prima service

na het zoekraken bij dhl direct een nieuwe maar nu via post NL! dag later binnen, prima service.

Jammer dat er geen beschrijving bij zit

Product snel geleverd, en brace zit goed. Bij het uitpakken van de Teyder kniebrace blijken er 2 losse kussentjes bij te zitten die je met klittenband kunt bevestigen. Nergens kan ik vinden waar dit voor dient. Beschrijving is er niet bij, alleen een garantiefolder in het Spaans of Engels. Ook bij de omschrijving op de site staat niets vermeld over losse kussentjes. Natuurlijk kan ik contact opnemen met de klantenservice maar het is toch niet teveel gevraagd om dit in 1x goed te doen.

Zit comfortabel en kan lang gedragen worden .

Ondersteund de knie zeer goed en kan ook in het water gebruikt worden .

Heb er goed steun aan

Geeft voldoende steun en rust in mijn duim goede ondersteuning

Goede brace

Goede, stevige brace voor tennisarm-/elleboog

Alles prima

Goede zolen en snelle levering, ditmaal besteld voor een broer van me, ikzelf heb ze gehad voor mijn hielspoor. Bij mezelf waren de zolen zalig, pak minder pijn vh hielspoor.

De knie-bandage heb ik zeer snel ontvangen. Het is een mooi en goed afgewerkt product, het draagt zeer prettig en het geeft goede steun.

Prima ondersteuning en toch dun

M’n zoon verzwikt soms de enkels doch met de Bauerfeind geen enkel probleem. Die zijn echter ietwat dik en hij was eruit gegroeid dus nu de Filmista aangeschaft. Het hindert hem niet in zijn beweging en geeft toch goede steun.

goed product

Vanwege een klapvoet gebruik ik een brace, deze werkt perfect, én snel geleverd

Prijs kwaliteit erg goed, goede website en snelle levering

Goede producten. Duidelijke website. Zeer tevreden.

Goed stevig materiaal

Hallo, Het is een fijne mitella met een moderne uitstraling, en van goed materiaal. Alleen de nekband is wat lastig om ff snel aan te passen. Zou evt fijner zijn met klittenband systeem. Verder helemaal prima en ook goed te wassen in wasnetje in de wasmachine. Groetjes

Zeer goed!

Snelle en juiste afhandeling.

Prima organisatie cq leverancier

Zeer breed scala van brace's. Bestelling zeer correct afgeleverd. Duidelijke omschrijving voor het retourneren van een artikel, zelfs met foto's hoe en wat het beste was voor een retour zending. Eén artikel besteld in twee maten, één maat gekocht, andere retour verzonden, binnen enkele dagen was het resterende bedrag al terug gestort.

Fijne samenwerking

Leuk Orthopedie is een enorm fijne partij om mee samen te werken, We vullen elkaar goed aan als instrumentmakers en orthopedische schoenmakers. Het maximale eruit halen voor de persoon. Care Orthopedie is blij met jullie.

Goede oplossing

Na een brace te hebben gekocht die totaal niet goed zat, een alternatief aangeboden gekregen!

Slechte service

Retourneren maakt men bij Probrace niet makkelijk. Je moet bellen of een mail sturen. Bovendien 6.95 retourkosten betalen. Niet van deze tijd. Ik bestel niet meer bij Probrace.

slecht

mijn slechte ervaring komt door uw samenwerking met postnl die haalt jullie klantenservice totaal naar beneden.

Geen steun, niet comfortabel en zakt af

De brace zit niet comfortabel en zakt steeds af. Weggegooid geld

This company is a pleasure to deal with

From the first moment I received excellent advice about the product I was interested in. I dealt with Lianne, who was very helpful and knowledgable, and made the order process easy. It was great that she could speak excellent English. After ordering I needed to chase up the courier and once again I received great help from Lianne. The product has just arrived at my home and it is perfect.

Komen de afspraak die gemaakt is na geweldig!

De bestelling gedaan , de levering bekend ,en alles liep zo als was afgesproken. Top.

Snelle levering in brievenbus.

Luisterend oor en zeer klantvriendelijk

Mijn bestelling lag klaar voor verzenden, maar door een telefonische vraag van mij bleek dat ik een andere maat nodig had, dan opgegeven. Ter plekke werd de bestelling omgezet en had ik de volgende dag het benodigde product in huis.

Ware macht einen guten Eindruck.

Ware macht einen guten Eindruck.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik kan er niks mee

Ik heb dit gekocht om mijn gebroken kleine teen te verbinden met de teen ernaast voor steun. Helaas blijft het totaal niet zitten en zit het niet prettig, veel te stug.

Ambachtstraat 3

2861 EW Bergambacht

085-4011911

Over Leuk Orthopedie

Leuk Orthopedie is een instrumentmakerij waar innovatie en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Ons team van fysiotherapeuten, bewegingstechnologen en orthopedisch instrumentmakers is gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten en leveren van hoge kwaliteit (sport)braces, (sport)bandages, (sport)steunzolen en (maatwerk) medische korsetten. Wij zijn aan gesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland waardoor in veel gevallen een declaratie bij uw zorgverzekeraar mogelijk is. Al onze voorzieningen zijn wetenschappelijk onderbouwd en / of blijken vanuit de praktijk effectief. Het team van Leuk Orthopedie staat altijd voor u klaar voor vragen en/of vrijblijvend advies!