Uitmuntend

Er was een probleem met de bestelling, ik heb dat gemeld en er werd binnen een dag een nieuwe bestelling aangemaakt en twee dagen later ontvangen. Terwijl ik de oude bestelling nog thuis had. Wat een vertrouwen hebben deze mensen in andere mensen. Duimpje omhoog. BEDANKT.

Misschien niet de allergoedkoopste maar wel de snelste.

Had/heb veel last van een liesbreuk waarvoor de operatie door corona-maatregelen nog niet eens in zicht is. Een liesbreukband werd me aanbevolen maar levertijden hiervan lopen enorm uiteen. Probrace beloofde snelheid en leverde binnen twee dagen. Top dus.

Produkt voldoet aan verwachtingen en bestelling is vlot verlopen.

Tevreden

Veel minder rugklachten dan voordien!

Fijne brace goede steun!

Ik koos voor deze brace om veel steun te hebben maar ook weinig “harde stukken” in de brace. Hij biedt veel steun en past ook in laarzen en andere schoenen met minder ruimte. Ik vind de maat wel ruim vallen dus bij twijfel zeker een maat kleiner nemen.

Uitstekende service!

Makkelijk product te bestellen. De verzending wordt stap voor stap heel duidelijk vermeld. Ook als het, zoals in mijn geval, naar het buitenland moet. Perfect geregeld! Pols / duim brace is van zeer goede kwaliteit. Goede pasvorm. Heel erg blij mee.

Top Service !!

Aantal vragen over de knie brace kunnen stellen aan de telefoon. Namen uitgebreid de tijd om met je mee te kijken en zoeken. Als je een goede knie brace zoekt ga dan zeker naar probrace!

Snel en correct geleverd

De website biedt een uitgebreid aanbod en de informatie over maten en dergelijke is goed. Bestellen is eenvoudig en de 3 bestellingen die ik heb gedaan zijn snel en goed afgehandeld.

Doet wat ze belooft !!!

Info is goed en produkt voldoet aan verwachting en zeer snel geleverd.

Even wennen, maar prima brace

Enkel stevig ingepakt, zeker in combinatie met wat tape (sok ertussen), en toch gewoon passend in mijn schoen.

Doet zijn werk

Vind m heel fijn, doet wat ik graag wilde, steun in de rug! Letterlijk!

fantastisch

Had ik veel eerder moeten hebben.

super

brace was beetje kapot gegaan binnen 10 dagen en heb direct een nieuwe gekregen ,dit is gewoon service vann de hoogste plank .Een dikke tien krijgen jullie van ons ,MVG Paul Wilms.

Goed advies met juist product

Via de chat prima adviezen gekregen. Brace past als gegoten.

Mijn vingerspalk is een degelijk produkt.

Deze vingerspalk is gemakkelijk te bevestigen en blijft goed zitten, ook tijdens het slapen. Het materiaal is universeel en degelijk.

Heel snelle levering, product voldoet aan de verwachting.

uitstekende webshop en levering

Dankjewel voor de snelle service. Mijn zoontje van 3 brak zijn sleutelbeen op maandag avond. Ik bestelde via jullie site een brace. Woensdagavond werd deze al geleverd. Top service.

S’avonds besteld en de volgende dag in huis

fijn begrijf

goed assortiment, overzichtelijk, informatieve site. snelle levering.

Duidelijke info en kwalitatief goede producten.

Al meerdere malen iets besteld en altijd cirrect geholpen en ik ben te vreden met hun producten.

Voldoende

Na onderling overleg is de door mij aangekochte hamerteen corrector, die niet goed functioneerde, terugbetaald en is het probleem in goede orde opgelost.

Prima, alleen levertijd klopt niet.

Site werkt uitstekend, alleen de levertijd klopt totaal niet

Goed product, snelle levering

Op basis van informatie op website was ik in staat om het juiste formaat brace te selecteren kreeg het product een dag na bestelling geleverd.

Goed producten snel levering

Ik ben tevreden goed service

geldig correct en snel

Binnen 24 uur geleverd en ook betaald. Een dikke duim voor jullie in tegenstelling tot mijn ziektekostenverzekeraar. Daar is mijn reactie al bekend en vervolgens niet afgehandeld. Hier staan jullie helemaal buiten.

Wiekenweg 61

3815 KL Amersfoort

085-902 06 90

Over Leuk Orthopedie

Leuk Orthopedie is een instrumentmakerij waar innovatie en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Ons team van fysiotherapeuten, bewegingstechnologen en orthopedisch instrumentmakers is gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten en leveren van hoge kwaliteit (sport)braces, (sport)bandages, (sport)steunzolen en (maatwerk) medische korsetten. Wij zijn aan gesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland waardoor in veel gevallen een declaratie bij uw zorgverzekeraar mogelijk is. Al onze voorzieningen zijn wetenschappelijk onderbouwd en / of blijken vanuit de praktijk effectief. Het team van Leuk Orthopedie staat altijd voor u klaar voor vragen en/of vrijblijvend advies!