slechte ervaring

Na 1,5 week nog steeds niets ontvangen, de schuld op iemand anders schuiven blijkt uit toegekomen mails. Als men gewoon de verantwoordelijk op hen neemt en verontschuldigd, zou men beter geloof waardig uitkomen.

Heb op dit moment een mallet pink. Brace werkt goed.

Ondersteund goed

De bandage ondersteund de knie goed en voelt stevig aan. Bij actieve wandeling of activiteit schuift de bandage naar beneden en zit hij vervelend.

Lijkt te helpen!

De eerste ervaringen zijn positief. Wordt gedurende de nacht gebruikt.

Vlotte levering

Het artikel werd vlot geleverd en voldoet aan de verwachting.

uitstekend

Snelle service, ook nadat er een artikel geruild moest worden. Telefonisch makkelijk bereikbaar. Kwalitatief goeie artikelen. Kortom een tevreden klant.

Overzichtelijke betrouwbare webshop en levering binnen 2 dagen.

Na wat speurwerk op het internet ben ik bij Probrace uitgekomen voor softgel teenbeschermers t.b.v. bescherming van mijn teennagels tijdens het skiën. Duidelijke webshop, goede afwikkeling van de betaling en levering binnen 2 dagen. Perfect!

Snelle levering maar voor mij geen oplossing

De brace was voor mij geen oplossing dus daarom weer geretourneerd.

Zeer snel geleverd

Eerst een maat te groot besteld, retour gestuurd en twee dagen later, lag de juiste maat in de bus! Keurig!

Comfortabele brace voor een goede prijs

Na één dag geleverd, comfortabele en stevige brace voor een goede prijs.

goede brase scherpe prijs snelle levering

goede brase scherpe prijs snelle levering.

De brace was best wel klein, te klein voor mijn blessure. Maar verder wel een handig artikel.

eenvoudig en goed

Hij doet wat er beloofd wordt.

Naar volle tevredenheid !

Duidelijke webshop en snelle levering

WAARDELOOS !

Het meest waardeloze wat ik ooit heb gekcht. Het "ding" wordt retour gestuurd met verzoek van terugbetaling van het toegezondene!

Te kleine brace voor mijn triggerfinger

Helaas past het product niet goed en vind ik het omslachtig om het om.te doen. Gebruik het dus niet. Jammer!

Perfect ik heb er veel baat bij

Goed product, scherpe prijs

Snelle levering en ruime keus

goed product

Ik ben tevreden met mijn aankoop maar jammer genoeg vond de levering niet plaats op de afgesproken dag maar een dag later. Op zich niet zo'n probleem maar jullie zeggen wel voor 17u besteld volgende dag thuis...

Snelle levering, goede beschrijving

Ontvangst binnen twee dagen. Goede beschrijving voor het gebruik van de brace. Pijn verlicht enigszins maar gebruik de brace nog maar eenverdieners.

snel en accuraat

bestelling gedaan en snel geleverd

Goed!!

Perfect geregeld alles op tijd

Zeer snelle levering past perfect goed product

Goed product draag het nu nog! Zit goed en doet zijn werk,

Goede degelijke band zoals deze hoort te zijn.

Ik had eerst de liesbreukband van novamed gekocht, omdat deze werd aangeprezen en als beste uit een test gekomen was en 1/3 goedkoper was. Helaas bleek dit achteraf een miskoop. Goedkope materialen en deze band deed niet wat hij moest doen en frustreerde allen maar, door de inferieure materialen en uiteindelijk van ellende maar weer een nieuwe gekocht. De Orliman daarentegen doet wat hij moet doen. Goedkoop is duurkoop, blijkt weer achteraf. De probrace is de beste koop wat mij betreft.

Tevreden

Snelle , perfecte en snelle levering

Wiekenweg 61

3815 KL Amersfoort

085-902 06 90

Over Leuk Orthopedie

Leuk Orthopedie is een instrumentmakerij waar innovatie en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Ons team van fysiotherapeuten, bewegingstechnologen en orthopedisch instrumentmakers is gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten en leveren van hoge kwaliteit (sport)braces, (sport)bandages, (sport)steunzolen en (maatwerk) medische korsetten. Wij zijn aan gesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland waardoor in veel gevallen een declaratie bij uw zorgverzekeraar mogelijk is. Al onze voorzieningen zijn wetenschappelijk onderbouwd en / of blijken vanuit de praktijk effectief. Het team van Leuk Orthopedie staat altijd voor u klaar voor vragen en/of vrijblijvend advies!