Pluspunten
Snelle levering, altijd de juiste bestelling ontvangen. Nooit problemen gehad met de service.
Jullie geven aan dat de bezorging de volgende werkdag is, in feite vrijdag besteld maar 's woensdag pas bezorgd.
Pluspunten
Levering conform de afspraak. Alles is in orde zelfs de archivering.
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Artikel is redelijk duur.
Pluspunten
Duidelijk en goede prijs vergeleken met concurrenten
VerbeterpuntenLevertijd
Pluspunten
Makkelijk , Tot op heden alles correct en vlot uitgeleverd.
Pluspunten
Interessante aanbiedingen
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
zeer correct
Verbeterpuntengewoon door gaan ik ben echt heel tevreden
Pluspunten
Ik ben over het geheel positief
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
altijd netjes op tijd, en zo niet.....prima nazorg
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Het is de eerste keer dat ik besteld heb,snel en nog een fles vloeistof +lenzenhouder kado erg prettig. Kennis en vakmanschap en nazorg en garantie kan ik geen oordeel over geven ??????nvt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en goede afhandeling. Prettig om te weten via e-mail wanneer de lenzen geleverd gaan worden en of er vertraging is.
Pluspunten
lensen zijn ok alleen duure kant
Verbeterpuntenpost en levering duurt te lang
Pluspunten
Veel keuzes en snelle bezorging
VerbeterpuntenVaste klanten behouden door hen vaste kortingen te geven van 15%
Pluspunten
Super makkelijk te bestellen. De prijzen zijn wel wat duurder dan de huismerken maar de lenzen zijn wel comfortabeler en voel je nauwelijks. 123Lens.nl bevestigd altijd je bestelling en levert binnen een aantal dagen. Vaak eerder dan de oorspronkelijke leverdatum! Wordt gewoon via de brieven bus geleverd dus je hoeft er niet voor thuis te blijven!
Pluspunten
Razendsnelle aflevering !
VerbeterpuntenGeen
3 James Wattstraat