie. Ook berichten over de levering zijn up to date. En met de regelmatige kortingsacties kan je niet om 123Lens heen!
VerbeterpuntenHoudbaarheidsdatum van vloeistoffen op de site vermelden.
3 James Wattstraat
Gouda 2809 PA