Perfect!

I searched everywhere for gel soles for my son, size 36 shoe. All way to big and thick because the size is 35-40 (he is 9). Probrace was the only place I found with thin soles. These work perfectly. Fast delivery, good packaging.

Lijkt een maat te klein

Erg lastig om aan te doen. Ik vermoed dat ie te klein is. Werkt goed mits ik alsnog een grotere maat zou kunnen krijgen. Omruilen hoop ik?

Een goede ondersteuning

Het is voor mij de ondersteuning anders dan normaliter bij sport gebruikelijk. Mijn linkerenkel bevat nagenoeg geen kraakbeen meer door artrose en ben een fervent wandelaar. Dus de pijn was een enorm probleem. De juiste hoge schoenen brachten enigszins verlichting, maar met de ondersteuning van een brace krijgt mijn enkel toch meer steun en kan ik mijn wandelpas weer iets vergroten. Vooralsnog ben ik tevreden!

Het product is niet naar verwachting en te klein

Op de website staat een hulpmiddel aangegeven om de maat op te meten, echter werkt dit in de praktijk niet. Ik heb nu een prachtige brace die ik niet kan gebruiken. Jammer

Op advies van mijn fysiotherapeut op zoek gegaan naar brace voor hert CMP gewricht van mijn wijsvinger. Hier was niet zo veel voor te vinden. Gelukkig vond ik bij Probrace wel een vingerbrace, die ik kon gebruiken. Mijn therapeut heeft deze beoordeeld en was aangenaam verrast, dat ik voor dit geld toch iets had weten te vinden, wat geschikt was voor mijn klachten! Ook tevreden over de snelle bezorging!

Ik heb al een tijdje last van peesplaatontsteking in mijn voet. Door deze inlegzolen loop ik weer zonder pijn! Levering liep vertraging op door feestdagen maar dat is begrijpelijk.

goede duidelijkheid rond de bezorging.

ik weet nog niet of dit het goede kniebandje is. de binnenkant was niet zichtbaar op de site. zal het overleggen met mijn fysiotherapeut. tevreden over de bezorging.

Goede dienst na verkoop

Mijn bestelling werd snel geleverd ondanks de feestperiode. Er was een probleem met de kleur, de vervanging werd heel snel en professioneel afgehandeld Er was goede schriftelijke communicatie en opvolging. Het product(duimbrace) bevalt me omdat er aanpassingsmogelijkheden zijn.

Bestelling kwam aan binnen gestelde bezorgtermijn. Zelfs eerder dan ik verwachte. Dit product heb ik voor de tweede keer besteld hier.

Precies wat ik zocht en heel vlot geleverd

Via de handige webshop vond ik wat ik zocht en kon met behulp van de toelichtingen een oeuze maken uit de verschillende modellen. Volgende dag in huis ondanks de feestdagen en nog gratis geleverd bovendien!

Zeer tevreden en snelle levering

GoMedical klapvoet brace voor mijn moeder (91) besteld. Ze is er heel erg blij mee. Loopt nu een stuk zekerder door het huis. Ze had braces voor haar klapvoet maar die waren zo pijnlijk (door vrij scherpe plastic ondersteuning onder haar voet) dat die dus ergens achter in een kast liggen. Als diabetes patient wil je je voeten niet stuk lopen. Deze brace is lekker zacht en binnen een half uurtje wist ze al niet meer dat ze hem aan had. Zo comfortabel. Zou bij behandelaars meer aandacht aan gegeven moeten worden.

Makelijk en snel besteld en geleverd

Goed verpakt, duidelijke handleiding.

Had een elleboog brace besteld en die werd snel een op tijd bezorgd

Proffesioneel

Ruime keuze met duidelijke productomschrijving. Snelle en correcte levering.

Snelle levering, kwaliteit goed.

Juiste snelle levering. Kwaliteit goed, alleen de kleur was anders dan op site.

goede site en overzichtelijk

Na enig zoeken moest ik kiezen tussen 2 producten en heb de goede voor mij gekozen, Ik ben er tevreden over tot nu toe,maar nog weinig ervaring ermee.

Snelle levering en uitstekende brace voor mijn gebroken vinger.

Zie hieronder

Goed, snel en professioneel

Alles op tijd en in goede orde ontvangen.

goed bereikbaar en deskundig

Vlotte reactie bij vragen.

Pas is slecht en klittenband steekt uut

Overzichtelijke site. Snelle en correcte afhandeling.

Geweldige service

Ik ben erg tevreden super gewoon

Goed product geleverd

Voor direct telefonisch advies (m.b.t. de maat van vingerspalk) is het bedrijf moeilijk te bereiken. Werd wel teruggebeld na achterlaten van bericht. Uiteindelijk alles naar tevredenheid.

eenvoudig besteld ,snelle levering

ik ben zeer tevreden over het bestelde artikel.

Wiekenweg 61

3815 KL Amersfoort

085-902 06 90

Over Leuk Orthopedie

Leuk Orthopedie is een instrumentmakerij waar innovatie en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Ons team van fysiotherapeuten, bewegingstechnologen en orthopedisch instrumentmakers is gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten en leveren van hoge kwaliteit (sport)braces, (sport)bandages, (sport)steunzolen en (maatwerk) medische korsetten. Wij zijn aan gesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland waardoor in veel gevallen een declaratie bij uw zorgverzekeraar mogelijk is. Al onze voorzieningen zijn wetenschappelijk onderbouwd en / of blijken vanuit de praktijk effectief. Het team van Leuk Orthopedie staat altijd voor u klaar voor vragen en/of vrijblijvend advies!